0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Админ я тебе на мыло пару дней писал ,в приват ,тут ,у меня таже проблемы Сняли винги Лисы 13 игнор лак 28 ,помотри ты трэйды и скажи по какому айпи это было ник ,и кто под таким айпи играет ,неуженли это так тяжело !?? вон уже и до геймов нашли ))) Крысы поганые)
Citat din: SashaGreyGMroyal din Septembrie 09, 2016, 12:36:56 p.m.acestea sunt problemele voastra , pentru ca dati acc shi pass la 10 oameni, atunci cautati intre voi , sa jucat normal 1 om cu un acc max 2 a lui , pai nu erau asa problemeTema a fost adresata adminului ,dar nu tie !Nu am nevoie de parerile altora ci de raspunsul lui Wega ! Am nevoie de ajutorul luia sa-mi zica unde au disparut GEM-urile !+ nu cer sa-mi intoarca ceva haine ,dar sa-mi zica ce nick si de pe ce ip au fost scoase ..mai departe ne lamurim noi ....Wega,ajuta-ne te rog !
acestea sunt problemele voastra , pentru ca dati acc shi pass la 10 oameni, atunci cautati intre voi , sa jucat normal 1 om cu un acc max 2 a lui , pai nu erau asa probleme
Citat din: SashaGreyGMroyal din Septembrie 09, 2016, 12:36:56 p.m.Админ я тебе на мыло пару дней писал ,в приват ,тут ,у меня таже проблемы Сняли винги Лисы 13 игнор лак 28 ,помотри ты трэйды и скажи по какому айпи это было ник ,и кто под таким айпи играет ,неуженли это так тяжело !?? вон уже и до геймов нашли ))) Крысы поганые)acestea sunt problemele voastra , pentru ca dati acc shi pass la 10 oameni, atunci cautati intre voi , sa jucat normal 1 om cu un acc max 2 a lui , pai nu erau asa probleme