Fire Scream Skill Test

• 14 Răspunsuri
  • 5068 Vizualizări

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

*

Offline Rayness

• 1603
    • Vezi Profilul
Fire Scream Skill Test
« : August 15, 2016, 11:36:54 a.m. »
Au fost efectuate cîteva ajustări pentru skillul Fire Scream.

Aici un test cu acest skill timp de 12 min: https://youtu.be/WR3IA6cL1oM

Points sunt identice unui DL existent pe server, doar mai mult energy pentru mai mult AG
« Ultima Modificare: August 15, 2016, 11:38:56 a.m. de Rayness »

Re: Fire Scream Skill Test
« Răspuns #1 : August 15, 2016, 11:45:22 a.m. »
Eu n-am mare experienta in Mu, dar ma uit ca totul ce se face in serverul asta, ca personajul DL sa fie cel mai puternic, de ce oare? aceasta observ doar eu,sau ma gresesc ?

*

Offline Rayness

• 1603
    • Vezi Profilul
« Răspuns #2 : August 15, 2016, 12:06:27 p.m. »
Se urmărește un echilibru balansat între toate clasele

*

Offline who?

• 306
    • Vezi Profilul
« Răspuns #3 : August 15, 2016, 12:06:41 p.m. »
Fire Screemu era demult stricat la DL . Au fost facute multe teme pe seama asta..deabia acuma au inceput lucrarile,dar au fost facute si teme in privinta la SM ...Teleportul merge rau...

Si totusi Adminul o decis sa faca prima Firescreem decat teleportul la SM ) macar ceva)

Nu putem spune ca o facut ceva rau....se primeste ca daca reguleaza ceva - e rau,daca nu reguleaza - tot rau )

*

Offline ABECEDAR

• 307
  • ABECEDAR,NewEmpire,PATRICK
    • Vezi Profilul
« Răspuns #4 : August 15, 2016, 12:28:07 p.m. »
Wega tu testeaza double hit(din fiecare firescream treb sa iasa double hit ca la bk death stab) si dute la mobi puternici care sai ucizi greu,sa testezi cum bate cu fire scream de exemplu boss sau la gold si ii destul sa bati vreo 5 min max ! si o sa vezi !

WEGA testeaza double hit da numi arata ca bate 1 hit!

WEGA ca sa testezi firescream treb sa te pui langa mob chiar aproape in el ca sa iasa double !
Dar asa cum tu testezi de la 10 metri bati cu firescream, am impresia ca 1 data joci in mu si dupa DL!
Acuma am inteles cum tu testezi firescreamu  :biggrin: :biggrin:
« Ultima Modificare: August 15, 2016, 12:45:24 p.m. de Rayness »

*

Offline Rayness

• 1603
    • Vezi Profilul
« Răspuns #5 : August 15, 2016, 12:44:34 p.m. »
S-a testat dacă sunt lovituri. Despre asta și se vorbește în alte subiecte.

Cît despre lovituri multiple, e în dependență de distanță, dar și cum sunt proiectate loviturile asupra monstrului. Dacă nimerești cu 2 săgeți în monstru atunci sunt 2 lovituri. Sunt și așa cazuri în video cu testare.

*

Offline ABECEDAR

• 307
    • Vezi Profilul
« Răspuns #6 : August 15, 2016, 12:52:03 p.m. »
S-a testat dacă sunt lovituri. Despre asta și se vorbește în alte subiecte.

Cît despre lovituri multiple, e în dependență de distanță, dar și cum sunt proiectate loviturile asupra monstrului. Dacă nimerești cu 2 săgeți în monstru atunci sunt 2 lovituri. Sunt și așa cazuri în video cu testare.

Pai dupa o durata de pvp 5-10 min de exemplu double hit nu mai iese te pui chiar in fata cand te bati si nu mai iese double hit asta intelegi ? DOUBLE HIT DUPA O PERIOADA DE PVP NU MAI IESE DOUBLE HIT NU IESE IN GENERE DUPA O PERIOADA DE PVP AI INTELES ? :focus:

*

Offline ABECEDAR

• 307
    • Vezi Profilul
« Răspuns #7 : August 15, 2016, 12:54:27 p.m. »
WEGA uite asa lucreaza firescream dupa ce faci swich character si asa treb sa lucreze si peste 1 ora in joaca sau 2 3 4 si chiar 5 ore de pvp el tot asa treb sa lucreze dar sa nu sa se piarda hiturile asta intelgi ?
https://youtu.be/bcoiLDz2Ju8

*

Offline Super

• *
  • 10
    • Vezi Profilul
« Răspuns #8 : August 15, 2016, 01:44:03 p.m. »
Fire Screemu era demult stricat la DL . Au fost facute multe teme pe seama asta..deabia acuma au inceput lucrarile,dar au fost facute si teme in privinta la SM ...Teleportul merge rau...

Si totusi Adminul o decis sa faca prima Firescreem decat teleportul la SM ) macar ceva)

Nu putem spune ca o facut ceva rau....se primeste ca daca reguleaza ceva - e rau,daca nu reguleaza - tot rau )

Foarte bina ca s-a rezolvat  firescreem, speram sa se rezolve si cu SM teleport, si combo la BK sa se introduca :)

« Răspuns #9 : August 15, 2016, 04:55:48 p.m. »
eu nu inteleg eu tu il faci pe prostu ori nu vrei sa te uiti la problema data??????????
ce fel de balansare intre DL si BK daca nu omoara BK dlu nicidecum... si nu poti intelege tu odata

Я уже потерял интерес к игре, если честно. ДЛы у вас слишком сильные. Я в шоке просто. Тому же АЕ надо вложить 1300 агилити для Випер+13, а ДЛу достаточно и 600 очков для предпоследнего оружия excellent+13+EDR и немного агилити. А остальные 700 очков кидают в Виталити. Плюс дополнительные очки ДЛа и МГ ( у них же лвл+7). Вот и выходит после 300 уровня на пвп АЕ с 400-700 ХП против ДЛа с 3000+ ХП и увеличенным дамагом скила. Угадайте, с одного раза, кто победит. Даже БК мертвый в пвп, хотя всегда и везде он - самый сложный и сильный класс.

Тренируйтесь на игроках, мне как бы уже все равно.

*

Offline Rayness

• 1603
    • Vezi Profilul
« Răspuns #10 : August 15, 2016, 08:12:50 p.m. »
Earthshake a fost balansat în ultima actualizare. Despre care Dark Lord vorbim?

Mai multe arme DK/AE/DW/MG au fost îmbunătățite pe parcursul cîtorva actualizări, nimeni nu a menționat.
« Ultima Modificare: August 15, 2016, 08:20:22 p.m. de Rayness »

*

Offline patrik

• 106
    • Vezi Profilul
« Răspuns #11 : August 15, 2016, 08:17:36 p.m. »
Admin eu am asa o intrebare dece  ai scos spotul din KALIMA 5?!

*

Offline who?

• 306
    • Vezi Profilul
« Răspuns #12 : August 16, 2016, 02:33:09 a.m. »
Am incercat de mai multe ori sa bat cu firescreemu pana se termina stamina...si ....merge bine )) nu se opreste deloc

*

Offline ABECEDAR

• 307
    • Vezi Profilul
« Răspuns #13 : August 16, 2016, 04:58:33 p.m. »
eu nu inteleg eu tu il faci pe prostu ori nu vrei sa te uiti la problema data??????????
ce fel de balansare intre DL si BK daca nu omoara BK dlu nicidecum... si nu poti intelege tu odata

Я уже потерял интерес к игре, если честно. ДЛы у вас слишком сильные. Я в шоке просто. Тому же АЕ надо вложить 1300 агилити для Випер+13, а ДЛу достаточно и 600 очков для предпоследнего оружия excellent+13+EDR и немного агилити. А остальные 700 очков кидают в Виталити. Плюс дополнительные очки ДЛа и МГ ( у них же лвл+7). Вот и выходит после 300 уровня на пвп АЕ с 400-700 ХП против ДЛа с 3000+ ХП и увеличенным дамагом скила. Угадайте, с одного раза, кто победит. Даже БК мертвый в пвп, хотя всегда и везде он - самый сложный и сильный класс.

Тренируйтесь на игроках, мне как бы уже все равно.

De unde va luati asa destepti AE are perekast! Sau nu ai auzit de asa ceva ?

*

Offline ABECEDAR

• 307
    • Vezi Profilul
« Răspuns #14 : August 17, 2016, 06:30:00 p.m. »
Am testat parca lucreaza normal FireScream