Domnul WEGA spunetzimi va rog parerea dumneavoastra care este sensul jocului ajungind la 400 pe serverul dumneavoastra avind set unik la +9 pentru unii shi seturi simple la 350-380, pvp pe acest server a disparut de la lvlul 350! Sa ajungi 400 sa faci cu greu unik+13 asha cum cc au fost scoase de shi puse doar 2 cu shansa de 100% dar 2 saptamini am primit doar jol din cc dvs! Sa faci pvp? Pvp e mort vezi cu online la gold umbla 1 guild la castel la fel,degraba o sa am 2 saptamini online 24/24 stind la spot in castel shi sa cada de 3 ori pe zi appolo gloves? Pe nobbi numai appolo shi ceto shi odin warior, timp de 2 saptamini au cazut doar 3 haine anubis shi gata nimik hyon gaion enis vicious undei dropul? Totzi se jaluie ca nui drop dar nimeni nu scrie shi kear daca skrie se gasesk oameni care strika serverul cu propuneri proaste ca dropul e normal sh omu e plin cu unik la 13.de atita timp am vazut 3 haine cu luck shi toate APOLLO undei restu cu luck? 100 online din care stau shi 3 shi 4 ferestre unu sh acelashi om,wega trezeshtete pune ancient bc ds in ele nimeni nu imbla pvp nui? Ce sa faci pe serverul dat?nu ai nici un moder sa raspunda pe forum in joaca gm nus eventuri nus,ai aprins serveru ai adaugat /pet shi jucatzi baetzi cu banuri shi cu haine simple pina la 400 ,din box of kundun numai mana shi zen,boss kalima 7 drek 3 haine exe fara luck kare nimanui nui trebuie,makar 3 haine unik s fi fost,ca la el.nimeni nu umbla ? Rog un raspuns complet de la wega....sh fara flood