0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Salut WEGA,am incercat sa te anunt pe skype dar luand in considerare importanta si necesitate de a corecta acest bug cat mai curind scriu aici!Hades Boots in loc de 800 SD dau 800 hp! Te rog frumos corecteaza acest bug!Nu cunosc daca la alte seturi persista acelasi bug, dar te-asi indemna sa verifici toate seturile.Mersi anticipat
Citat din: EdWyn din Mai 12, 2017, 12:37:06 a.m.Salut WEGA,am incercat sa te anunt pe skype dar luand in considerare importanta si necesitate de a corecta acest bug cat mai curind scriu aici!Hades Boots in loc de 800 SD dau 800 hp! Te rog frumos corecteaza acest bug!Nu cunosc daca la alte seturi persista acelasi bug, dar te-asi indemna sa verifici toate seturile.Mersi anticipat la royla set tot asa,dar ca parerea mea e mai bine in hp,doar hp il mai poti restabili in pvp
Citat din: Hooch din Mai 12, 2017, 12:52:40 a.m.Citat din: EdWyn din Mai 12, 2017, 12:37:06 a.m.Salut WEGA,am incercat sa te anunt pe skype dar luand in considerare importanta si necesitate de a corecta acest bug cat mai curind scriu aici!Hades Boots in loc de 800 SD dau 800 hp! Te rog frumos corecteaza acest bug!Nu cunosc daca la alte seturi persista acelasi bug, dar te-asi indemna sa verifici toate seturile.Mersi anticipat la royla set tot asa,dar ca parerea mea e mai bine in hp,doar hp il mai poti restabili in pvpE normal ca e mai bine, dar nu doar la 2 clase da la toate
Luni/marți va fi o actualizare.