0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Există câteva considerente. Acum în drop este ancient. Un server adăugător ar dubla drop-ul și ar diminua din concurență.
eu cred ca foarte multi ar fi deacord sa fie inca un server doar cu BC si DS si fara unic!sa faci server 2 BC DS fara unic nu e greu eu sunt sigur!astfel oameni vor fi mai activi sa umbli bc ds si nu doar afk din cauza ca bc e pe 10 oameni si mereu full + in acelash rind nivelul la unic va ramine acelash!eu cred ca multi inca doresc inca un server cu bc ds din cauza ca dropul la Jewel e destul de slab sau mai bine zine e foarte mare cerinta pe server si din cauza asta pare slab!
Citat din: Rayness din Decembrie 13, 2017, 12:02:45 a.m.Există câteva considerente. Acum în drop este ancient. Un server adăugător ar dubla drop-ul și ar diminua din concurență.eu cred ca foarte multi ar fi deacord sa fie inca un server doar cu BC si DS si fara unic!sa faci server 2 BC DS fara unic nu e greu eu sunt sigur!astfel oameni vor fi mai activi sa umbli bc ds si nu doar afk din cauza ca bc e pe 10 oameni si mereu full + in acelash rind nivelul la unic va ramine acelash!eu cred ca multi inca doresc inca un server cu bc ds din cauza ca dropul la Jewel e destul de slab sau mai bine zine e foarte mare cerinta pe server si din cauza asta pare slab!