Golds+Server Info

• 4 Răspunsuri
  • 3015 Vizualizări

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Golds+Server Info
« : Octombrie 23, 2016, 01:56:34 p.m. »
Fa te rog un update la server info cu toate specificatiile serverului unde sa incluzi deasemenea si lipsa combo la Bk + nr. exact de golzi+ drop din principalii mobi de le server. Nu-mi este prea clar sa gasesc raspunsuri la intrebari prin sectiunea "news".
+ Ideie : vazind ca gold hunt se desfasoara ca o rutina , oamenii stiu ca sint 5 gold ii cauta pina ii gaseste si le fura la toti micii playeri care nu fac parte din niciun guuld care sa-i ajute; propun :
modificarea nr. de golds care apar si anume, sa apara random , spre exemplu 5+3, 4+5, 1+1 s.a.m.d. iar alta data  1+3, 0+5, 10+1 asa incit la sfirsitul zilei golzi per total sa fie cum si este acum 25+1,2,3...
daca e posibil ar fi ceva absolut de neasteptat pentru phono care stau ca botii si asteapta numai +5...
un deget in sus cine este de acord

*

Offline Kazino

• 223
    • Vezi Profilul
Re: Golds+Server Info
« Răspuns #1 : Octombrie 24, 2016, 12:58:46 p.m. »
Ideea ta consta in faptu dea te ascunde cu un gold si sa-l iai, ideea lu admin in a crea guilduri efective cu strategie buna ca sa poti lua goldurile. C te tine de info- sunt deacord, treb pe sait sa fie caracteristicile serverului, inclusiv ce iteme(seturi) cu ce optii exista, cat si stafurile, bow, crossbow, sword ( cel putin top) cu caracteristicile sale, exemplu cum a facut murdrum, foarte simplu.

« Răspuns #2 : Octombrie 25, 2016, 09:47:58 p.m. »
Situatia curenta de la golduri... daca in clan sunt destui oameni, atunci doate goldurile (absolut toate +3+4+5) sunt ale acelui clan din motivul ca e prea mare poison resist la acesti mobi, din acest motiv nobii nu pot lua golds. Eu cu sm lvl 230 iau +3 in 30 min! si stau cu frica ca sa nu vie cineva sa imi dea gz)) si in 90% cazuri primisc gz, si stii de ce? Din motivul ca clanurile mari isi pot permite sa ia goldurile pe rind si nu in paralel (adica pot fi increzute ca reusesc sa ia +3+4 si intre timp +5 sa nu cada) Deci nu e normal asa, trebue sa fie o alegere, clanurile mari sa ia +4,+5, nobii +1+2+3 si solutia ar fi scaderea resitului la poison. Un noob nici nu pleaca singur la +3 din motivul ca acolo umbla jucatorii din top, un noob nu pleaca la +4+5 din motivul ca jucatorii de top vin si acolo peste 20 min si le fura nabivul.

*

Offline Kazino

• 223
    • Vezi Profilul
« Răspuns #3 : Octombrie 26, 2016, 10:16:38 a.m. »
hmmm, da sa-ti zic ceva, daca sa nabivesti goldu fara pvp, el cade in 10 min cel mult si asta + 5, daca sa scada rezistu el o sa cada in 2 min, tu cu dw lvl 230 no sa fii mult timp asa lvl, exmplu eu dw meu l-am ridicat 331 in 1 saptamina; exp pe server ii ridicat...da nu-i pe asta, daca o sa scada rezistu cum vrei tu si o sa cada goldu in 2 min; ap nici pvp no sa fie normal; ai slivit de 2 ori pe cineva si o cazut goldu; te  duci sa cauti altu - da deam toate leo luat cate un singur dw la fiecare gold si s-o terminat goldurile, si pvp.

« Răspuns #4 : Octombrie 27, 2016, 07:13:03 p.m. »
hmmm, da sa-ti zic ceva, daca sa nabivesti goldu fara pvp, el cade in 10 min cel mult si asta + 5, daca sa scada rezistu el o sa cada in 2 min, tu cu dw lvl 230 no sa fii mult timp asa lvl, exmplu eu dw meu l-am ridicat 331 in 1 saptamina; exp pe server ii ridicat...da nu-i pe asta, daca o sa scada rezistu cum vrei tu si o sa cada goldu in 2 min; ap nici pvp no sa fie normal; ai slivit de 2 ori pe cineva si o cazut goldu; te  duci sa cauti altu - da deam toate leo luat cate un singur dw la fiecare gold si s-o terminat goldurile, si pvp.

Nustiu cum ai ridicat tu 331 in 1 saptamina,24/24 gold pt in bc/ds + bonus exp paote :) Daca jucatorul e nou fara  set, gem points, pt stabil, si nu cunoaste pe nimeni nu ridica el niciodata asa lvl in 1 saptamiina.