0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Wega, sa dai BAN la Ip care vin de peste hotare asta nu inseamana ca tu ai rezolvat problema.mai banat si pe mine deam , mai bine ai face security la site dechit sa banezi lumea aiurea, daca situatia nu se rezolva timp de de ziua de azi, eu nu mai joc pe acest server!
Citat din: Orange din Mai 19, 2020, 02:12:30 p.m.Wega, sa dai BAN la Ip care vin de peste hotare asta nu inseamana ca tu ai rezolvat problema.mai banat si pe mine deam , mai bine ai face security la site dechit sa banezi lumea aiurea, daca situatia nu se rezolva timp de de ziua de azi, eu nu mai joc pe acest server!Pentru unii utilizatori accesul poate fi afectat ca urmare a DDoS. Accesul va fi restabilit treptat. Pentru o restabilire mai rapida expediaza in mesaje private IPul de pe care te conectezi.
Citat din: Rayness din Mai 19, 2020, 02:16:58 p.m.Citat din: Orange din Mai 19, 2020, 02:12:30 p.m.Wega, sa dai BAN la Ip care vin de peste hotare asta nu inseamana ca tu ai rezolvat problema.mai banat si pe mine deam , mai bine ai face security la site dechit sa banezi lumea aiurea, daca situatia nu se rezolva timp de de ziua de azi, eu nu mai joc pe acest server!Pentru unii utilizatori accesul poate fi afectat ca urmare a DDoS. Accesul va fi restabilit treptat. Pentru o restabilire mai rapida expediaza in mesaje private IPul de pe care te conectezi.ti-au mai scris oamenii solutia, pune la security toate ip-urile de pana la ddos si restu blocheaza ! scrie pe pagina principala a site-ului ca daca nu poti intra, sa scrie un e-mail cu ip si tu il pui in lista si gata ! nu descoperim America !
O parte din utilizatori nu sunt afectati de DDoS. Treptat nu vor fi afectati si ceilalti.
++++++++++++++++++++++++++++
la ce email sa iti trimat ???
Citat din: josefina din Mai 19, 2020, 02:55:30 p.m.++++++++++++++++++++++++++++Expediaza IPul de pe care te conectezi in joc in mesaje private.