Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - nustinustiu

Pagini: 1 2 [3] 4 5 ... 8
32
SUNT IMPOTRIVA LA ORCE SCHIMBARE REFERITOR LA BALGAS. Sa ramie asa cum este.

33
Deacord, dupa gz SD-ul sa se regenereze instantaneu,pentru ca sunt situatie, cind personajul singur moar special ca mai apoi sa vie cu SD-ul plin

34
Impotriva oricarei schimbari, daca guildurile vor avea dorinta, vor lua balgasu. Posibil nimeni nu s-a mobilizat normal, de aceea pina in ziua de azi balggasul nu poate fi luat.

35
Este ireal sa faci fenrir+ la asta domule Admin noi mai dorim sa ne jucam si cu 3 wings, fenriruri, pentru ca  sensul ca ai introdus relouduri nui mare, ne faci sa fim mereu in ka4. Da tu crezi ca noua asa tare ne place?Sa umblam pina la nesfirsit bc ds afk undeva sa facem lvl... Daca da, atunci fa macar mai accesibil sa facem 3 wings, fenriruri si totul ce este posibil,sa ridicam lvl cu aceste accesorii, sa savuram din plin SESON 3, serv trecut au aparut abea abea  3 wings si ai inchis proiectul, acesta tot no sa tie o vesnicie, cite putin putin, vine vara, ceea ce inseamna on line nu asa cum este acuma.
Uite numai in top citi ar putea imbraca 3 wings, si citi vin dinurma.
SI ce o sa faca lumea? Reloud, si iar ca4, fara nici un upgrade serios.Iar asta devine cu timpul plictisitor, tot aceiasi, si lumea lasa...
Numai acei cei mai cei mai activi (zadrotsi) poate or avea fenrir sau 3wings, poate mai repet inca odata!) pentru ca conditiile si % la chaos mashina, dopindirea ingridientelor este ireal, mai ales pentru vreun guild nu prea puternic, sau nu mai spun de sinestatator)

36
Deacord, mai bine de marit rezist, hp, dmg la gold
Dar numai nu Stern :D

37
Issues | Probleme | Проблемы / BC SI BOXURILE DIN BC
« : Februarie 22, 2017, 02:46:13 p.m. »
Admin asa o problema am depistat, dupa ce ai pus in bc sa cada boxuri, multe persoane creeaza niubi 4 niubi lvl 15, intra cu dl lvl putin mai mare pentru bc, pleaca si ia bc si pe toti kloni ii da bc box. Asta e normal?)

38
Admin ai anuntat ca vor cadea in drop red chocolate pina pe 21, deja este data de 22...
Scoatele te rog din drop

39
да ок оставьте как есть инер, но это туфта галимая


Inchideti  va rog tema,acesta este un procez al jocului. Autorul acestui topic, este deja de acord ca totul  e ok asa cum este.

40
------------
Intodeauna Iner a fost de la energy, + cu cit mai mult energy ai, cu atit mai mult el tine,,+ dupa ce omori personajul,iner dispare)Vreai DMG,pune STR, vreai iner puneti EE )

41
На этом сервере если бы Rayness предупредил нас о таком DLe, их бы вообще не было и этой темы DMG DL не было бы потому-что были бы только несколько MoveDL и всё. Какой смысл с DLa когда он даже сам толком качаться не может без Ancient ? Почему на этом сервере до сих пор не убрали БАГ Twisting Slash и Hell Blast у DK ? Почему он должен со своим огромным DMG бить больше и качаться на уровне с BDL ? Зачем вообще еще что-то кому-то обьяснять мне уже сказали Rayness делает всё как он хочет без предупреждений других игроков, ''он вечно что-то выдумывает''. Просто испортил DLa и ребятам игру которые играют за DLa на этом сервере, я ещё немного поиграю на AFK бо смысла выходить на евенты за этого обосанного чара нету и просто подожду того момента когда каждый будет одет в 380 items и сделаю ещё одно видео этому админу который не уважает и не прислушивается к тому что говорят люди.

P.S. Жаловался бы любой другой класс - DK,AE,SM которых на сервере 90 % сразу же произошли хорошие изменения.

+++ De acord cu toate cele spuse mai sus, cind vor fi mai multi in items 380, o sa fac si eu Video, sa-i aratam mult stimatului admin, ce face acest personaj de kkt...

42


 1.Acum damage la Dark Lord e puțin mai mare decît ceea ce recomandă WebZen și ceea ce a fost pe proiectul precedent. Ținînd cont de experiența proiectului precedent și de testările efectuate o majorare mai mare ar putea afecta negativ echilibrul în joc.

 2. Despre actualizare. În urma actualizărilor damage pentru Firescream a crescut în mediu cu 700 (în dependență de stat-uri și alți factori)


1.Pot sa-ti spun asa, referitor la experienta serverului trecut, DL-ul nu era cel mai cel mai, da, avea posibilitate sa ucida 1 pt, chiar si 2, dar aceiasi DK avea asa posibilitate, sa ne amintim ( Belfort) care era in set 380, (Tyson), si multi alti.Acuma ce se intimpla, chiar daca ridici damage la DL, care pot sa spun ca se simte cit de cit, oricum DK practic nu cade, nu mai spun de celelalte clase,(DW practic imposibil). Acuma se pune asa intrebarea,scazi hp la DL, damage ai scos, ca sa nu mai fie ca serv trecut, dar nu iai in considerare ca mai este si SD shild, in care foarteeee slab batem,  sa intelegi, aproximativ de 3 ori mai slab ca in hp. Si acuma ce se intimpla, DK imbraca set 380, si so terminat, nici AE nici DW, nici DL, nici toti 3 impreuna cu perecast, nu dau DK jos.
Din ce cauza nu faci schimbari la DK? Iai oferit si HP si DAMAGE si DEF. Oare e normal asa?
2. Nu stiu ce tot spui acolo de firescream, ca s-a ridicat cu 700, am str deajuns, dar bat mai mult aproximativ cu 75 -150.
Uite ia in considerare ca este SD shild, in care bati in dependenta de def, cu cit mai mult def, cu atit mai slab bati in SD, reesa ca pina ii scoti SD la un DK cu 1300 def + decrement el te ucide. ASTA E NORMAL?


43
Sunt de parerea ca DK e foarte foarte puternic, nici AE nici DL, nici o clasa nu poate slivi DK.Atunci se pune intrebarea, daca nu putem slivi DK in plate, fenix,gd, ce vom face cind vor imbraca set 380, si cind il vor face decrement. Admin?

44
Eu inteleg, ai scos din hp dar pune dmg, sau invers, dar nu totul deodata. Ia intra la gold sau la vreun pvp si uite cum un dw da jos BattleDL fara sa se rida) Nu mai zik de ae care are timp sai dee perekast si sal ucida din 2 ice. Dar ce sa spun cind vor fi seturi 380 si Wepons 380...  Ce facem acuma? Foarte tare ai scazut acest personaj... Iar dw-ul pe linga ca nu-l poti prinde in Tp el inca si omoara, AE are SD si da perekast cui doreste, DK are si Hp si DMG, BMG are DMG turbat, dar DL? Umbla ca o "terpila", (sa ma scuzi de expresie) si este omorit practic de orce personaj. Si nu-mi spuneti ca nu este asa. Daca e asa aratati-mi macar un DL care sa faca treaba la pvp.
Admin intelegene corect, nu scrim degeaba pentru ca navem ce face.Personal, imi pare rau ca am facut DL, sa fi stiut ca asa de tare il schimbi, imi faceam dw... Dar tu macar nici nai anuntat, si ai luat pur si simplu si lai schimbat, o schimbare dupa parerea mea fatala pentru acest personaj...

45
Deacord absolut cu toti care joaka dupa DL. E de RAHAT!. Admin asteptam ceva schimbari normale, sper ca nu ne vei dezamagi

Pagini: 1 2 [3] 4 5 ... 8