SCOATE SD

• 32 Răspunsuri
  • 10077 Vizualizări

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

*

Offline Rayness

• 1603
    • Vezi Profilul
Re: SCOATE SD
« Răspuns #15 : Decembrie 05, 2017, 10:58:14 p.m. »
pai punel frate la nivele mai mari pentru inceput scoatel

Așa și va fi.

« Răspuns #16 : Decembrie 05, 2017, 10:58:24 p.m. »
...

FreeWinner și perlele sale. Da acela nu era test?

La Kundun Boss era relativ bine (mă refer nivelele 600+, nu 331) cu ceea ce propune WebZen până la introducerea stern-ului. Ceea ce am și testat. În urma testului acum stern e mai rar, damage mai mic și range-ul la schriker mai mic.

Era relativ bine?? Tu cu AE mureai cu kast 3k agi shi 8k ene(asta dublu fatsa de suma totala de staturi la 720lvl)
La urma am venit cu TOYOTA TOP EE 720lvl shi nici 20 sec nu am putut rezista acolo.
Totodată n-ai spus nimic despre faptul că stai cu DW cu stern și fără buff acolo și despre faptul că aceste schimbări sunt necesare pentru ca statistic drop-ul din boss cade mai rar dacă e pus după piatră.
Serios? nu am spus ? da aceia ca SM meu este sub un build te tank, shi pentru asta shi e creat ca sa nu mor. Asta tsiam scris shi in joaca la acel moment.
Hai poate sa itsi dau parola la PvP SM imbracat full sa vezi kum el nici 10 sec nu sta linga Kundun ? Sau poate ma crezi pe cuvint?
Bossu nu degeaba se punea la noi dupa piatra, de oarece inpotriva luia rezista doar BK/BMG/DL shi unele AE. 2-3 magi din tot serverul doar puteau sa faca fatsa lui, da EE nici una nu putea sta macar aproape Shi asta tot la 720 lvl.

Adica el a facut schimbari, nu lea testat, shi ne invatsa pe noi a juca, imi zice noua ca e mai bine, e setari WebZen)

Nu, de ce? Ce propuneri ai în condițiile actuale?
[/quote]
Am propus multe, inclusiv ce am scris mai jos cu 2 luni in urma. Nici o data nu ma ascultsi shi mereu imi ignorai intrebarea cu raspuns simplu DA sau NU.
WEGA nu mai stiu cum sa mai vorbesc cu tine...cu un copil de 3 ani imi este mai ushor sa comunic...
 Unde tu ai vazut la noi asha DMG pe server ?? unde tu ai vazut EE sa stea linga Boss pe AutoCliker.
P.S. ei nu folosesc HP la Boss deoarece in clicer la EE este setare de autoheal daca % de HP din Party scade(procentul se pune manual la alegere)
P.S.2. ei nu folosesc HP deoarece in set +0 unic, pe DL fara cast al bat la 50 mobii shi la 200-300 Bossu
P.s.3 ei nu folosesc HP deoarece mobii nu dovdesc sa apara cum mor, la noi incearca sa ucizi asha mobu solo chiar shi sa nu fost stern....

Mai repet odata intrebarea mea WEGA, imi scotsi ban IP ? raspuns cit se poate de simplu astept Da sau NU
Intreb pentru ultima oara.

Vizionare placuta doamnelor shi domnilor...WebZen cu domnul WEGA stie ceva de nu stim noi oameni simpli shi pare mise shi cam prostutsi suntem.
https://youtu.be/oaZVtTjuhpI

*

Offline Rayness

• 1603
    • Vezi Profilul
« Răspuns #17 : Decembrie 05, 2017, 11:01:08 p.m. »
WEGA scoateeeee SD ista odata !

De ce nu dorești SD?

*

Offline Rayness

• 1603
    • Vezi Profilul
« Răspuns #18 : Decembrie 05, 2017, 11:15:55 p.m. »
Era relativ bine?? Tu cu AE mureai cu kast 3k agi shi 8k ene(asta dublu fatsa de suma totala de staturi la 720lvl)
La urma am venit cu TOYOTA TOP EE 720lvl shi nici 20 sec nu am putut rezista acolo.

Păi am convenit că dificultatea (pentru EE) este în stern-ul care îți scoate ++ (cu buff se menține), după care s-au făcut schimbările de rigoare și acum e mai comfortabil.

Serios? nu am spus ? da aceia ca SM meu este sub un build te tank, shi pentru asta shi e creat ca sa nu mor. Asta tsiam scris shi in joaca la acel moment.
Hai poate sa itsi dau parola la PvP SM imbracat full sa vezi kum el nici 10 sec nu sta linga Kundun ? Sau poate ma crezi pe cuvint?
Bossu nu degeaba se punea la noi dupa piatra, de oarece inpotriva luia rezista doar BK/BMG/DL shi unele AE. 2-3 magi din tot serverul doar puteau sa faca fatsa lui, da EE nici una nu putea sta macar aproape Shi asta tot la 720 lvl.

Teoretic cu așa DW poți să mergi singur la boss?

Am spus și atunci că odată ce s-a introdus stern schriker-ilor putem diminua din damage sau face ajustările necesare pentru un mediu favorabil pentru PvP și totodată competitiv. Am menționat că aceste modificări s-au făcut și se fac pentru că statistic drop-ul din Kundun Boss mai rar cade dacă e după piatră și deci să evităm piatra.
« Ultima Modificare: Decembrie 05, 2017, 11:20:03 p.m. de Rayness »

« Răspuns #19 : Decembrie 05, 2017, 11:32:04 p.m. »
Păi am convenit că dificultatea (pentru EE) este în stern-ul care îți scoate ++ (cu buff se menține), după care s-au făcut schimbările de rigoare.
https://youtu.be/oaZVtTjuhpI?t=500
In acest moment sternu a fost cauza ?:D

Am spus și atunci că odată ce s-a introdus stern schriker-ilor putem diminua din damage sau face ajustările necesare pentru un mediu favorabil pentru PvP și totodată competitiv. Am menționat că aceste modificări s-au făcut și se fac pentru că statistic drop-ul din Kundun Boss mai rar cade dacă e după piatră.

Da teoretic potsi, daca la fel a sa vi cu buff 8k ene tsil eu inka o data :D
Ai spus,planifici, ascultsi pareri etc. doar nimic din ce te roaga sau ce trebue de facut nu se face.
Concret bossu la tine are bug, shi nici cu un fel de piatra nu este legat, bosu sa luat in multe metode shi mereu era shansa sa nu cada dropul.

Tot odata acest moment sa intimplat 2 luni in urma shi dupa cite am opservat ai avut multe feedback-uri legate cu asta :D lumea chiar tinde sa te ajute, ca shi zilele estea la testat drop:sarcastic: :sarcastic:  Asha se intimpla cind nu ascultsi oameni care doresc sa te ajute da tu le scuipi in fatsa.

*

Offline ABECEDAR

• 307
  • ABECEDAR,NewEmpire,PATRICK
    • Vezi Profilul
« Răspuns #20 : Decembrie 05, 2017, 11:45:21 p.m. »

De ce nu dorești SD?

Fiindca rezultatul final nu se schimba de loc = 0, testat nu o data.
Cuvintele sunt de prisos, chiar nu vedeti ca toti sunt inpotriva ? :clapping:

*

Offline ABECEDAR

• 307
  • ABECEDAR,NewEmpire,PATRICK
    • Vezi Profilul
« Răspuns #21 : Decembrie 06, 2017, 12:06:55 a.m. »
Păi am convenit că dificultatea (pentru EE) este în stern-ul care îți scoate ++ (cu buff se menține), după care s-au făcut schimbările de rigoare.
https://youtu.be/oaZVtTjuhpI?t=500
In acest moment sternu a fost cauza ?:D

Am spus și atunci că odată ce s-a introdus stern schriker-ilor putem diminua din damage sau face ajustările necesare pentru un mediu favorabil pentru PvP și totodată competitiv. Am menționat că aceste modificări s-au făcut și se fac pentru că statistic drop-ul din Kundun Boss mai rar cade dacă e după piatră.

Da teoretic potsi, daca la fel a sa vi cu buff 8k ene tsil eu inka o data :D
Ai spus,planifici, ascultsi pareri etc. doar nimic din ce te roaga sau ce trebue de facut nu se face.
Concret bossu la tine are bug, shi nici cu un fel de piatra nu este legat, bosu sa luat in multe metode shi mereu era shansa sa nu cada dropul.

Tot odata acest moment sa intimplat 2 luni in urma shi dupa cite am opservat ai avut multe feedback-uri legate cu asta :D lumea chiar tinde sa te ajute, ca shi zilele estea la testat drop:sarcastic: :sarcastic:  Asha se intimpla cind nu ascultsi oameni care doresc sa te ajute da tu le scuipi in fatsa.

+1  Лордик  :good:

*

Offline Royal

• 270
    • Vezi Profilul
« Răspuns #22 : Decembrie 06, 2017, 11:28:31 a.m. »

De ce nu dorești SD?

Fiindca rezultatul final nu se schimba de loc = 0, testat nu o data.
Cuvintele sunt de prisos, chiar nu vedeti ca toti sunt inpotriva ? :clapping:

Toti asta tu si domnul Saneok ), oameni buni staruitiva sa va mentineti parerile proprii si sa nu atrageti toata lumea ok)? Destul de bine se observa cum doar un guild face lobby pe forum)

*

Offline ANILAXOR

• **
  • 88
  • GLAVNIIpiZDANIE
    • Vezi Profilul
« Răspuns #23 : Decembrie 06, 2017, 12:12:26 p.m. »
bai royal..
care este sensul comentariului tau ?
ce parca abecedar face lobby doar pentru guildu lui ?
sau tie iti place la lvl 300 sa clikaneasca 30 oameni goldu cind nimeni nu are teaga si stamina sa se ucida unu pe altu ? :clapping:

*

Offline Royal

• 270
    • Vezi Profilul
« Răspuns #24 : Decembrie 06, 2017, 12:56:21 p.m. »
bai royal..
sau tie iti place la lvl 300 sa clikaneasca 30 oameni goldu cind nimeni nu are teaga si stamina sa se ucida unu pe altu ? :clapping:

Sensul comentariului meu, ok explic ca la girafe !
Forumul dat este pentru ca fiecare sa-si expuna/ propuna o idee oarecare, si respectiv nu trebuie tu sa-mi zici care este sensul,nu ti-a placut comentariul, pai treci peste el, asa cum fac eu in mare parte la multe alte comentarii, dar nu-mi bag 2 capici ale mele (asta se numeste plurarizm de idei, desigur daca stii ce inseamna)

Ce tine de SD adminul s-a expus ,fata de muul trecut SDul este mult mai  deminuat , el va creste in functie de lvl/ staturi,poate ai citit tu momentul dat,dar te faci chior, eu respectiv sunt moderat in privinta lui, sunt si + si - , plusurile este cum a zis WEGA nu cad SMii si multe arte rase dintr-o lovitura si respectiv sunt deacord ! Ramine doar ca WEGA sa faca o formula decenta al SDului, ca unii sa nu fie dezbalanta excesiva intre rase!

« Răspuns #25 : Decembrie 06, 2017, 12:59:15 p.m. »
Eu is deacord cu sistema propusa, sa fie sd mai slab si treptat sa creasca cu reloads

*

Offline Piero

• 343
    • Vezi Profilul
« Răspuns #26 : Decembrie 06, 2017, 03:09:21 p.m. »
bai royal..

Sensul comentariului meu, ok explic ca la girafe !
Forumul dat este pentru ca fiecare sa-si expuna/ propuna o idee oarecare, si respectiv nu trebuie tu sa-mi zici care este sensul,nu ti-a placut comentariul, pai treci peste el, asa cum fac eu in mare parte la multe alte comentarii, dar nu-mi bag 2 capici ale mele (asta se numeste plurarizm de idei, desigur daca stii ce inseamna)

Ce tine de SD adminul s-a expus ,fata de muul trecut SDul este mult mai  deminuat , el va creste in functie de lvl/ staturi,poate ai citit tu momentul dat,dar te faci chior, eu respectiv sunt moderat in privinta lui, sunt si + si - , plusurile este cum a zis WEGA nu cad SMii si multe arte rase dintr-o lovitura si respectiv sunt deacord ! Ramine doar ca WEGA sa faca o formula decenta al SDului, ca unii sa nu fie dezbalanta excesiva intre rase!
+++1 :dirol:
reD=),-SpaWn-,snakEEyes,Filtru,Kitsune,BlackMamba,RealSteel

*

dualiTy

« Răspuns #27 : Decembrie 06, 2017, 04:34:54 p.m. »
wega cum faci 100 dmg in chaos mashina?

« Răspuns #28 : Decembrie 06, 2017, 04:50:46 p.m. »

« Răspuns #29 : Decembrie 06, 2017, 05:25:37 p.m. »
не хотят сд походу только те, кто будет играть за дк :biggrin:

у ае нет шансов без сд, у мага нет шансов, у ее и мг нет шансов. Немного дл постоит и только дк сможет выжить и убить))))))