Reload Sistem Facute cu GEM!

• 4 Răspunsuri
  • 2535 Vizualizări

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Reload Sistem Facute cu GEM!
« : Februarie 26, 2019, 10:36:33 p.m. »
Asa o Propunere cum ar fi ca sa fie adaugat in sistemul de Reload sa Fie facut si cu Gem

Ar fi mai simplu si pentru unii din jucatori  plusuri catre server unii vor dona  pentru a intretine serverul Host !

Spre exemplu in X-Shop  un Jvl ceva il cumperi cu Gem si cu el faci Reload

Nu stiu va sustine cineva propunerea sau nu pentru unii ca si pentru mine este greu sa dobindesc Gemstone  Zen pentru reload  ca sa faci zen necesita Life ca sa te tii kanturu trebuie set+28 deci necesita sa stai cu capu in PC mereu sa ai un rezultat

Propun sa fie in felul urmator 

1 reload sa fie un jvl mai eftin

2 reload  un jvl mai scump

si asa mai departe 

cum este cu Xp  3 zile 2 saptamini sau chit mai este acolo  ,ceva de genul 

dativa si voi cu parerea ,Multumesc :sun_bespectacled: :drinks:

*

Offline gogu

• 202
    • Vezi Profilul
Re: Reload Sistem Facute cu GEM!
« Răspuns #1 : Februarie 27, 2019, 05:07:24 a.m. »
eu sunt impotriva.
nu mai trebuie de bagat nici un fel de reload gem in joaca , si asa is impotriva ca este jewel of excellent si mystical in x-shop.(le poti dobindi la urma urmei la Maya event, fa un efort si o sa le ai)
carei sensu sa mai joci daca poti face tot prin donat?
mie mii foarte interesant cum tu timp de 3-4 saptamini pina ai ridicat sau o sa ridici lvl 400 nu poti stringe 10b 10 s si 7 life pentru 100 milinione + nishte gemuri in kanturu? ( nui numadecit sa stai la capat de kanturu ca sa dobindeste gem, ele cad chiar si la inceput din primii mobi)+  la urma urmei poti sa le procuri de la cineva cu Bless si sol!
nu mai treb de facut SHARA completa din serveru ista!
nici nu intseleg cum poti sa spui ca tre sa stai non stop cu capu in joc ca sa dobindesti  Jewel pentru reload! cind in mod normal timp de 2-3 Blood Castle la sigur stringi tot ce its trebu!
sau tu doresti sa stai 24/7 afk si totul sa its apara automat?
o ramas cineva sa mai ceara sa puie Uniq haine in X-shop pentru ca el nu are timp sa mearca CC sau la Boss K7 si in genere  e greu de strins .......
 :victory: :victory:

« Răspuns #2 : Februarie 27, 2019, 09:55:10 a.m. »
Stii cum  unii nu au timp mereu sa stee in Mu ca mai au o veata personala un post de munca

eu personal as putea sa donez sa fac Reload  tu ai timp poti sa stai sa il faci cum e la moment 

inteleg sa fi fost disbalance  pe server din acest motiv nici nu aplicam aceasta propunere!  nu e disbalance nu e nimic nu inteleg care ar fi problema

Apropo de maya Qwest  la maia qwerst necesita Lume si cu siguranta daca o sa ma duc eu cu SM meu si cu EE sa eu maia qwest nu o sa il pot lua ca joc singur+ la asta  char daca eu o sa si ajung acolo nu o sa iau nici Un jvl cum ar fi Mistical  hai sa fim seriosi

se pune intrebarea de ce pe serverele trecute lvl 720 il faceau doar numarate persoane in jurul 5 7 persoane maximum?? poti raspunde 

Motivul e ca era greu sa dobindeasca unele jvl  pentru a face Reload

jvl of guardian si mistical 

P.S   cum am mentionat mai sus nu  e dispalance si ma bucur ca poti sa faci rost de jvl necesare eu nu am posibilitate si va fi mai simplu pentru mine sa fac donate sa fac reloaduri si credema cu nu sunt singurul dar ca de obicei  nu decid eu sau tu sau alt cineva Wega singur face decizia eu doar mam dat cu parerea  :big_boss:

*

Offline Piero

• 343
    • Vezi Profilul
« Răspuns #3 : Februarie 27, 2019, 01:55:36 p.m. »
Stii cum  unii nu au timp mereu sa stee in Mu ca mai au o veata personala un post de munca

eu personal as putea sa donez sa fac Reload  tu ai timp poti sa stai sa il faci cum e la moment 

inteleg sa fi fost disbalance  pe server din acest motiv nici nu aplicam aceasta propunere!  nu e disbalance nu e nimic nu inteleg care ar fi problema

Apropo de maya Qwest  la maia qwerst necesita Lume si cu siguranta daca o sa ma duc eu cu SM meu si cu EE sa eu maia qwest nu o sa il pot lua ca joc singur+ la asta  char daca eu o sa si ajung acolo nu o sa iau nici Un jvl cum ar fi Mistical  hai sa fim seriosi

se pune intrebarea de ce pe serverele trecute lvl 720 il faceau doar numarate persoane in jurul 5 7 persoane maximum?? poti raspunde 

P.S   cum am mentionat mai sus nu  e dispalance si ma bucur ca poti sa faci rost de jvl necesare eu nu am posibilitate si va fi mai simplu pentru mine sa fac donate sa fac reloaduri si credema cu nu sunt singurul dar ca de obicei  nu decid eu sau tu sau alt cineva Wega singur face decizia eu doar mam dat cu parerea  :big_boss:
deacord
reD=),-SpaWn-,snakEEyes,Filtru,Kitsune,BlackMamba,RealSteel

*

Offline gogu

• 202
    • Vezi Profilul
« Răspuns #4 : Februarie 28, 2019, 06:29:32 a.m. »

toti avem viata personala, si eu tot lucrez ,dar gasesc in orice caz timp sa fac rost de 10/10 si niste life timp de 1 luna)
cu atit mai mult tu daca spui ca tsii mai usor sa donez , de ce jelui ca doar in dw si ee nu o sa ei maya ) jewel excellent si mystical se vind in X-shop . poti liber sa ti le procuri daca chiar sa donez tsii mai ushor!
asta deacum nu e problema mea  dar in orice caz, de ce nu intri in vriun guild ceva sa te ajute cu maya sau ceva!
din cite eu stiu MU e un fel de joaca de echipa si daca doresti sa ai succes tre sa colaborez cu alti oameni, asa singur niciodata nu o sa faci nimic!  goldurile la singur tot singur nu poti sa mergi si asa mai departe!!
serverul trecut  la sigur erau mai multi de 5-7 oameni cu reload!( problema era in aceea ca la momentul cind cineva ajungea la ultimu reload serverul deacum murea, cum a fost si pe sezonul trecut)
in fine  nu sunt eu WEGA si nu decidem nimic!
eu mi-am expus parerea , la fel ai facut si tu )
ramine sa asteptam  raspuns  de la Rayness!