SERVER STILL ALIVE

• 44 Răspunsuri
  • 14121 Vizualizări

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

*

Offline Kazino

• 223
    • Vezi Profilul
Re: SERVER STILL ALIVE
« Răspuns #15 : Iulie 03, 2017, 11:58:47 a.m. »
mai bine schimbai raportu de agy/defence sau la defence rate pvp

*

Offline Rayness

• 1603
    • Vezi Profilul
« Răspuns #16 : Iulie 03, 2017, 12:58:09 p.m. »
Elf-ul a primit cîteva upgrade-uri.

Penetration acum atacă cu slow (similar ca cel din Ice sau Ice Storm). La elf acest slow nu depinde de Ice Resistance. Target-ul va primi slow indiferent de Ice Resistance care îl posedă. Totodată consumul de AG pentru penetration a fost mărit de 4 ori.

Această introducere adaugă o nouă utilitate elf-ului. Iată cîteva exemple unde slow-ul ar putea fi utilizat

• în combinație cu Ice Arrow, astfel odată ce target-ul e în stun, poate fi aplicat și slow
  • cînd e Golden Invasion, atunci cînd gold-ul a prins personajul în stun
  • în Castle Siege ținînd cont că în această locație nu e necesar Ctrl pentru atac.
  • alte cazuri unde poate fi aplicat slow

Totodată skill-urile elf-ului au devenit mai efective.

Așteptăm păreri în acest sens. Un joc plăcut.
« Ultima Modificare: Iulie 03, 2017, 01:15:06 p.m. de Rayness »

*

IceWind

« Răspuns #17 : Iulie 03, 2017, 04:15:13 p.m. »
Penetrationu la AE cum a fost in seasson 1  ar fi super :)
P.S. folos mare din slowu asta doar in pvp modificare considerabila nu pre ... din asta ... ce sa fac cu slowu asta de exemplu in bc? in ds? mai ales daca cerintele sau marit pentru penetration de 4 ori ... ?  penetration-u era un punct forte al AE la atack dar acum ... uvy :)
am intrat pe server)) m-o ajuns pe 10 minute :)
« Ultima Modificare: Iulie 03, 2017, 04:48:18 p.m. de IceWind »

*

Offline Kazino

• 223
    • Vezi Profilul
« Răspuns #18 : Iulie 03, 2017, 09:20:02 p.m. »
1. ai mentionat ca skillurile sunt mai efective - ceva concretizari desfashurate?
2. nu pare absurd sa dai slow cand targetu ii in stun?
3. cand targetu ii in stun mai bine sa il dobori definitiv, astefel icearow avind dmg mai mare ca penetration va fi mai mare folos din utilizarea lui.
4. cum si am zis, in bc AG imi ajunge pentru 20 sec pe cand cu 9AG/hit imi ajungea pe 2 min. astfel nu mai este sens sa merg bc...
ok tu ai sa zici ca ai marit exp in party, intra o data in bc 7 si sa-mi zici si mie cine o sa-mi daie mie party -> astfel daca ridicam in bc 3 up acum ridic 1 up... si asa lu ae nime nu-i da pt, inca si din bc nu mai are rost....

*

Offline Rayness

• 1603
    • Vezi Profilul
« Răspuns #19 : Iulie 05, 2017, 06:53:39 p.m. »
În mediu damage-ul loviturilor este mai mare.

Cu slow poate ataca și Energy Elf. Slow poate fi aplicat atunci cînd dorești să păstrezi o distanță.

Experience în party a fost mărit. Dorim să facem party-ul mai atractiv. Astfel acum experience nu se micșorează. Totodată, gold party primește mai mult.

*

JackAss

« Răspuns #20 : Iulie 09, 2017, 10:04:07 p.m. »
Cum nu ați tinde voi ca serverul este incă viu. Serverul a murit din mai multe considerente.
1.Puștile estea a voastre 380 care nu-s balansate, si care au fost modificate de nenumarate ori pe parcursul serverului
2. Seturile 380 ultimele care au fost introduse cu tot cu bugurile lor.
3. Metodele de valorificare a reloadolui incepind la conditiile, cit si proasta desfasurare a lor , la inceput 20 lvl , la urma 120 lvl sau cum acolo.
4.Full decrement ceva absolut nereal sa ucizi mai ales daca bați in bk
5. Toate Orburile estea din X shop gen dmg 150 staturi și mai departe(intrebare, cui ele trebuiesc?) la fel si hrenoteniurile celea 100 dmg , 150 def , 500 hp si mai departe.
6. EXP-ul asta borit in party  si Solo diferenta foarte mare care si la moment nu fusese reglată
7. Introducerea numarului colosal de spoturi prin arena, parerea mea ca pentru spoturi ar trebui sa fie concurentă, o pus 30 kletwi 2 servere stati băieti afk pina a sa putreziti. n-am umblat in viata mea la un event, am iesit 720 si eu cica-s top char.
8.Castul asta de 3 minute cui el ii trebuieste si trebuia?
9. Cum pula me nu v-ati putut lamuri cu 18 +3 , 20 +3 ,  si sa faceti ca oameni 3 sau 4 sau 5 cum ati dorit nu ele trebuiesc sa fie 18
10. Principalu Motiv din care a murit serverul esti tu WEGA si nu altcineva, esti activ doar prima lună cind mai vine v-o kapikă, in rest gluha di tăt.( din experienta mea cam toate serverele a fost asa , o disparut omu 2-3 saptamini si la revedere server)
P.S   Multumesc ,a fost un server cit de cit normal cind ai avut grijă.

*

JackAss

« Răspuns #21 : Iulie 09, 2017, 10:05:14 p.m. »
Cer Scuze, am si uitat ,totusi n-am inteles ideea  de ce nu vine ref in teleport:)

*

Offline Rayness

• 1603
    • Vezi Profilul
« Răspuns #22 : Iulie 10, 2017, 11:06:09 a.m. »
...

Despre ce neajunsuri ale set-urilor/armelor 380 se vobește?
Reload-urile sunt la fel pentru toți
Full decrement e parte a jocului stabilită de webzen, iar propuneri pentru modificări nu au fost
Aceste orb-uri te ajută în leveling și bătălii
Cel puțin acum, experience solo/în party e la fel, deși standartele jocului e cum a fost pînă la modificări
Este important să asigurăm locuri pentru leveling, altfel e posibil să nu ajungă nimeni la max level
Despre ce cast merge vorba?
În unele cazuri un număr mare poate spori concurența, pentru că mai mulți au acces la iteme și pot lupta
Actualizări se fac permanent - http://mu.mmo.md/updates

*

FreeWinner

« Răspuns #23 : Iulie 10, 2017, 07:04:24 p.m. »
...

Despre ce neajunsuri ale set-urilor/armelor 380 se vobește?
Reload-urile sunt la fel pentru toți
Full decrement e parte a jocului stabilită de webzen, iar propuneri pentru modificări nu au fost
Aceste orb-uri te ajută în leveling și bătălii
Cel puțin acum, experience solo/în party e la fel, deși standartele jocului e cum a fost pînă la modificări
Este important să asigurăm locuri pentru leveling, altfel e posibil să nu ajungă nimeni la max level
Despre ce cast merge vorba?
În unele cazuri un număr mare poate spori concurența, pentru că mai mulți au acces la iteme și pot lupta
Actualizări se fac permanent - http://mu.mmo.md/updates

A spus foarte bine...sunt de acord cu toate punctele spuse de JackAss

1.Am vorbit chiar eu de nenumarate ori despre 200 DMG la arme ca nu-s balansate, ai trecut cu ochiul shi ascultai prostiile lui AngryJoe.
Jocul era cit de cit normal pina cind au inceput sa apara 380 items+ buff cashShop+celelalte buffuri  (100 DMG, 500 HP etc.)

2.Da sunt la fel, doar ca trebuia sa mearga invers de la mare la mic. Era disbalance enorm cind cineva luase 5 relouduri da tu cu 4 (660 staturi diferentsa) nu puteai face fatsa.

*

FreeWinner

« Răspuns #24 : Iulie 10, 2017, 09:10:42 p.m. »
3. In privintsa la Decriment...nu face atit impact cit cape lvl2, DL in full dd+decriment+cape al batsi in 5-6 oameni cu cast shi el fara shi nu al dai jos.
Pe DL in full unic+13 al batsi la fel ca pe un DK in full exe+dd+decriment...asta e normal ?
SHi iarashi am scris de nenumerate ori despre cape DL shi ai ignorat posturile.

4. Bufurile din xShop shi altele(+100dmg,50HP) iarashi un imbalance enorm.Un Bk/DL cu o gramada de HP/def se simte perfect cu ele iar alte rase numai nervi au...
chiar sami amintim postul meu pe forum pentru care am am primit ban.

5.Da bravo ai facut experience bun(nu am testat) dar cind?? cind nimeni nu mai joaka?? cam greu ajunge...

6. +-

7. Cast la EE, cind sa creat tema ca castul tsine prea mult timp, ai ignorato si nu ai schimbat.

8. Ce concurentsa ? despre ce vorbesti ? Macar ca erau o gramada de +3 noobi nu puteau sa le ee deoarece era stern nebun shi nebalansat, pina TOP lua 3+5 noobi nici macar 1+3 nu dovedeau sal ia. Parerea mea e ca sternu era a a treia ce mai mare prostie a ta (dupa 380weapon shi cape lvl2)

9. Motiv din care a murit serverul esti tu Ryaness si nu altcineva, esti activ doar prima lună cind mai vine v-o kapikă, in rest gluha di tăt.( din experienta mea cam toate serverele a fost asa , o disparut omu 2-3 saptamini si la revedere server)

*

Offline EdWyn

• 208
    • Vezi Profilul
« Răspuns #25 : Iulie 11, 2017, 11:36:55 a.m. »
oldschool is the best school :))

Sfatul meu Wega, nu cauta in proiectele urmatoare self-casturi aditionale din x-shop si arme nustiu de care. E greu sa faci balansari pe server de 720 lvl. Posibil sa fost doar 400 level avea sa fie mai realistic (acelasi DL daca avea cape nu avea atata viata, BK exact la fel, ect.)

« Răspuns #26 : Iulie 11, 2017, 11:40:48 a.m. »
Referitor la moartea serverului, de acord cu cele menționate mai sus !

Problema cu GOLD, a fost expusă de la bun început, serverul nu avea piață, număr mic de jucători, monopol, nimic nu se vinde.

Când ceva nu-i convine cuiva se încep mârâială, teme despre modificări, și multe alte modificări după bunul plac unui anumit contingent de persoane.
Promovare server exterior nimic)

Așteptăm deja noul server, luat în calcul toate erorile și desigur promovare și iar promovare.

*

Offline Rayness

• 1603
    • Vezi Profilul
« Răspuns #27 : Iulie 11, 2017, 12:19:36 p.m. »
Așa și nu s-a specificat ce e cu set-urile/armele 380.

Dark Lord-ul pentru o perioadă îndelungată a avut un HP/Stat point mai mic, din care cauză serverul a rămas fără mulți din ei. Pînă la urmă a fost reconsiderat acest aspect și se analizează posibilitatea modificării cape-ului de nivel 2.

Buff-urile sunt aceleași pentru toate caracterele. Sub ce aspect Dark Knight-ul este avantajat?

Durata cast-ului Energy Elf, majoritatea au susținut actualele setări, deci nu a fost modificat. Ce avantaje ar aduce această modificare?

Stern-ul e la fel pentru toți.

*

FreeWinner

« Răspuns #28 : Iulie 11, 2017, 07:08:47 p.m. »

Dark Lord-ul pentru o perioadă îndelungată a avut un HP/Stat point mai mic, din care cauză serverul a rămas fără mulți din ei. Pînă la urmă a fost reconsiderat acest aspect și se analizează posibilitatea modificării cape-ului de nivel 2.

Buff-urile sunt aceleași pentru toate caracterele. Sub ce aspect Dark Knight-ul este avantajat?

Durata cast-ului Energy Elf, majoritatea au susținut actualele setări, deci nu a fost modificat. Ce avantaje ar aduce această modificare?

1. Ce nu e clar sub 200 DMG curate ??

3. am o inpresie ca nu ai jucat nici o data in MU online shi nu stii cine e DK shi cine sunt alte rase...

4. Ce majoritate au sustsinut?? argumentul "majoritatsii" a fost "voi suntetsi padonki, de aceia noi suntem impotriva" ridica tema shi dami un repost argumentat caare ar confirma inversul. Tu nici nu citesti si nici nuanalizezi ceia ce noi propunem.

5. Shi la fel pe totsi sternul ii deranjaza, dar tu ascultsi pareri ashai ? tu faci pe placul nostru, corect?
+5 te baga in stern o data la vro 1-2 minute shi pe 1 charter anumit..deseori acela care al bate, da la +3 +4 nu eshi din stern...in conf numai suduiala...stau 10-20 oameni linga gold shi totsi in stern...iaute ce interesant tucma itsi vine ALT+f4 sa faci sa nu vezi asta de stern in ohi.
« Ultima Modificare: Iulie 14, 2017, 12:25:49 p.m. de Rayness »

*

FreeWinner

« Răspuns #29 : Iulie 11, 2017, 07:12:55 p.m. »

3.
За стандартный дмг ДЛу если только уберете абсорб с плащя.
ia uite data cind am postat mesajul dat, cind nici in gind nu era de 3 wings...shi amu zimi te rog a cui pareri tu ascultai??
Ian demonstreaazami vro tema in care eu man gresit sau am oftat pentru o rasa anumita ?
Pentru balance mereu luptam, pentru toate rasele
« Ultima Modificare: Iulie 14, 2017, 12:26:16 p.m. de Rayness »