1. faceam chaos arma la 100%, prima data cand o ars am fost fost uimit, acuma nu demult dupa update iara la 100% o ars...
2. cu DW cand fac TP, cel mai bun bug mai ales la golds, se opreste parca se aseaza pe gard ca in davias.
3. am facut mai mult de 15 aripi in care sau primit doar 4 bucati restul arde 78-90%. faceam inspecial mai putin de 90%, sa vad daca shanseele se vor schimba.
4. se intimpla cind fac bilete la BC! % e inalt, ard cate 3-5 bielete la rind!!!
5. pe toate serverele normale in bc pot intra 15 oameni, aici 10...
serveru este supraincarcat, inca 20-30 online si e full, oare nu e timpul de deschis al doilea server cu golduri bc si ds??
6. pentru sustinerea la aceste 2 servere este necesar de deschide donat.
7. drop exe : din 30 de haine cat mi-au cazut din mobi, nici una nu era cu luck ne mai graind de opt normale din ele.
8. nu stiu unde a crescut dropul la pene, dar la pasari din tarkan2 cum a fost asa si o ramas, penel in pret asa si sunt 10/10, drop greu de ele, shansele la 90% la 2 wings reale sunt 15-25%.
9. bud cu wizard orcs, uneori apare 1-2-3 random, uneori apare fara wizard.
10. sistemul de golduri e slab pt acest online, ar fi bine de instalat ca la off. 3+1 in fiecare oras fiecare bc(fiecare ora),+2 fiecare 2 ore la bc, +3 fiecare 3 ore la bc,+4 fiecare 4 ore la bc, si sa apara fiecare 5 ore cate 3+5, ca din motivul ca +1 apare tot asa de greu ca si+5 pretul la haine din +1+2+3+4 nu se difera tare.
P.S. mai sunt o grada de buguri care sunt necesare de corectat, altfel serveru va da faliment, multi jucatori TOP isi vind jucatorii.