Da sa va vad cum o sa va stergeti ceari, ca o pus donat, ca am zadracit blablabla... Adminul de la inceput vo spus ca va face asa server ca sa fie aproape toti egali ( intre acei care lucreaza si acei care zadracesk) desigur ultimii vor avea haine mai bune, dar totusi in lvl macar sunt sanse de ajuns. Ca ati pus bani pentru Vip e treaba voastra, nimeni nu va tras de mineca. Ati ajuns lvl 400, ma bucur pentry voi, mai puteti esi oleaka afara, sa mai faceti chestii personalo, sa asteptati si pe ceilalti sa ajunga lvl. Stiu ca mereu vati bazat sa fiti lvl mare, ka4 ka4 ka4, dar cit se poate atita? Eu personal cind ajung 400 tare o sa ma bucur ca o sa pot umbla la gold,cc si sa sting compu si sa ma culc normal)Sper ca pinacind Adminul nu va face schimbari, pentry ca no sa fie cinstit fata de ceilalti jucatori.
De toate comentariile negative, in cot ma doare.
Rayness eu sustin ideea, si orcine nar spune ca totu sunt in potriva, poti sa face copie la mesajul acesta si sa le arati)
Da voi care spuneti ca faceti Delete la caractere sa va vad... ca sunteti niste balaboli) asa-i in viata noastra, unii vin-altii se duc, nu poti la toti sa le intri in poara.