Reported

• 43 Răspunsuri
  • 10760 Vizualizări

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

*

FreeWinner

Re: Reported
« Răspuns #30 : Iunie 02, 2017, 11:34:52 a.m. »
La fel portsile le treceatsi shi voi cind imi apartsinea noua castelul.
Alt+f4 la castel nu lucreaza, shi nu eu primul am inceput utiliza aceasta, in al doilea rind am avut o discutsie cu adminul care mia dat de intseles ca nu se va ocupa de problema asta.

Ai uitat sa mai mentsionrzi cum ne ucidetsi pe noi in bug, stam cite 5-15 minute shi ne uitam intruna cum imi moare magi in ori shi ce colts al mapii.
« Ultima Modificare: Iunie 15, 2017, 11:38:27 p.m. de Rayness »

*

IceW1nd

« Răspuns #31 : Iunie 02, 2017, 12:00:28 p.m. »
Si tu ce propui? sa ma uit la tine ? si sa nu te bat ?  sau tu vrei sa spui ca situatia asta cumva ... depinde de acel care bate in tine ? =))) cind esti un bug )))
Ce repede merg rasturnarile de situatie cind merge vorba despre voi ...
apu iaca baitei si fetite ... lasa-ti prostioarele ... si gata ...

*

FreeWinner

« Răspuns #32 : Iunie 02, 2017, 12:09:42 p.m. »
Si tu ce propui? sa ma uit la tine ? si sa nu te bat ?  sau tu vrei sa spui ca situatia asta cumva ... depinde de acel care bate in tine ? =))) cind esti un bug )))

Fix asha pot zice shi eu, ce sa fac?sa nu trec prin poarta daca pot?, Sa nu fac alt +f4 daca pot??

Aceste afirmatsii nu sunt corecte nici la tine nici la mine, eu ca shi tu am dat exemplu de bug shi NU AM ARATAT cu degetul la nimeni, nu oftezi pentru ceia ca e normal asha, ba din contra am o pozitsie neutra shi vreau sa fie bine pentru totsi.

*

IceW1nd

« Răspuns #33 : Iunie 02, 2017, 12:46:30 p.m. »
Eu mentionez ca alt f4 il utilizezi cind iti da gz ... si tu dai close la fereastra si reintri in jos tot il locul unde ti-a dat oponentul gz ...
la poarta ... eu sunt sigur sunt destuli maestri la voi in guild ... care stiu cum de utilizat ... ca la portile inchise ... se primbla o  turma prin castel ... si bat crystalele ... incepind cu seth oldschool si asa mai departe terminind cu TRUMP si compania... afiliata ...
aici nu mai gasesti inceputul si sfirsitul ...

*

FreeWinner

« Răspuns #34 : Iunie 02, 2017, 01:12:25 p.m. »
terminind cu TRUMP si compania... afiliata ...
Adica incepind cu TRUMP, adica omul care a veni tot de la voi, shi anume el mia zis noua cum sa trecem.

Da treceam shi noi din cind in cind, dar din gresheala shi nu stiiam cum sa o repetam

*

Offline EdWyn

• 208
    • Vezi Profilul
« Răspuns #35 : Iunie 02, 2017, 01:31:10 p.m. »

mister, recunosti ca te folosesti de BUG-ul dat???? adica tu coinsteintizezi ca jucatorul a fost ucis dar tu continui sa il bait pentru ca el este la tine pe ecran  :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:

baga capul in nisip si taci)))  :secret:
« Ultima Modificare: Iunie 02, 2017, 01:32:50 p.m. de EdWyn »

*

Offline gogu

• 202
    • Vezi Profilul
« Răspuns #36 : Iunie 02, 2017, 01:37:11 p.m. »
Adica incepind cu TRUMP, adica omul care a veni tot de la voi, shi anume el mia zis noua cum sa trecem.

Da treceam shi noi din cind in cind, dar din gresheala shi nu stiiam cum sa o repetam
taci te rog si nu te fa de rusine!  :biggrin: :biggrin: :biggrin:
tipa de cind o venit TRUMP ))))
voi va folosets de bugu ista inca de pe timpuri cind era  Royal , Regal alliance  si asa mai departe, si nu tre de spus ca din greseala ! :D
amuzant baietel! :wizard: :wizard: :wizard:

*

FreeWinner

« Răspuns #37 : Iunie 02, 2017, 01:41:30 p.m. »

taci te rog si nu te fa de rusine!  :biggrin: :biggrin: :biggrin:
tipa de cind o venit TRUMP ))))
voi va folosets de bugu ista inca de pe timpuri cind era  Royal , Regal alliance  si asa mai departe, si nu tre de spus ca din greseala ! :D
amuzant baietel! :wizard: :wizard: :wizard:
La ce sa ne folosim noi de el daca pe timpul cela castelu imi apartsinea noua ???wtf?!

Ei daca esti mai informat ca noi, si stii mai bine ce face fiecare de noi in parte, asha sa fie :crazy:

« Răspuns #38 : Iunie 06, 2017, 10:24:15 a.m. »
Пацики, вы что не в курсе, что тут есть баги с кастом?))))))))))) это же прошлый век. Не обязательно, чтобы ее была под жопой, чтобы иметь каст;)

« Răspuns #39 : Iunie 07, 2017, 02:01:00 a.m. »
Пацики, вы что не в курсе, что тут есть баги с кастом?))))))))))) это же прошлый век. Не обязательно, чтобы ее была под жопой, чтобы иметь каст;)

WEGA, ea te rog masuri, oamenii fac abuz de bug, stau in arena solo si ridica lvl cu cast ...
Propun sa se dea delevel la toti prinsi cu acest bug abuz

« Răspuns #40 : Iunie 12, 2017, 02:26:47 p.m. »

WEGA, ea te rog masuri, oamenii fac abuz de bug, stau in arena solo si ridica lvl cu cast ...
Propun sa se dea delevel la toti prinsi cu acest bug abuz

ce bug  :biggrin:   te-ai facut de rusine  :lol:

oamenii care stau solo in arena si au cast sunt oameni destepti care ii duce capul sa creeze circumstantele de a avea cast si de nu a avea party. dar daca intelectul tau e dat numa sa scrii pe forum aberatii n-ai cei face  :hi:

Мне давным давно не нужен каст, чтобы стоять афк на арене, а весь сервер знает, что багом этим мы не пользовались ибо качался всегда в пачке и был первым в топе, а рассказывать про этот баг у меня пропал интерес, ибо админ нас совершенно не слушал и сервер умер к чертям ;)

*

Offline Rayness

• 1603
    • Vezi Profilul
« Răspuns #41 : Iunie 15, 2017, 11:51:26 p.m. »
Cum s-a ajuns la concluzia că pot fi utilizate fără GP? Există un interval de timp (în ore) cînd credeți că a fost utilizat?

Dacă există bug cînd utilizezi castul Energy Elf, care sunt pașii pentru a-l reproduce?

A fost indicat despre ALT+F4 la castel, cum se manifestă și ce avantaje oferă?

Cu porțile la castel deocamdată nu sunt modificări.

Alt+f4 la castel nu lucreaza, shi nu eu primul am inceput utiliza aceasta, in al doilea rind am avut o discutsie cu adminul care mia dat de intseles ca nu se va ocupa de problema asta.

Ai uitat sa mai mentsionrzi cum ne ucidetsi pe noi in bug, stam cite 5-15 minute shi ne uitam intruna cum imi moare magi in ori shi ce colts al mapii.

Cînd?
« Ultima Modificare: Iunie 15, 2017, 11:54:53 p.m. de Rayness »

*

FreeWinner

« Răspuns #42 : Iunie 16, 2017, 12:15:59 a.m. »
Cum s-a ajuns la concluzia că pot fi utilizate fără GP? Există un interval de timp (în ore) cînd credeți că a fost utilizat?

Dacă există bug cînd utilizezi castul Energy Elf, care sunt pașii pentru a-l reproduce?

A fost indicat despre ALT+F4 la castel, cum se manifestă și ce avantaje oferă?

Cu porțile la castel deocamdată nu sunt modificări.

Cînd?
1. Nu prea am intseles la e te referi. GP ?!
2. Din cite cunost nu stiu de asha bug, am auzit de el ani buni in urma dar aici nu am intilnit.
3. Iarashi povesti de seata, ori ce relog la castel in timpul atacului te intoarce in punct random DUPA portsi, prostii shi nascociri de a lui AngryJoe

*

FreeWinner

« Răspuns #43 : Iunie 16, 2017, 12:41:05 a.m. »

Cînd?

Am vorbit noi ceva timp in urma in joaca, eu la fel am facut video shi tsiam scris tsie.
Mai pescurt argumentele tale erau ca cu alt+f4 pierzi cash point shi el(alt+f4) nu itsi da nimic prioritate, la ce eu tsiam raspuns ca la fel il voi utiliza cu permisiunea ta.
La asta sa fisisat dialogul.