Intrebare catre administratie!?

• 74 Răspunsuri
  • 21214 Vizualizări

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

*

Vanea

Re: Intrebare catre administratie!?
« Răspuns #45 : Iunie 25, 2016, 07:55:44 a.m. »
Admin 4to tam po povodu GENTELMEN??? Dash otveti ili net kogda soberaetesi provereati ego??? Jdu otveta!!!

*

Offline xxx

• *
  • 1
    • Vezi Profilul
« Răspuns #46 : Iunie 25, 2016, 10:26:15 a.m. »
mde wega....stau o saptamine deamu in ban, nam jukat ku cituri 6i diupuri in viatca mea, prima data vad a6a atarnare de admin fatca de proectul sau 6i de cei kare participa in acest eveniment. Astai o dovada de ceea ka adminul nu are nici un pik de stima katre totci participantcii la test server 6i fatca de cei kare la moment joaka 6i a6teapta ka eara6i sa deskida serverul. ( parca sintem podopotnie kroliki)) ) in 2 kuwinte....spasiba wega 6i la toata 6aika voatsra )

« Răspuns #47 : Iunie 25, 2016, 01:08:30 p.m. »
am scirs pe mail pe 23 iunie acum e 25 si nui nici un raspuns.

*

Offline who?

• 306
    • Vezi Profilul
« Răspuns #48 : Iunie 25, 2016, 01:56:37 p.m. »
ABECEDAR закрой уже свой рот, смотри на себя ****, Был бы я дюпер я не говорил бы за себя тут, если ты не заметил то кто дюпал если он не выступает а молчит... А из-за кого то страдать не охота, но я заметил у тебя мозгов 0 раз ты этого до сих пор не понимаешь, Так и скажи что боишься получать по игре и только что и делаешь так подпёздываешь.....

Sa fost curat nu primeai ban )
BAN LA DIUPERI!
Ai primit ban p/u diupe si pana adminu nu face o investigatie adaugatoare sa confirme ca nu ai fost implicat.
Esti un DIUPER!

Parca esti brega..aici lumea cere o explicatie de la admin,dar nu de la tine...in genere nu comenta la subiect...n-ai nici o treaba aici...nu se discuta despre bc,ds,drop ,ect.

*

Offline Rayness

• 1603
    • Vezi Profilul
« Răspuns #49 : Iunie 25, 2016, 05:18:47 p.m. »
Ați intrat adînc în polemici. O investigație amănunțită poate lua peste 3-4 ore. În timpul săptămînii timpul rezervat e mai mic, astfel aceste cereri sunt analizate în limita timpului disponibil.

Pe PLAHA sunt iteme crescute ilegal și chiar iteme din clone de BoK. Se caută semne că acest cont nu a participat exclusiv la fraudă.

*

Vanea

« Răspuns #50 : Iunie 25, 2016, 05:27:40 p.m. »
Admin dai otvet po povodu nik GENTELMEN!!! Kogda budesh ego uje rassmatrivati? Skaji 4tob znati po vremeni a ne sideti i obnovleati forum kajdie 5 min))) Spasibo Zaranee

« Răspuns #51 : Iunie 25, 2016, 05:52:19 p.m. »
Ați intrat adînc în polemici. O investigație amănunțită poate lua peste 3-4 ore. În timpul săptămînii timpul rezervat e mai mic, astfel aceste cereri sunt analizate în limita timpului disponibil.

Pe PLAHA sunt iteme crescute ilegal și chiar iteme din clone de BoK. Se caută semne că acest cont nu a participat exclusiv la fraudă.

Wega tu poti vorbi odata la concret, ce fel de iteme si care iteme din BoK? eu exe nu am nimic pe mine in afara de staff Dragon Soul si Armor Legendary care dupa revert precis nu mai sunt! si am un set legendary simplu la 13/8, despre care clone tu vb? si care iteme eu ilegal le-am ridicat! cind vii cu detalii explica te rog ceva mai amanuntit! Sa inteleg si eu la ce te referi si despre ce spui!
Dar cu iteme din CLONE BoK chiar ca e o gluma cred ca nu am nici o haina exe!!! Dar bine astept sa verifici tot si la urma sa te expui!

« Răspuns #52 : Iunie 25, 2016, 08:33:48 p.m. »
Plaha eati rămas bun...eu dacă as fi în locul tău nu as mai aștepta...e prea mult timp sa scurs. 1 saptamina))) erai deja arena!! Fără ssoviste!

*

Vanea

« Răspuns #53 : Iunie 25, 2016, 09:18:30 p.m. »
ADMIN DASH TI OTVET MNE ILI NET. 4TO ZA OBRASHENIE...

*

Offline Rayness

• 1603
    • Vezi Profilul
« Răspuns #54 : Iunie 25, 2016, 09:42:31 p.m. »
Ca și în cazul lui TasteME sunt suspiciuni, dar fără semne evidente. Din set, armura a fost crescută ilegal prin clone. Shield e din clone de BoK. Spre deosebire de TasteME, aripile au fost crescute legal.

Ca și în cazul lui TasteME, contului i-au fost aplicate mai multe sancțiuni, au fost șterse item-ele provenite din fraudă și itemele excellent (din excellent a fost lăsat doar itemele legale din set) și -30 level.

*

Vanea

« Răspuns #55 : Iunie 25, 2016, 09:51:48 p.m. »
ADMIN 4TO ZA IGNOR V MOIU STORONU MNE UJE HO4ETSEA IGRATI PLEA... RAZBANI MOEGO MG NIK GENTELMEN... EA VOOBSHE NE MOGU PONEATI ZA 4TO DALI BAN ACC MNE PPC... KAK POSLE TAKIH SLU4EAEV IGRATI NA SERVERE U VAS. TAK VI OBRASHEAETESI S IGROKAMI??? SKAJITE RAZBANITE LI VI MOEGO MG ILI MOJNO UJE ZABITI SERVER??? NO MNE NE HOTELOSI BI ZABIVATI, HO4ETSEA POIGRATI!!!!

« Răspuns #56 : Iunie 25, 2016, 09:56:22 p.m. »
Ca și în cazul lui TasteME sunt suspiciuni, dar fără semne evidente. Din set, armura a fost crescută ilegal prin clone. Shield e din clone de BoK. Spre deosebire de TasteME, aripile au fost crescute legal.

Ca și în cazul lui TasteME, contului i-au fost aplicate mai multe sancțiuni, au fost șterse item-ele provenite din fraudă și itemele excellent (din excellent a fost lăsat doar itemele legale din set) și -30 level.

Shild grand soul cu dd a fost dat mie imediat dupa ce a fost aruncat din +5 fata de toti, tiger a aruncat. Daca vorbesti de armura simpla legendary nici nu ma indoiesc pentru ca miau ridicato baietii adica Calypso. Leam dat 2 armuri cu luck si miau dato la 13 dupa asta ( mersi foarte mult tie Radu) mai in scurt clar numai suspiciuni!!!

*

Offline Rayness

• 1603
    • Vezi Profilul
« Răspuns #57 : Iunie 25, 2016, 10:28:54 p.m. »
ADMIN 4TO ZA IGNOR V MOIU STORONU MNE UJE HO4ETSEA IGRATI PLEA... RAZBANI MOEGO MG NIK GENTELMEN... EA VOOBSHE NE MOGU PONEATI ZA 4TO DALI BAN ACC MNE PPC... KAK POSLE TAKIH SLU4EAEV IGRATI NA SERVERE U VAS. TAK VI OBRASHEAETESI S IGROKAMI??? SKAJITE RAZBANITE LI VI MOEGO MG ILI MOJNO UJE ZABITI SERVER??? NO MNE NE HOTELOSI BI ZABIVATI, HO4ETSEA POIGRATI!!!!

Vom ajunge și la el, răbdare

*

Vanea

« Răspuns #58 : Iunie 25, 2016, 10:30:57 p.m. »
OK JDU SPOSIBO OGROMNOE ZA OTVET!!!!

*

Offline Rayness

• 1603
    • Vezi Profilul
« Răspuns #59 : Iunie 26, 2016, 11:57:14 p.m. »
Acum e supus controlului GENTELMEN. În dependență de activitatea contului se va decide.