Сейчас люди которые сделали уже себе релод, само собой они против этого движение всего, и можно и их понять, дам им какие то бонусы что ли, но надо понять и тех людей у которых нету кланов или у которых нету возможности играть столько чтобы брать маю..
da sa iti explic pe un model din viata. Pe tine in viata nimeni nu te obliga sa fii arhi bogat, sau sa obtii careva successe in viata. Fiecare isi pune limitele sale. Respectiv, nu e obligatoriu ca tu sa faci ultimul reload. Cum tii asterne asa ii dormi, ap iaca....
Смотри релод в этом му как сейчас стоит не смогут сделать 40 50 процентов игроков, они полюбому забют на му как многие сейчас уже сделали, станет сново 50 онлайн и админ сделает вайп, и ты будешь именно тем человеком что будешь плакать "Kakkoi vaip ea je stolika kacealsia " ( Акцент быка каждый в голове сможет приставить ) мне не принципиально я не живу му, пусть адм делает как хочет, просто мы игроки играем на этом сервере и если мы просим чтобы нам сделали легче значит, мы этого хотим.
daca atragi atentia, eu am scris ca sustin ideea ca eventul sa fie odata la 6-8 ore (+4 ore care trebuie de asteptat) =de 2 ori pe sutka. Asta o sa rezulte in o frecventa dubla ca jucatorii sa faca resetul. Sa excluzi cerintele astea pentru quest o sa faca maya event iarasi BOORING. Nimeni nu va pelca la ea, lasa pur si simplu sa faca acest event mai frecvent. Astefel, toti jucatorii fiind cointeresati de a face reload, se vor bate si va fi ceva intens
daca tu esti deprins ca jucatorii sa fie in mare parte niste "bisi" de pe sectorul tau pot sa te intristez : )) nu toti sunt asa ca tn))) ne jivet on igroi)))) esli ya horoshii igrok na etom servere eto ne ozno4aet 4to ya wivu igroi buratino)))
horosii igrok? ))) nasmeshil :)))
nu ma las provocarilor ))) toti stiu guild-ul padonki si tot ma stiu pe mn ))) probabil asta e si diferenta intre mine si tn)))
daca te stiu asta nu inseamna ca de bine :))) oamenii dea p... tot ii stiu multi, ca in cazul tau :)
1) ti kto?
2) care au fost guildurile care au tinut cel mai mult serverul? Padonki, Royal, Kill4fun = eu eu sunt din osnova la padonki si daca tu atragi atentia, noi am fost cei care am tinut cea mai indelungata perioada acstelul cand serverul era 300online si tot noi suntem acum opozitia care se bate contra la turma din Kill4fun. Asa ca nu incerca sa intri in polemici si watch the FACTS beaaaaaach
1) oamenii de treaba stiu cine sunt, dar de al de tine nish nu trebuie sa ma stie ca o sa faca pipi noaptea in patuc :)
2) tot sunt din osnova, numa ca nu Padonki (acolo tot sunt oameni de treaba), de care turma vobesti arishiule? :) ia numara citi sunt la voi in ally si citi la noi, mai ales activi.... numara onlinu carei din fiecare guild. Apropo fara KnightS tot inca mult ave sa stati fara castel )) cum si ati stat. Noapte buna ;)
eu respect oponentii mei : ) dar luand in considerare ca tu nu faci parte din categoria aia putem deduce ca esti ceva mai putin
imi pare rau, stiu ca vreai sa te consideri juactor bun, dar nu la fiecare om ii dat sa joace strategic si cu cap, trebuie sa fie si "masofka" sau cum o numesc eu "turma" : ))) fieacre are scopul sua in jocul dat ))))
cat de naiv esti : ))) nici nu vreti sa recunoasteti ca mereu at-i fost un numar dublu la castel comparativ cu noi. Si chiar data trecuta cand v-am dat stana jos at-i fost cel putin acelasi nr ca noi. Repet, cel PUTIN
Iti mai readuc aminte 1 lucru, padonki au fost detinatorii castelului cand era online 300 pe o perioada de cel putin 1 luna (cea mai indelungata perioada in cel mai activ moment al serverului)
Ma uimeste prostia omeneasca, cand maninca bataie stau si tac, si cand lumea zabiveste joaca 1 sapt si se proclama cei mai buni si cei mai puetnici
si serverul trecut si serverul asta vam demonstrat ca nu aveti capacitatile guildului nostru. Nici moral, nici fizic.
AMEN!