0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Citat din: Jenea din Mai 16, 2020, 05:32:52 p.m.Rayness de ce nu vrei sa te ajute lumea , daca ei stiu cum spoate de o rezolvat gratis in cel mai scurt timp??)total de acord , daca sunt oameni capabili de a rezolva problema , dc dai refuz ? evrei iopt
Rayness de ce nu vrei sa te ajute lumea , daca ei stiu cum spoate de o rezolvat gratis in cel mai scurt timp??)
Bine , oricum va cunoasteti volumul de lucru ,puteti sa ne spuneti in cit timp puteti rezolva aceste probleme din datacentru?
Citat din: Jenea din Mai 16, 2020, 06:12:55 p.m.Bine , oricum va cunoasteti volumul de lucru ,puteti sa ne spuneti in cit timp puteti rezolva aceste probleme din datacentru?Pentru moment se cunoaste ca urmatoarele 2 - 4 ore serverele nu vor fi online.
Citat din: Rayness din Mai 16, 2020, 06:19:52 p.m.Citat din: Jenea din Mai 16, 2020, 06:12:55 p.m.Bine , oricum va cunoasteti volumul de lucru ,puteti sa ne spuneti in cit timp puteti rezolva aceste probleme din datacentru?Pentru moment se cunoaste ca urmatoarele 2 - 4 ore serverele nu vor fi online.уж лучше напиши как есть, что надо 1-3-5 дней на решение вопроса. хватит писать на форуме что актуальная инфа будет через n-часов и так по новой. какого рода работы могут идти в ДЦ столько времени? переезд на новый хостинг? это смешно, защита от ддоса? тоже. смешно. Может проблема в другом?
Retinerile sunt de ordin tehnic, iar un interval de timp aproximativ ar putea fi 4 - 8 ore. Acest interval poate fi extins in dependenta de evolutie.Cu cat mai mult serverul va fi offline, cu atat mai mare va fi perioada cu experience marit.
Citat din: Rayness din Mai 16, 2020, 08:39:17 p.m.Retinerile sunt de ordin tehnic, iar un interval de timp aproximativ ar putea fi 4 - 8 ore. Acest interval poate fi extins in dependenta de evolutie.Cu cat mai mult serverul va fi offline, cu atat mai mare va fi perioada cu experience marit.Sa nu ridici exp , pur si.simplu sa arunci la toti gemuri pentru cite zile serveru a fost offline
Citat din: Jenea din Mai 16, 2020, 08:44:05 p.m.Citat din: Rayness din Mai 16, 2020, 08:39:17 p.m.Retinerile sunt de ordin tehnic, iar un interval de timp aproximativ ar putea fi 4 - 8 ore. Acest interval poate fi extins in dependenta de evolutie.Cu cat mai mult serverul va fi offline, cu atat mai mare va fi perioada cu experience marit.Sa nu ridici exp , pur si.simplu sa arunci la toti gemuri pentru cite zile serveru a fost offlineDa de unde el sa stie cit tu ai stat in Kanturu sau cit eu sau cit alta Vasea , ai ziso hoti stoi hoti padai serios
Citat din: Madara din Mai 16, 2020, 08:49:52 p.m.Citat din: Jenea din Mai 16, 2020, 08:44:05 p.m.Citat din: Rayness din Mai 16, 2020, 08:39:17 p.m.Retinerile sunt de ordin tehnic, iar un interval de timp aproximativ ar putea fi 4 - 8 ore. Acest interval poate fi extins in dependenta de evolutie.Cu cat mai mult serverul va fi offline, cu atat mai mare va fi perioada cu experience marit.Sa nu ridici exp , pur si.simplu sa arunci la toti gemuri pentru cite zile serveru a fost offlinenu gemstone wa :D da Gem points! Da de unde el sa stie cit tu ai stat in Kanturu sau cit eu sau cit alta Vasea , ai ziso hoti stoi hoti padai serios
Citat din: Jenea din Mai 16, 2020, 08:44:05 p.m.Citat din: Rayness din Mai 16, 2020, 08:39:17 p.m.Retinerile sunt de ordin tehnic, iar un interval de timp aproximativ ar putea fi 4 - 8 ore. Acest interval poate fi extins in dependenta de evolutie.Cu cat mai mult serverul va fi offline, cu atat mai mare va fi perioada cu experience marit.Sa nu ridici exp , pur si.simplu sa arunci la toti gemuri pentru cite zile serveru a fost offlinenu gemstone wa :D da Gem points! Da de unde el sa stie cit tu ai stat in Kanturu sau cit eu sau cit alta Vasea , ai ziso hoti stoi hoti padai serios