Personal cred ca seturile date nu au nici un sens , poate doar pentru diversificarea de haine , dar mai ales cu repartizarea pe care ai puso tu se primeste ca esti mai greu de strins acest set , cind de exemplu pentru a stringe on spirit set e destul sa ei doar golduri +3 sau sa spunem Legendary doar +4 atunci pentru seturile estea Eclipse si Iris tre sa iai goldurile de la 1-5 in acelash timp daca sa luam dupa % inafara de Boots sa presupunel din +3 cad o multime de diferite seturi si arme , pentru toate clasele. poate e mai bine sa introduci seturile estea In Ilusion of Kondum de la 2-6? sau de la 1-5 ku aceeash repartizare?
asa si nu am primit raspuns referitor la Golduri se proconizeaza sa fie goldurile slabite sau nu?
care este intervalul de timp Pentru White Wizzard si vor fi ele pe ambele servere sau doar pe al doilea?
kare este situatia cu Ilussion Temple va fi introdus de data asta chiar si cu alte remunerari sau nici nu merita de strins bilete pentru Eventul dat?
Avantajul acestor seturi sunt cerintele mai mici. Dropul pentru Illusion of Kundun deocamdata poate fi un singur box comun pentru toate nivelele.
Astazi goldurile vor fi modificate.
White Wizard vor fi doar pe server 2. Pentru moment, la urmatoarele ore:
04:20
12:20
16:20
20:20
Illusion Temple nu va fi de la inceput. Ingredientele nu sunt in drop. Ar putea fi disponibil daca se gaseste un aranjament corespunzator pentru acest event.
Daca va fi numai 1 server pentru leveling si nu va fi Arena,parerea mea ca va fi foarte greu sa cresti. Sau trebuie de adaugat spot-uri noi sau de lasat Arena p/u leveling !!
Vedem pe parcurs. BC/DS sunt pe ambele servere.
Rayness va fi posibil procurarea Vip in prima zi la deschiderea serverului sau o sa apara optiunea data peste vrio citeva zile, si in caz ca da care sunt metodele si pretsurile? ( doar paypal sau si alte metode?)
De indata ce e disponibil sistemul automatizat. Ambele cazuri sunt posibile. Din metode va fi cel putin PayPal. Alte detalii vor fi cand va fi disponibil.