Reported

• 7 Răspunsuri
  • 3961 Vizualizări

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Reported
« : Iunie 02, 2017, 11:32:01 a.m. »
WEGA, niste jucatori din Podonki, (cel mai des il vad utilizind bagu pe FreeWinner), dupa ce mor in kanturu apar pe acelasi loc, rezolva te rog acest bug, e foarte inervant ca ei se folosesc de acest bug fara rusine si nimeni nu le face nimic, eu credca pentru asta treb de dat si ban temporar.

*

FreeWinner

Re: Reported
« Răspuns #1 : Iunie 02, 2017, 11:36:15 a.m. »
 :crazy: pop

*

IceW1nd

« Răspuns #2 : Iunie 02, 2017, 11:55:53 a.m. »
Nu ca cind ei utilizeaza buguri asta e normal ... alt lucru cind altii il folosesc ..intelegi ?...

*

FreeWinner

« Răspuns #3 : Iunie 02, 2017, 12:04:00 p.m. »
Nu ca cind ei utilizeaza buguri asta e normal ... alt lucru cind altii il folosesc ..intelegi ?...
Potsi sami spui te rog, care e sensul la postul tau? Ce vrei sa ne spui prin el?

Noi am zis undeva ca este normala situatsia data? Vam reportat pe voi shi am uitat sa zicem ca shi noi ne folosim??

Mai argumentat va rog, mrs.

*

IceW1nd

« Răspuns #4 : Iunie 02, 2017, 12:52:05 p.m. »
Merge vorba cind tema deja e epuizata ... cind nu mai este actuala ... rezolvarea acesteia ... adica(deja toti stiu de acest bug) ii dati si voi cu reporturile ... dar cind era de la bun timp invetntat de acelasi Seth ... pe cind era guildu Royal ... nu mai erau asa aere din partea voastra ... sa fim sinceri ... daca nici asta nu confirmati ... atunci sincer nu avem ce vorbi =) vorbim in gol ... o zi buna

*

FreeWinner

« Răspuns #5 : Iunie 02, 2017, 01:16:41 p.m. »
Merge vorba cind tema deja e epuizata ... cind nu mai este actuala ... rezolvarea acesteia ... adica(deja toti stiu de acest bug) ii dati si voi cu reporturile ... dar cind era de la bun timp invetntat de acelasi Seth ... pe cind era guildu Royal ... nu mai erau asa aere din partea voastra ... sa fim sinceri ... daca nici asta nu confirmati ... atunci sincer nu avem ce vorbi =) vorbim in gol ... o zi buna

Hmmm scuze te rog dar in aceat proect Seth era in Royal???
Alt f4 sa stiut cu multe proecte inainte de asta.
Shi iarashi noi dam cu reporturile...tema data de voi este creata.

*

Offline EdWyn

• 208
    • Vezi Profilul
« Răspuns #6 : Iunie 02, 2017, 01:27:51 p.m. »
si iarasi pot demonstra lucruri evidente  :lol:

omul nu scrie: WEGA, persista bug-ul dat care ar fi bine de-al eliminat, dar padonki  :lol: . Adica daca am presupune ca nu ai fi vazut vre-un oarecare jucator din padonki facand ceva de genul nu ar fi fost vre-o problema?  :rofl:

P.S: a-ti simtit nevoia si tendinta mea de a inlocui cuvantul "omul"  cu....  :declare:  :rofl:

*

IceW1nd

« Răspuns #7 : Iunie 02, 2017, 08:45:10 p.m. »
Mda greu ajunge la voi Seth era vreodata in alt guild decit al vostru ? Pai ce dai intrebari prostesti ?))))))  Ori la voi nu ajunge ori voi ii faceti pe ametitii :)) mai pr scurt nu ai cu cine vorbi   )))