Stii cum unii nu au timp mereu sa stee in Mu ca mai au o veata personala un post de munca
eu personal as putea sa donez sa fac Reload tu ai timp poti sa stai sa il faci cum e la moment
inteleg sa fi fost disbalance pe server din acest motiv nici nu aplicam aceasta propunere! nu e disbalance nu e nimic nu inteleg care ar fi problema
Apropo de maya Qwest la maia qwerst necesita Lume si cu siguranta daca o sa ma duc eu cu SM meu si cu EE sa eu maia qwest nu o sa il pot lua ca joc singur+ la asta char daca eu o sa si ajung acolo nu o sa iau nici Un jvl cum ar fi Mistical hai sa fim seriosi
se pune intrebarea de ce pe serverele trecute lvl 720 il faceau doar numarate persoane in jurul 5 7 persoane maximum?? poti raspunde
Motivul e ca era greu sa dobindeasca unele jvl pentru a face Reload
jvl of guardian si mistical
P.S cum am mentionat mai sus nu e dispalance si ma bucur ca poti sa faci rost de jvl necesare eu nu am posibilitate si va fi mai simplu pentru mine sa fac donate sa fac reloaduri si credema cu nu sunt singurul dar ca de obicei nu decid eu sau tu sau alt cineva Wega singur face decizia eu doar mam dat cu parerea
toti avem viata personala, si eu tot lucrez ,dar gasesc in orice caz timp sa fac rost de 10/10 si niste life timp de 1 luna)
cu atit mai mult tu daca spui ca tsii mai usor sa donez , de ce jelui ca doar in dw si ee nu o sa ei maya ) jewel excellent si mystical se vind in X-shop . poti liber sa ti le procuri daca chiar sa donez tsii mai ushor!
asta deacum nu e problema mea dar in orice caz, de ce nu intri in vriun guild ceva sa te ajute cu maya sau ceva!
din cite eu stiu MU e un fel de joaca de echipa si daca doresti sa ai succes tre sa colaborez cu alti oameni, asa singur niciodata nu o sa faci nimic! goldurile la singur tot singur nu poti sa mergi si asa mai departe!!
serverul trecut la sigur erau mai multi de 5-7 oameni cu reload!( problema era in aceea ca la momentul cind cineva ajungea la ultimu reload serverul deacum murea, cum a fost si pe sezonul trecut)
in fine nu sunt eu WEGA si nu decidem nimic!
eu mi-am expus parerea , la fel ai facut si tu )
ramine sa asteptam raspuns de la Rayness!