Cum nu ați tinde voi ca serverul este incă viu. Serverul a murit din mai multe considerente.
1.Puștile estea a voastre 380 care nu-s balansate, si care au fost modificate de nenumarate ori pe parcursul serverului
2. Seturile 380 ultimele care au fost introduse cu tot cu bugurile lor.
3. Metodele de valorificare a reloadolui incepind la conditiile, cit si proasta desfasurare a lor , la inceput 20 lvl , la urma 120 lvl sau cum acolo.
4.Full decrement ceva absolut nereal sa ucizi mai ales daca bați in bk
5. Toate Orburile estea din X shop gen dmg 150 staturi și mai departe(intrebare, cui ele trebuiesc?) la fel si hrenoteniurile celea 100 dmg , 150 def , 500 hp si mai departe.
6. EXP-ul asta borit in party si Solo diferenta foarte mare care si la moment nu fusese reglată
7. Introducerea numarului colosal de spoturi prin arena, parerea mea ca pentru spoturi ar trebui sa fie concurentă, o pus 30 kletwi 2 servere stati băieti afk pina a sa putreziti. n-am umblat in viata mea la un event, am iesit 720 si eu cica-s top char.
8.Castul asta de 3 minute cui el ii trebuieste si trebuia?
9. Cum pula me nu v-ati putut lamuri cu 18 +3 , 20 +3 , si sa faceti ca oameni 3 sau 4 sau 5 cum ati dorit nu ele trebuiesc sa fie 18
10. Principalu Motiv din care a murit serverul esti tu WEGA si nu altcineva, esti activ doar prima lună cind mai vine v-o kapikă, in rest gluha di tăt.( din experienta mea cam toate serverele a fost asa , o disparut omu 2-3 saptamini si la revedere server)
P.S Multumesc ,a fost un server cit de cit normal cind ai avut grijă.