energy dk

• 75 Răspunsuri
  • 20504 Vizualizări

0 Membri şi 8 Vizitatori vizualizează acest subiect.

*

Offline Shuryk

• 512
    • Vezi Profilul
Re: energy dk
« Răspuns #45 : Aprilie 03, 2017, 07:28:22 p.m. »
да как же вы не поймете, не проблема качнуть инерщика их море, тут 720 лвл, инерщики создают дисбаланс... как туго....
Артем, тут без толку кому то что то обьяснять ...все тут только о своей думают...хоть бы раз подумали на благо всех.
« Ultima Modificare: Aprilie 05, 2017, 01:11:58 a.m. de Rayness »

*

Offline Rayness

• 1603
    • Vezi Profilul
« Răspuns #46 : Aprilie 05, 2017, 01:12:30 a.m. »
Max Power va fi diminuat cu 20% la următoarea actualizare

*

Offline Kazino

• 223
    • Vezi Profilul
« Răspuns #47 : Aprilie 05, 2017, 12:24:08 p.m. »
iz vsei etoi situatie viju 1 vernoe reshanie
Iner pusti budet kak I ms  ! took dlea dk !
Sustin
voi intelegeti ca :
1 - edk pot avea toate guildurile
2- problema e ca dk are mult hp
3- o ae cu edk mai poate face ceva da fara nici nu se apropie de bk, ca si dl ...
1.
2. asta e si idea ca daca vor fi scosi sau fixati idk  vor fi fixati la toti ,dar nu doar la un guild in asha situatie care-i diferentsa. daca ambii sunt sub acelash  buff? problema e in ceea ca bk sub  edk  au prea mult hp 6-7-8-9 k hp si la momentul dat nu sunt arme la dw ae dl care ar putea face destul dmg ca sa-l dae jos , chiar si in 2 in 3 oameni! seturile exe din +5 au fost ridicate la bk ae si restu ,dar arme noi mai puternici ca sa faca fatsa nu au aparut!
3. faptu ka bk are mult hp asta nui problema , asha o fost in toate mu, asta e prioritatea lui
el nu are range nu are ice sau ceva disable
4. de ae nu pot sa spun nimic, ele chiar sunt slabe ,dar ce tsine de dl poti sa iti spun 2-3 DL la sigur care pot face fatsa la bk!
5.marsh la schoala! :acute: :acute:
tipa tu crezi ca ai scris ceva destept si ma trimiti la scoala, dar de facto nu ai scris nica bun (sa argumentezi de ce ar trebui sa fie redus edk sau sa fie self buf):
eu am vazut cum fima cade de la 2 aae si un dl - rezulta a bk totusi kade (e necesar doar de teamplay);
daca sunt 2-3 dl care fac fatsa la bk - rezulta ca nu-i necesar de redus edk (totusi bk cu edk cade jos si de la alte rase).
nu au fost adaugate arme noi? (tsie nu tsii de ajuns ca cade celestial exe pe cand pentru maxim set exe guardian, rd,leg, adamantin trebuia sa fie aquagold crossbow, armele au aparut mai inainte sa apara seturile, sau vrei sa spui ca exe kundun staff era prevazut pentru exe guardian set?)
:hi: :scare: :gamer1: :unknw:
« Ultima Modificare: Aprilie 06, 2017, 09:53:40 p.m. de Rayness »

*

Offline Kazino

• 223
    • Vezi Profilul
« Răspuns #48 : Aprilie 05, 2017, 12:34:31 p.m. »
Formula pentru Great Fortitude

12 + (Energy/20) + (Vitality/100) + numărul caracterelor în party (în procente)

Max Power 60%

Возможно, я чего то не понимаю, но на данный момент инер увеличивает ХП ровно в 2 раза, а не на 60%
    nici eu nu cred ca is doar 60 %, fixeaza 60% sau daca vrei sa scazi la  40% ap sa fie 40 da nu tipa 40.

*

Offline gogu

• 202
    • Vezi Profilul
« Răspuns #49 : Aprilie 05, 2017, 04:48:45 p.m. »
iz vsei etoi situatie viju 1 vernoe reshanie
Iner pusti budet kak I ms  ! took dlea dk !
Sustin
voi intelegeti ca :
1 - edk pot avea toate guildurile
2- problema e ca dk are mult hp
3- o ae cu edk mai poate face ceva da fara nici nu se apropie de bk, ca si dl ...
1.
2. asta e si idea ca daca vor fi scosi sau fixati idk  vor fi fixati la toti ,dar nu doar la un guild in asha situatie care-i diferentsa. daca ambii sunt sub acelash  buff? problema e in ceea ca bk sub  edk  au prea mult hp 6-7-8-9 k hp si la momentul dat nu sunt arme la dw ae dl care ar putea face destul dmg ca sa-l dae jos , chiar si in 2 in 3 oameni! seturile exe din +5 au fost ridicate la bk ae si restu ,dar arme noi mai puternici ca sa faca fatsa nu au aparut!
3. faptu ka bk are mult hp asta nui problema , asha o fost in toate mu, asta e prioritatea lui
el nu are range nu are ice sau ceva disable
4. de ae nu pot sa spun nimic, ele chiar sunt slabe ,dar ce tsine de dl poti sa iti spun 2-3 DL la sigur care pot face fatsa la bk!
5.marsh la schoala! :acute: :acute:
tipa tu crezi ca ai scris ceva destept si ma trimiti la scoala, dar de facto nu ai scris nica bun (sa argumentezi de ce ar trebui sa fie redus edk sau sa fie self buf):
eu am vazut cum fima cade de la 2 aae si un dl - rezulta a bk totusi kade (e necesar doar de teamplay);
daca sunt 2-3 dl care fac fatsa la bk - rezulta ca nu-i necesar de redus edk (totusi bk cu edk cade jos si de la alte rase).
nu au fost adaugate arme noi? (tsie nu tsii de ajuns ca cade celestial exe pe cand pentru maxim set exe guardian, rd,leg, adamantin trebuia sa fie aquagold crossbow, armele au aparut mai inainte sa apara seturile, sau vrei sa spui ca exe kundun staff era prevazut pentru exe guardian set?)
si am inteles ca esti prost :hi: :scare: :gamer1: :unknw:
e  clar lucru ca in 2 ae cu perecast si 1 dl l-o dat jos pe fima , dar aici nu merge vorba de  turma 5 la 1 s.a.m.d
hai si niom stringe in 10 oameni si niom fugari dupa unu!
nu stiu ai fost la ultimu castel sau nu, dar seth cu setu lui decrement 3 wings iner  si asha mai departe intra liber in o gramada de oameni cite 4 bk dw ae si skote jumate singur , daca tsie asta nu iti spune nimic si nu poti pur si simplu sa intselegi cai o diferentsa foarte mare de hp atunci nici nu am ce vb cu tine!
ce tsiene de celestial, tu ai vazut vrio ae sanatoasa la cap sa umble cu celestial ?))
toti umbla cu viper sau albatros  pentru ca e mai bun!
ce tsine de exe kundun staf nu pot sa spun nimic , poate e si mai puternik , dar el are si echivalentu lui din kundun boss K7  asta  divine scepter  dragon sword cu dmg destul de bun si stabil si daca sincer nu am vazut dar presupun ca ar trebuie si divine crossbow sa cada! :hi: :hi:
succes! :buba:
« Ultima Modificare: Aprilie 06, 2017, 09:54:19 p.m. de Rayness »

« Răspuns #50 : Aprilie 06, 2017, 02:15:32 p.m. »
Mdaaa Admin, acuma rog ca daca te-ai implicat in procesul jocului, si faci schimbari, in cazut dat, INER LA DK, astept sa faci reset la starui, pentru ca am ridicat DK cu un fel de bild, si tu acuma inplicinduse in procesul jocul cu schimbarile tare, imi strici tot BUildul. Asta e corect??? Imi pare rau ca spun asta, dar in curind vei ramine fara online.Dar si tu asta foarte bine intelegi) Papa

« Răspuns #51 : Aprilie 06, 2017, 02:20:01 p.m. »
Mdaaa Admin, acuma rog ca daca te-ai implicat in procesul jocului, si faci schimbari, in cazut dat, INER LA DK, astept sa faci reset la starui, pentru ca am ridicat DK cu un fel de bild, si tu acuma inplicinduse in procesul jocul cu schimbarile tare, imi strici tot BUildul. Asta e corect??? Imi pare rau ca spun asta, dar in curind vei ramine fara online.Dar si tu asta foarte bine intelegi) Papa

админ сделай ему рес бесплатно, прошу всем кланом, чтобы доказать что это простое нытье и ничего из этого дк не выйдет

*

Offline Shuryk

• 512
    • Vezi Profilul
« Răspuns #52 : Aprilie 06, 2017, 02:53:19 p.m. »
Еще не тэстил но мне уже нравится :crazy:

« Răspuns #53 : Aprilie 06, 2017, 03:11:09 p.m. »
esti mare porc admin !! ineru lai taiat complet nui tolc din el deloc :D macar % mai mic da asa deloc cu iner simplu 4700 cu 1.600 energi iner 4900!

Ineru lucreaza corect, e fix 40% maximum. Presupun ca adminu nici nu stia ca inainte ineru era pina la 100% maxim, nu 60%. E foarte bine asa cum e amu, ineru e un bonus nu cheat code.
Acum ce tine de buildurile voastre stricate, tineti minte cind ati vrut sa fie mana shield self cast ?? Stiu oameni care au facut build si set anume !!! sa se combine decrease decrement cu mana shield, si el peste noapte devine self cast.
La asta pot sa va zic doar una, adaptativa la schimbari sau delete mu si la revedere la nimeni voi aici nu le trebuiti.

*

Offline EdWyn

• 208
    • Vezi Profilul
« Răspuns #54 : Aprilie 06, 2017, 03:21:56 p.m. »

despre ce build vorbesit?  :lol: ai aruncat 100 energy si iti dadea 300 hp da acum iti da 100?   builder ce esit tu  :lol:

*

Offline Shuryk

• 512
    • Vezi Profilul
« Răspuns #55 : Aprilie 06, 2017, 04:16:35 p.m. »
esti mare porc admin !! ineru lai taiat complet nui tolc din el deloc :D macar % mai mic da asa deloc cu iner simplu 4700 cu 1.600 energi iner 4900!
Stiu oameni care au facut build si set anume !!! sa se combine decrease decrement cu mana shield, si el peste noapte devine self cast.

Shi ce are in comun self cast cu buildul cela ? :lol:
Nimic nu gindeste omul asta inainte de a scri ceva  :slow:

« Răspuns #56 : Aprilie 06, 2017, 04:22:58 p.m. »
Stiu oameni care au facut build si set anume !!! sa se combine decrease decrement cu mana shield, si el peste noapte devine self cast.

Shi ce are in comun self cast cu buildul cela ? :lol:
Nimic nu gindeste omul asta inainte de a scri ceva  :slow:
Ca era build care se baza pe mana shield primit de la sm, cred ca e prea complicat pentru tine sa intelegi.
Asta e doar un ex. ce arata ca aici totdeauna ceva se schimba, e work in progress serveru, or te adapti la schimbari ori nu juca, asta am vrut sa zic, e pe intelesele tale sau sa mai simplific pentru tine ?

*

Offline Sethh

• *
  • 24
    • Vezi Profilul
« Răspuns #57 : Aprilie 06, 2017, 05:43:43 p.m. »
Pfffff fara iner o sa fie mai interesant ) In castel va fi carne :) ggg acum nui pont din iner in pt ca dk simplu iti da cu 800 hp mai putin dar face dmg pe ligna iner:)
JIuCa o sa plinga la castell:)

*

Offline Royal

• 270
    • Vezi Profilul
« Răspuns #58 : Aprilie 06, 2017, 06:13:24 p.m. »
Pfffff fara iner o sa fie mai interesant ) In castel va fi carne :) ggg acum nui pont din iner in pt ca dk simplu iti da cu 800 hp mai putin dar face dmg pe ligna iner:)
JIuCa o sa plinga la castell:)

Haide mai bine sa te inregistrezi , sa vii sa demonstrezi)
« Ultima Modificare: Aprilie 06, 2017, 09:58:39 p.m. de Rayness »

« Răspuns #59 : Aprilie 06, 2017, 07:28:21 p.m. »
Как то ляпнул не в тот чат на замке "Мясо" про одного из наших, так половина подонков приняли это на свой счёт и начали "юморить"... Боже мой хахахахахха

Без инера будет более сбалансированный пвп, жду регестрацию на захват
« Ultima Modificare: Aprilie 06, 2017, 09:59:00 p.m. de Rayness »