:D Hai imbracate cu Dw in 450 de def si dute la Crywolf :))) o sa ma uit la tine cum o sa te simti)
--De staturi poti sa nu-ti bati capu, aici deja o fost balansat de creatori de MU- nu are helm deci deja mult mai puțin def are și nu are atîta variante de îmbracaminte că nu are 10 feluri de seturi care le gasești și in variante de exe și chiar să te îmbraci in exe Pad ca DW la +13-
deja ai posibilitate de să ai 550-750 def, depinde de ad deam) și in total căte variante? a?
8 variante seturi simple + 5 variante seturi exe + același unic de care vorbeai incă 5 variante)
Și să nu fie nici un set de Emg) cool-cool)
+ aceea ca toate top Items top Skills si haine are Dw,-
-- De set eu nu vorbesc din capu meu, o fost adaugat Seturi la EMG de catre creatori de MU, doar ca aicea pe serv nu sunt adaugate
Unic set Gaion și Anubis?
succese tzie la colectare acestora.
Teleport nu lucreaza?
tu vrei ca el sa lucreze intrasa mod ca sa fii absolut neomorabil?) full time sa stei in TP si sa batzi?) nu-ți pare nică? Poate mai vrei să fie facut ca să poți da cu Nova sau IceStorm inrinsu?-
și așa sunt dea gliukuri cu Alt-F4 și continue să te mai freacă de vreo 5 ori DW-ul tău din teleport așa că lasă jălea despre teleport.
-daca lucreaza așa de rău cum zici tu, eu nu sunt împotriva să fie adaugat Teleport și la Emg...oricum nu lucrează , - corect?) - sau tot nu vrei , a?
- cum lucrează amu - e de ajuns să supraviețuești căteva timp fara de sa fii atins deloc, dacă nu - asta deamu depinde de acea și cum poți săl folosești
Și nu merge vorba de să fie îmbracat EMG așa ca să aibă tot atîta def ca cum și DW, merge vorba să aibă macar ceva haina care îi de SET ( aura +13) asta avea să fie destul ca să te poți îmbraca macar cît de cît în haine simple ...
eu îs îmbracat amu full rate, - îți dău exemplu) - o sa vrei să-mi dei set Dark Soul +13 pentru haine mele, eu te trimăt nici nu mă gîndesc ? înțelegi diferența în prețuirea hainelor? care se obține pursimplu din mobi și care le cauți exe cu opț care îți tre?
Setu Valiant - se poate ca de exemplu de facut ca set de 380 pentru Emg,
Da Set cu aura lasă să fie macar și Legendary .. deja o sa fie deajuns macar aceași aproximative 550 de def să ai la +13..deamu înainte