Замок

• 16 Răspunsuri
  • 4478 Vizualizări

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

*

dualiTy

Re: Замок
« Răspuns #15 : Decembrie 24, 2017, 12:07:39 p.m. »
Da wega baietii au dreptate nu ca ii sustin sa-u ceva pur si simplu am stat eu kalima 7 foarte mult poti s ama verifici cum vre9 netali..o cazut guardian nu zic ca nu dar bag picioru in ele ca  litera Q nu mai are litera sa ros in fine vez sh tu

*

Offline 6yXaPuK

• 151
  • 6yXaPuK/u3oJlbga/Paine/WarFighter/Arsenal
    • Vezi Profilul
Re: Замок
« Răspuns #16 : Decembrie 24, 2017, 12:29:19 p.m. »
Nu e pay2win. Pay2win e atunci când în shop poți obține ceva ce nu poți obține în joc și acel ceva îți oferă un avantaj considerabil.

Sunt aspecte ce trebuiesc luate în calcul și dacă sunt rare și dacă sunt mai disponibile.

Așa s-a primit că pentru siege e necesară consolidarea tuturor guild-urilor, însă Land of Trials (unde se oferă acces când siege-ul e câștigat) e una din sursele de dobândire Jewel of Guardian.

S-ar putea de reconsiderat puțin drop-ul în Kalima 7, dar e necesar mai multă informație despre situația actuală.

''e necesară consolidarea tuturor guild-urilor''  toate guildurile deja sau consolidat ,iar toti cei din top 100 care nu au guild de fapt tot sunt membri ai anumitor guilde,poti sa-mi numesti orice  nick-name si iti pun din ce guild face parte)),pur si simplu stau temporar fara guilde de oarece sint anumite chestii ca guild war si etc.