PvP Oriented Update

• 24 Răspunsuri
  • 6524 Vizualizări

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

*

Offline Kido

• *
  • 38
    • Vezi Profilul
Re: PvP Oriented Update
« Răspuns #15 : Martie 03, 2017, 10:28:20 p.m. »
Contra skimbarilor ce tin de CryWolf Event. Acesta a fost mereu PvP event shi asha trebuie sa ramina :big_boss:

« Răspuns #16 : Martie 03, 2017, 11:46:06 p.m. »
Nu inteleg un Lucru,,baeti nu va suparati dar din chite vad eu doar Guild padonki nu sunt de acord vs multor oameni...

sunt multe persoane care jucam impreuna si petrecem timpul in joc ,..,si nu practica forumul...si la fel sunt de acord cu asa idee...nu avem arme nu se vind armele.....nu doresc schimbari doar cei ce au facut rost de arme...

e doar parerea mea...

EU pun un + pentru schimbari

ca deja devine plictisitor

Человек должен быть надёжным, как контрольный выстрел, и единственным, как последний шанс.

*

Offline gogu

• 202
    • Vezi Profilul
« Răspuns #17 : Martie 04, 2017, 02:46:01 a.m. »
cine poate sa imi explice ce inseamna asta!!
Refinery Battle

Pe lîngă Kalima 7, Illusion of Kundun 7 va apărea și în Refinery Tower în vecinătatea Elpis
 ce fel de refinery battle , si ce inseamna va aparea in refinery tower in vecinatatea elpis!?
Multumesc!

*

Offline Shuryk

• 512
    • Vezi Profilul
« Răspuns #18 : Martie 04, 2017, 07:31:03 a.m. »
cine poate sa imi explice ce inseamna asta!!
Refinery Battle

Pe lîngă Kalima 7, Illusion of Kundun 7 va apărea și în Refinery Tower în vecinătatea Elpis
 ce fel de refinery battle , si ce inseamna va aparea in refinery tower in vecinatatea elpis!?
Multumesc!
Locatsia unde schimbi Gemstone pe Harmony

*

Offline Juge

• *
  • 21
    • Vezi Profilul
« Răspuns #19 : Martie 04, 2017, 10:44:33 a.m. »
Rayness , problema nu tine de cantitatea box of kundum dar de calitatea lor, poate sa fie si 10 +5 respectiv nu te alegi cu nimic bun in afara de ring ,pend din cauza ca weapson 380 si items 380 sunt mai favorabile. Propun cum s'a mentionat in alt subiect, sa fie scazute nr gold si sa fie adaugate set (Grans soul , Divine, BD.....)ori cel putin modificarea def ,dmg la cele prezente(guard,lega). Ce tine de k7 boss cred ca bine ar fi eliminarea exe si weapson 380, sa ramana doar unik 3 item, asta ar duce si la favorizarea jucatorilor care doresc weapson 380 , cum ai mentionat mai sus 2 ori pe sapt balgass ar fi ok.
MULTUMESC!
PAREREA MEA!
« Ultima Modificare: Martie 04, 2017, 10:58:40 a.m. de Juge »

*

Offline Royal

• 270
    • Vezi Profilul
« Răspuns #20 : Martie 04, 2017, 10:57:44 a.m. »
Sunt deacord pu schimbari ce vor motiva eventurile,pu ca lumea sa aiba o oarecare atractie ,deoarece din ce se observa unica atractie este CASTELUL in mare parte,goldurile chiar guildul nostru mergem +5 si nici o boaba pvp ,doarde la +3 mai intilnesti alte guilduri, in rest din observatiile mele serverul trece cu incetul spre afk regim.

*

Offline Shuryk

• 512
    • Vezi Profilul
« Răspuns #21 : Martie 04, 2017, 11:35:57 a.m. »
Rayness , problema nu tine de cantitatea box of kundum dar de calitatea lor, poate sa fie si 10 +5 respectiv nu te alegi cu nimic bun in afara de ring ,pend din cauza ca weapson 380 si items 380 sunt mai favorabile. Propun cum s'a mentionat in alt subiect, sa fie scazute nr gold si sa fie adaugate set (Grans soul , Divine, BD.....)ori cel putin modificarea def ,dmg la cele prezente(guard,lega). Ce tine de k7 boss cred ca bine ar fi eliminarea exe si weapson 380, sa ramana doar unik 3 item, asta ar duce si la favorizarea jucatorilor care doresc weapson 380 , cum ai mentionat mai sus 2 ori pe sapt balgass ar fi ok.
MULTUMESC!
PAREREA MEA!

Buna idee

*

Offline Rayness

• 1603
    • Vezi Profilul
« Răspuns #22 : Martie 05, 2017, 02:39:03 a.m. »
Aici un sondaj cu privire la aceste modificări. Fiecare modificare poate fi apreciată aparte.

Sondajul cu privire la CryWolf - aici

Vor fi mărite atributele înseamnă că vor deveni mai tari. Quest-urile pentru Illusion of Kundun vor fi modificate cu alte cerințe similare.

« Ultima Modificare: Martie 05, 2017, 02:51:21 a.m. de Rayness »

« Răspuns #23 : Martie 05, 2017, 03:06:26 a.m. »
Era totul altfel daca in k7 boss nu cadea weapons 380... era un interes comun cry wolf event pentru toti cui drop cui exp pn cine quest... boss k7 sa fi fost si luck  exe era alt ceva ca nici un alt set nu face fata  la set 380...
Imi ridic 380  stau 2 zile maya simi fac set 380 ....   pentru gold sau alte activitati daca ma simt bine in 380?

*

Offline Rayness

• 1603
    • Vezi Profilul
« Răspuns #24 : Martie 06, 2017, 09:46:00 a.m. »
Deocamdată au fost aplicate actualizările care cîștigă detașat în popularitate.

Aici detalii.