0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Da eu nus de acord sa skoata NABIVII...!! Ginditsiva logic noi la lvl 20 inbrakam poisanu shi luam +3 in 2 3 ore dar al luam la lvl 130 pe jos ajungeam in tarkan shi luam +5... incet incet dar asha ce o sa facem fara poison + nu se travaneshte goldu..!! Voi ce glumits ginditsava deodata cum va fi.. nu peurma... da eu sunt deakord ca kind eshti lvl mare te inervezi dar gindeshtete shi de la inceput cum va fi..!!!
Citat din: [SM]Santa din Februarie 01, 2014, 10:13:53 p.m.Da eu nus de acord sa skoata NABIVII...!! Ginditsiva logic noi la lvl 20 inbrakam poisanu shi luam +3 in 2 3 ore dar al luam la lvl 130 pe jos ajungeam in tarkan shi luam +5... incet incet dar asha ce o sa facem fara poison + nu se travaneshte goldu..!! Voi ce glumits ginditsava deodata cum va fi.. nu peurma... da eu sunt deakord ca kind eshti lvl mare te inervezi dar gindeshtete shi de la inceput cum va fi..!!!если честно то для лоу лвлов тоже есть финчи как брать голды и без поисона тоже.
intoarceti nabivii , poisan si perecast ce cicaturi faceti pentru le ati scos?ce faceti cu serveru toti anii acestea proiectul avea perekast nabiv , poisan totul era normal balans tot doar acum faceti in kkt mare
Citat din: patrik din Februarie 02, 2014, 03:55:40 p.m.intoarceti nabivii , poisan si perecast ce cicaturi faceti pentru le ati scos?ce faceti cu serveru toti anii acestea proiectul avea perekast nabiv , poisan totul era normal balans tot doar acum faceti in kkt mareBalans?) Balans nu a fost niciodata si nicaieri))