Fenrir

• 15 Răspunsuri
  • 7318 Vizualizări

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

*

Offline Piero

• 343
    • Vezi Profilul
Fenrir
« : Februarie 18, 2019, 02:24:53 p.m. »
WEGA poate introduci un event sau mai nu stiu ce ca sa poti capata un Fenrir ? sau cel putin macar detalii de gen Broken Horn, Piece of Horn ori Wolf Talon !
reD=),-SpaWn-,snakEEyes,Filtru,Kitsune,BlackMamba,RealSteel

*

Offline gogu

• 202
    • Vezi Profilul
Re: Fenrir
« Răspuns #1 : Februarie 19, 2019, 05:21:37 a.m. »
iteme pentru Fenrir cad in Crywolf , numai ca sa iti stringi fenrir din crywolf nici 3 luni nu iti ajunge!))
serveru  mai trecut aproape am strins unu cu ajutoru la niste prieteni, dar in linii generale e aproape imposibil sa-l stringi)
referitor la eventuri  sunt deacord!
referitor la Fenrir sunt contra( si asa pe server este delay cind cineva brust apare sau dispare, dar cu viteza la fenrir in genere doar buguri vizuale o sa fie, dupa parerea mea fenrir e can disbalans pe serveru curent. doar daca e scoate din moving speed posibil e ok, dar nu cred ca e posibil asha o modificare!)

*

Offline gogu

• 202
    • Vezi Profilul
« Răspuns #2 : Februarie 19, 2019, 05:25:44 a.m. »
ar putea fi introdus inapoi  Illusion Teple , dar sa fie posibil de accesat ilusion doar dupa reload astfel nu vor fi twincuri sau chiar daca vor fi nu in asha masura!
+ dropu sa fie repartizat pe nivele
de exemplu ilusion 1 sa cada box +1+2 si life ,Feather sau mai stiu ce
si asa mai departe in crestere, unde in illusion 5 sa cada box +4+5 si tot ceva de genu 10 sol sau 10 bles!
tema asta poate fi pusa la vot sau discutie cine si ce crede!  :yu: :yu:

« Răspuns #3 : Februarie 19, 2019, 08:23:20 a.m. »
si asa visual bug is multe pe seson-ul acesta, iti apare deodata in fata si te bate..
cu fenrir cand iti iei o viteza numai in disconnect as stati)) pe cal la DL, uneori imi da disconnect, pe fenrir nici nu  m-ai zic.

*

Offline Piero

• 343
    • Vezi Profilul
« Răspuns #4 : Februarie 19, 2019, 09:54:06 a.m. »
iteme pentru Fenrir cad in Crywolf , numai ca sa iti stringi fenrir din crywolf nici 3 luni nu iti ajunge!))
serveru  mai trecut aproape am strins unu cu ajutoru la niste prieteni, dar in linii generale e aproape imposibil sa-l stringi)
referitor la Fenrir sunt contra( si asa pe server este delay cind cineva brust apare sau dispare, dar cu viteza la fenrir in genere doar buguri vizuale o sa fie, dupa parerea mea fenrir e can disbalans pe serveru curent. doar daca e scoate din moving speed posibil e ok, dar nu cred ca e posibil asha o modificare!)
fix aceeasi pot spune despre dino ! apoi ce sa-l scoatem ? problema e in visual bug si nu-i vorba in dino sau Fenrir...terminati sa inventati , va fac intr-o zi vidio la gold , cum e PVP si fara dino...

*

Offline Piero

• 343
    • Vezi Profilul
« Răspuns #5 : Februarie 19, 2019, 12:43:24 p.m. »
fix aceeasi pot spune despre dino ! apoi ce sa-l scoatem ? problema e in visual bug si nu-i vorba in dino sau Fenrir...terminati sa inventati , va fac intr-o zi vidio la gold , cum e PVP si fara dino si ca e mai sluta treaba decit cind e pe dino...

*

Offline gogu

• 202
    • Vezi Profilul
« Răspuns #6 : Februarie 19, 2019, 05:57:07 p.m. »
fix aceeasi pot spune despre dino ! apoi ce sa-l scoatem ? problema e in visual bug si nu-i vorba in dino sau Fenrir...terminati sa inventati , va fac intr-o zi vidio la gold , cum e PVP si fara dino...
eu nu am spus nimic de dino sau cal sau mai stiu eu ce, am spus la general ca pe server si asa este delay sau visual bug pentru ce sa mai adaugi si fenrir?( daca problema cu visual bug ar fi fixata lasa sa adauge si fenrir si batman si tot ce vrei)  daca pe dino sau fara nimic bugu sa spunem e de 0.5 -1 secunda cu fenrir o sa fie 2 sec . o sa treaca pe linga si a sa-l observi doar atunci cind o sa fie out of range. nu stiu daca tsii minte cu 2 servere in urma cind era fenrir la castel ce dibilizm era. unicu lui folos pe care il fad acum asta este pentru Energy Elf sa treaca mai ushor QWEST lvl 3!

*

Offline Piero

• 343
    • Vezi Profilul
« Răspuns #7 : Februarie 20, 2019, 08:29:10 a.m. »
eu nu am spus nimic de dino sau cal sau mai stiu eu ce, am spus la general ca pe server si asa este delay sau visual bug pentru ce sa mai adaugi si fenrir?( daca problema cu visual bug ar fi fixata lasa sa adauge si fenrir si batman si tot ce vrei)  daca pe dino sau fara nimic bugu sa spunem e de 0.5 -1 secunda cu fenrir o sa fie 2 sec . o sa treaca pe linga si a sa-l observi doar atunci cind o sa fie out of range. nu stiu daca tsii minte cu 2 servere in urma cind era fenrir la castel ce dibilizm era. unicu lui folos pe care il fad acum asta este pentru Energy Elf sa treaca mai ushor QWEST lvl 3!

daca sincer tot ceea ce scrii nu are nici un sens , spui una , apoi tot te contraspui ...delay mereu o fost , elementar si 2 servere in urma , nu tin minte macar o persoana sa se jalue pe Fenrir !  deacum ca este folos sau nui , e pentru fiecare in parte care il vrea ! iarasi , nu vad problema in ceea ca sa apara pe server , probleme de creat nu creaza si mai rau de cit deacum este no sa fie !

*

Offline gogu

• 202
    • Vezi Profilul
« Răspuns #8 : Februarie 20, 2019, 10:27:54 a.m. »

daca sincer tot ceea ce scrii nu are nici un sens , spui una , apoi tot te contraspui ...delay mereu o fost , elementar si 2 servere in urma , nu tin minte macar o persoana sa se jalue pe Fenrir !  deacum ca este folos sau nui , e pentru fiecare in parte care il vrea ! iarasi , nu vad problema in ceea ca sa apara pe server , probleme de creat nu creaza si mai rau de cit deacum este no sa fie !
la tine probabil o ramas amar in git inca de la serverul trecut! :D
cica '' tot ceea ce scrii nu are sens ''  :D esti foarte amuzant!
arata concret unde ma contrazic sau mai bine spus (contraspun )  :) :)
toate mesajele de mai sus a mele sunt cu aceias idee ca fenriru aduce disbalans si eu sunt contra.
probleme o sa creeze la sigur, si erau discutii pe tema asta si serverele trecute ( ca fuge repede, ca strica hainele din 2 hituri s.a.m.d!)
special pentru tine am gasit si postul
https://mmo.md/forum/index.php?topic=7019.0
+ la toate sa expus mai sus si agressivs  si mesajul lui are aceeash idee ca si a mea , tu pur si simplu inafara de rosu in fata ochilor nu vezi nimic, si imi pare rau de tine !!!
Astalavista!!  :acute: :acute:

*

Offline Piero

• 343
    • Vezi Profilul
« Răspuns #9 : Februarie 20, 2019, 03:18:19 p.m. »

la tine probabil o ramas amar in git inca de la serverul trecut! :D
cica '' tot ceea ce scrii nu are sens ''  :D esti foarte amuzant!
arata concret unde ma contrazic sau mai bine spus (contraspun )  :) :)
toate mesajele de mai sus a mele sunt cu aceias idee ca fenriru aduce disbalans si eu sunt contra.
probleme o sa creeze la sigur, si erau discutii pe tema asta si serverele trecute ( ca fuge repede, ca strica hainele din 2 hituri s.a.m.d!)
special pentru tine am gasit si postul
https://mmo.md/forum/index.php?topic=7019.0
+ la toate sa expus mai sus si agressivs  si mesajul lui are aceeash idee ca si a mea , tu pur si simplu inafara de rosu in fata ochilor nu vezi nimic, si imi pare rau de tine !!!
Astalavista!!  :acute: :acute:
amar in gura de la serveru trecut ? si dc ma rog ? ) sau vorbesti sa nu adormi ? 
special for you , am citit toate comentariile , nu am vazut nici unu de gen ca aduce disbalans , si ceea ca fuge prea repede avind in consideratie ca este delay,fuge asa cum si ar trebui sa fuga; eu as adauga ca chear si DL pe cal , care fuge mai repede ,nu are asa visual bug ca spre exemplu or ce personaj pe Dino... ceea ca Fenriru strica hainele , e ceva normal , e ceva in mod standrat ... revenim iarasi cu parere de rau la ceea ca tot ce spui ,nu are nici un sens si nici o legatura cu ceea ce o fost pe 2 servere in urma unde si a fost Fenriru...daca nu mai ai ce adauga nimic pe linga aberatiile de mai sus , rog sa treci pe alaturi , sanatate !  :hi:
apropo , plinsete erau doar din parcea celor care nu-l puteau procura sau cel putin obtine .... de restu ,nu spun nimic , lumea s-a deprins sa joace 1 season si cind vad ceva nou , fac spuma la gura si aluzii ca tot ce e nou e disbalans !
« Ultima Modificare: Februarie 20, 2019, 03:50:27 p.m. de Piero »

*

Offline gogu

• 202
    • Vezi Profilul
« Răspuns #10 : Februarie 21, 2019, 05:35:12 a.m. »
imi pare bine ca m-ai onorat cu atentia ta si ai recitit mesajele, dar se vede ca fara folos. (nui pe asta)
daca pentru tine faptul ca fenriru strika hainele din 2 hituri , si unele haine costa cite 1-2 milioane sa le repari e ok pentru tine ,imi pare rau.(nu-s impotriva sa strice hainele ,dar nici chiar din 2 hituri)
daca viteza cu care se deplaseaza petu dat e ok pentru tine din nou imi pare rau( poate diodata cu speed hack sa jucam?)
erau persoane destule care erau nemultumite nu doar sau nu numa din cauza ca nu il procura , dar si din punctele enumerate mai sus!
nime nu face spuma la gura  si in acelash timp daca asa tare its place fenrir sau totul nou poti sa joci pe season 13-14 , cred ca o sa gasesti destule lucruri noi acolo!
succes!!

*

Offline Piero

• 343
    • Vezi Profilul
« Răspuns #11 : Februarie 21, 2019, 04:19:37 p.m. »
imi pare bine ca m-ai onorat cu atentia ta si ai recitit mesajele, dar se vede ca fara folos. (nui pe asta)
daca pentru tine faptul ca fenriru strika hainele din 2 hituri , si unele haine costa cite 1-2 milioane sa le repari e ok pentru tine ,imi pare rau.(nu-s impotriva sa strice hainele ,dar nici chiar din 2 hituri)
daca viteza cu care se deplaseaza petu dat e ok pentru tine din nou imi pare rau( poate diodata cu speed hack sa jucam?)
erau persoane destule care erau nemultumite nu doar sau nu numa din cauza ca nu il procura , dar si din punctele enumerate mai sus!
nime nu face spuma la gura  si in acelash timp daca asa tare its place fenrir sau totul nou poti sa joci pe season 13-14 , cred ca o sa gasesti destule lucruri noi acolo!
succes!!
o avut in videre ca strica haina la primu nevel de galben din doua hituri , si da , asta e ceva normal ...speed hack ?) despre ce vorbesti indeobste ?pe ce server joci ?si unde ai vazut Fenrir cu viteza luminii? :help: :sarcastic: inpusti in luna baete )) ceea ca fuge repede , asa si ar trebui sa fuga , ca nu fuge mai repede pare mie de cit DL pe cal sportiv . . . dar tot odata are si minusuri , daca spre exemplu fiind pe Dino sau pe cal tu poti sa te deplaseszi mai departe cind cineva te ataca , pe Fenrir nu , din cauza ca te opresti . . . si apoi pentru sa ma duc pe season 13 ? 14 ? daca Fenriru e preconizat pentru sezonu actual pe care jucam ? ) eu dor nu inventez Wings lvl 4 , seturi de genu Dark Angel , personaje noi ca Grow Lancer,zic de ceva banal apropo ce este si asa pe server , pur si simplu ca e greu de strins )
rog Administratia atentie la acest post,ca totusi vrau un raspuns. . .si daca e posibil de sters toate comentariile si discutiile de prisos la tema data ! multumesc  :hi:

*

Offline Piero

• 343
    • Vezi Profilul
« Răspuns #12 : Martie 02, 2019, 02:51:50 p.m. »
up ! Rayness , da te rog un raspuns ! multumesc
p.s. sau punel sa se vinda in X SHOP !

*

Offline ToTCaMbIu

• *
  • 10
  • Прости меня Мама, за то что я вырос так рано.
    • Vezi Profilul
« Răspuns #13 : Martie 04, 2019, 10:39:52 p.m. »
up ! Rayness , da te rog un raspuns ! multumesc
p.s. sau punel sa se vinda in X SHOP !

Kakoi x shop? 1 fenrir vneset sei4as disbalans na vesi server! budew eewkoi quest 400 vipolneati, beskone4nii imp, lomaew wmot, ewe  i za x shop! Ho4ew fenrira, sidi v crywolfe. eto toliko na4alo proekta, doka4aisea do 720 a tam uje i pro fenrira piwi!
брат за брата такое за основу взято

*

Offline Piero

• 343
    • Vezi Profilul
« Răspuns #14 : Martie 17, 2019, 12:03:29 p.m. »
WEGA poate introduci un event sau mai nu stiu ce ca sa poti capata un Fenrir ? sau cel putin macar detalii de gen Broken Horn, Piece of Horn ori Wolf Talon !
up
sau paote niste spoturi la urma urmei in Crywolf ?