Problema "FULL Blood Castle"

• 9 Răspunsuri
  • 4270 Vizualizări

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Problema "FULL Blood Castle"
« : Decembrie 11, 2017, 11:34:28 a.m. »
Bună, luând în considerare faptul că Blood Castle event mereu e plin, daca vorbim de lvl 280+, cred că ar fi oportun deschiderea la al 2-lea server pentru blood castle si DS event!

*

Offline 6yXaPuK

• 151
  • 6yXaPuK/u3oJlbga/Paine/WarFighter/Arsenal
    • Vezi Profilul
Re: Problema "FULL Blood Castle"
« Răspuns #1 : Decembrie 11, 2017, 11:22:49 p.m. »
de acord, sau puneti capacitatea 15-20 oameni

*

Offline EdWyn

• 208
    • Vezi Profilul
« Răspuns #2 : Decembrie 12, 2017, 10:44:56 a.m. »
normal asa, nu trebuie sa intre omu cu 3 chari. va ajunge bonus exp.

Cine are vointa inimereste in BC fara probleme

« Răspuns #3 : Decembrie 12, 2017, 03:08:48 p.m. »
да ! бц очень мало народу и не хватает

« Răspuns #4 : Decembrie 12, 2017, 03:42:26 p.m. »
nu am inteles niciodata de ce pe un pod de 100 metri stau numa 10 oameni... :mail1:

*

Offline Rayness

• 1603
    • Vezi Profilul
« Răspuns #5 : Decembrie 13, 2017, 12:02:45 a.m. »
Există câteva considerente. Acum în drop este ancient. Un server adăugător ar dubla drop-ul și ar diminua din concurență.

*

Offline gogu

• 202
    • Vezi Profilul
« Răspuns #6 : Decembrie 13, 2017, 01:58:14 a.m. »
Există câteva considerente. Acum în drop este ancient. Un server adăugător ar dubla drop-ul și ar diminua din concurență.
eu cred ca  foarte multi ar fi deacord sa fie inca un server doar cu BC  si DS   si fara unic!
sa faci server 2  BC DS fara unic nu e greu eu sunt sigur!
astfel oameni vor fi mai activi sa umbli bc ds si nu doar afk din cauza ca bc e pe 10 oameni si mereu full + in acelash rind nivelul la unic va ramine acelash!
eu cred ca multi inca doresc  inca un server cu bc ds din cauza ca dropul   la Jewel e destul de slab sau mai bine zine e foarte mare cerinta pe server si din cauza asta pare slab!

*

Offline Rayness

• 1603
    • Vezi Profilul
« Răspuns #7 : Decembrie 13, 2017, 03:09:49 a.m. »
eu cred ca  foarte multi ar fi deacord sa fie inca un server doar cu BC  si DS   si fara unic!
astfel oameni vor fi mai activi sa umbli bc ds si nu doar afk din cauza ca bc e pe 10 oameni si mereu full + in acelash rind nivelul la unic va ramine acelash!
eu cred ca multi inca doresc  inca un server cu bc ds din cauza ca dropul   la Jewel e destul de slab sau mai bine zine e foarte mare cerinta pe server si din cauza asta pare slab!

Așa putem face, mulțumesc.
« Ultima Modificare: Decembrie 13, 2017, 03:16:27 a.m. de Rayness »

*

Offline Royal

• 270
    • Vezi Profilul
« Răspuns #8 : Decembrie 13, 2017, 02:33:30 p.m. »

Deacord cu ideea, WEGA serverul 2 pu bc ds macar sa putem normal accesa eventurile, nici 1 secunda nu-ti ajunge ca 1 server e full), uneori din vina delayului, alti jmekeri arunc charmuri sa nu poti accesa) :buba:

« Răspuns #9 : Decembrie 13, 2017, 03:05:33 p.m. »
Interesant, ce  are in comun delay, charm shi intrarea in BC?))