Limit la guilds+ally

• 17 Răspunsuri
  • 4965 Vizualizări

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

*

Offline EdWyn

• 208
    • Vezi Profilul
Re: Limit la guilds+ally
« Răspuns #15 : Mai 24, 2017, 05:21:18 p.m. »
wahahahah dati patanii gz :D asai mai interesant ;)   dar va rog frumos nu imi scriti in privat  :hi: ca mi se face mila de fiecare in aprte si tucmai mai nu scot 10 lei din portmoneu sa va dau la fiecare.

e.g. ieri: Hai te rog frumos nu ma atinge macar 1 ora sa ma duc la sala... te rog eu mult... nu iti cer mult, doar o ora  :drinks:
Ahahhah doamne fereste doamnelor si domnilor, Eduard da tu tii minte cind nu demult eu iti dadeam gz si tu me-ai scris in privat ca de ce dau gz ca si asa moare serveru etc. si apoi noi ne-am inteles cu tine, tu nu dai gz la partili meu si noi nu-ti dam tie, tii minte ???? Mai tii minte cum dupa asta cind erai aproape de 720 ai inceput iar sa ne dai gz ? Stii cum se numesc asa oameni ?? Oameni care nu se tin de cuvint nu vor avea niciodata respect.

hah))) eu aveam dreptate cand ziceam 'boilor, nu dait gz ca lumea o sa zabiveasca'. Aceasta activitate nu ma afecteaza personal de loc. Cum vedeti, si dupa gz eu joc mereu, si cand nu am castelul eu joc si va ofer un adversar interesant.

Dar eu mi-am tras concluziile mele referitor la voi si am hotarat ca mai bn sa va dau peste cap si duca-se lumea de pe server dar in schimb sa nu duc tratative si sa nu explic unora din voi lucruri evidente  :focus:

*

IceW1nd

« Răspuns #16 : Mai 26, 2017, 03:59:54 p.m. »
лицемерие так и катит =))

*

Offline fofan

• *
  • 13
    • Vezi Profilul
« Răspuns #17 : Mai 30, 2017, 11:07:34 p.m. »
ДА ОСТАВЬ ЭДИК это налицо видно зашаровить все любят. собрали в кучу всех и типа батьки)