totushi nu shtiu cu ce sa incep,ce e legat de spoturi?la 200++ stau atlans carei sensul din losttower 1 2 3 4 5 6 dungeon 1 2 3 Icarus sh multe altele mapuri unde nus spoturi facetzi draga administratzie spoturi din 4-5 mobi sa apara intrun lok,totzi apar haotik sh peste vreo jumate de ora nui nimik un mob parasit sta linga tine 170 + pe server sh mai mult de jumatate stau atlans afkdau gz unul la altul pentru o ora jumate de ka4,ce depinde de golduri ash vrea sa va rog sa punetzi ce cade din golduri shi de a scadea din resist poison daca e posibil sau scotetzi ca poisonul sa nu ea stamina,in sezomnul trecut era server cu 2 wings dar era sh Rs exe sh gd exe sh viper exe sh multe altele dar acesta e cu 3 wings de ce nu atzi pus shi aici ?cred ca serverul earashi mult no sa tzine are mai mult de o saptamina de la deskidere daca nu ma greshesk dar lumea deja e 280-intro luna vor fi aproape 350 peste 2 luni 400? mai departe? earashi vipe?ridikatzi 500 shi x2,imprivintza 1 qwest e forte greu de gasit qwestul am stat o zi intreaga in atlans de la 6 dimineatza pina deseara no cazut nimika?cred ca nu e normal,facetzi va rog ceva skimbari cu incetul lumea deja nu mai intra in joaca, shtiu precis c din 170 online fiecare are 2 ferestre sau poate shi mai mult sh onlinul e impartzit aproape in jumatate...mai bine ar fi doar sa mearga o fereastra ar aparea EE vii dar nu doar twin pentru ka4 sinestatator,dekind shtiu serverurile voastre nu traesk mai mult de 4-5 luni shi Din nou Vipe