nam cuvinte , ce tine de drop bati gol total si povesti cu zmeu , eshti un pustashleashlea la greu, deam nii lene daca cinstit sa-ti lamuresc macar ceva , cred ca ai stat mult timp sa alcatuesti basmul ... ce tine de AE si carti ,in primul rind ce are asta cu ceea despre ce noi discutam ?! 2. eu indeobsti nam jucat carti atunci daca nai stiut , si chestia era in alt ceva , in or ce caz eu cuvintu lam tinut !daca nu stii detalii ,mai bine taci !si cu ce eu ma rog mam farmat ? cu ceea ca am intrat in skyp pe citeva minute , neam ris , apoi am plecat.. dupa cite vad , deam se erupe din tine or si ce baliga , numa sa nu stai cu gura astupata ,amuzant , termina sa apravdueshti atita guildu care facea mereu tot in krisa(cu exceptie de maximum 2 oameni)
eu la fiecare replica am dat exemple concrete si de unic, si de arme 380 is de wings si asta usor se observa dupa cum sunt imbrakate personajele si in ce, totul se vede! la rindul tau poti spune doar ca sunt povesti si nu mai stiu ce , dar mai mult nici nu poti spune pentru ca nu ai ce spune! faza cu cartile eu nu am fost prezent, dar tema data se discuta foarte aprins in skype cu persoanele care au fost prezente ,cind inca tu nu erai in guild si toti erau de aceeash parere ca nu te tsii de cuvint(balabol) si asha mai departe, dar pentru ce eu sa its demonstrez ceva daca tu din a sa scrii ca is povesti si nu stiu mai ce :D dar pentru ce eu apar guildu pentru ca ceea ce spui tu sunt minciuni si nu imi place cand cineva ponegreste aceste persoane mai ales ca nui adevarat! sa fost adevarat ave sa tak si sa jok mai departe in ''ni4ka''! cu va place sa spuneti!
la fel si eu la fiecare huinea scrisa de tine pot sa-ti dau argumente, si nu doar eu , dar si fiecare membru al guildului unde ai fot si tu ,numai ca nu vreu sa-mi pierd timpu pntr asta. bai omule , o fost spus sa intru in guild , si atit ..eu am intrat , da deacum ce am facut mai departe e treaba mea...ma mai repet , nu stii , inchide te rog huineawa de sub nas , ca deacum ma erita si imi joaca la nervi ca scrii ceea ce nu stii.