Asa un Sum UP de la o Luni

• 8 Răspunsuri
  • 4546 Vizualizări

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

*

EdWyn

Asa un Sum UP de la o Luni
« : August 08, 2016, 08:53:20 a.m. »
Draga Wega,

Deja a trecut ceva vreme decand startul acestui proiect a fost dat. Pe parcursul acestor luni diferite schimbari radicale au fost implementate. Odata cu schimbarile, au fost notate si indignarile jucatorilor cu experienta cit si atasamentul tau fata de jucatori. Nu e vorba deja de careva perspective oferite de unele guilduri, merge vorba despre unde mergi cu serverul asta. Poate jucatorii sunt mai impuslivi in unele circumstante, insa coinstientizeaza ca nici un jucator nu va injura adminul din senin. Sunt motive, si acest server nu va deveni mai bun daca tu vei da ban tuturor jucatorilor care incearca sa-ti deschida ochii. Te indemn sa deschizi Top guilds si sa mergi din guild in guild sa te uiti care e online. Imi pare rau  :sad:

Nu e un post cu referire exclusiva la banul oferit lui 6yXaPuK ci la situatia actuala unde mai multi jucatori ori aleg sa te injure ori coinstientizeaza ca nu are rost si lasa acest proiect.

p.S: Dca preferi sa ai doar niste "oi" pe server care sa le conduci cum vreai tu si sa accepte toate ideile tale, spune din start baietilor sa nu piarda timpul.

*

EdWyn

Re: Asa un Sum UP de la o Luni
« Răspuns #1 : August 08, 2016, 06:41:11 p.m. »
dupa o vacanta de 2 saptamani am intrat si eu la golduri din curiozitate sa vad daca baietii exagereaza cind zic ca serverul asta so dus pe ..... Pai cum sa-ti spun draga WEGA, poftim o mica statistica:

Royal- (30 oameni) dintre care 50-60% online = stau doar afk, goldurile nici nui intereseaza (18:15)
nagoHKu -(22 oameni) 7 online = 3 oameni inclusiv eu am plecat la golds
Justice (18 oameni) = 6 online = 0 la golds
Trashers (19 oameni) = 3 online = 0 la golds (aici intrebarea de golds poate fi scoasa pentru ca sunt inca in curs de dezolvatere, insa numarul online vorbeste pentru el)
KINGS (64 oameni) = 41 online = nu iam numarat insa au fost la golds cel putin vreo 25.  Bear in mind ca guildul acesta de cind a fost creat serverul dau dovada doar de frica si de evitarea pvp-ului care din umbra la +4 nici nu iesea pentru ca nu au experienta si cunostintele pentru a obtine un build correct.

CONCLUZIA: Pai draga wega, la ce am ajuns? La un server unde un guild (turma) de noobi pur si simplu alearga la golduri fara pvp pe cind guildurile care au ceva experienta si expertiza in domeniu au fost banati/ sau alungati tot de tine?

Sincer imi pare rau si tu personal mai dezamagit. (si inca mai pui ban la acc pe forum care scriu adevarul) От правды не убежишь

*

Offline ABECEDAR

• 307
  • ABECEDAR,NewEmpire,PATRICK
    • Vezi Profilul
« Răspuns #2 : August 08, 2016, 06:47:44 p.m. »
+1

*

Offline Rayness

• 1603
    • Vezi Profilul
« Răspuns #3 : August 08, 2016, 06:56:20 p.m. »
Nu e problema în indignări sau critici. O critică constructivă întotdeauna e binevenită.

Multe schimbări (indiferent care ar fi ele) sunt urmate de exprimări impulsive (probabil din nedorința de a încerca de a înțelege de ce anume așa s-a făcut), deși acestea sunt cu scop benefic. Lucrurile trebuie analizate și exprimate într-un mod concis, clar și argumentat

Totodată trebuie analizate în ansamblu și nu din perspectivă personală sau a unui grup restrîns. Trebuie de știut că ce îți convine ție, nu-i convine altuia sau că unele schimbări pot avea efect benefic pentru moment dar pe termen lung e un colaps. Suntem aici pentru a menține un echilibru și totodată pentru a face schimbări cu urmări benefice.

În mare parte schimbările care se fac e pentru a stimula jocul activ. Sunt oameni care doresc pur și simplu AFK (posibil din lipsă de timp) într-o locație și treptat să obțină tot sau mai bine dacă tot în vreo 3-4 zile. Trebuie și AFK, dar nu în exces. Dacă dorești să obții ceva mai bun, fii activ, folosește strategii, investighează, negociază, caută. La astfel de propuneri/solicitări și ne așteptăm, dar nu l-a ceea ce face jocul pasiv și neinteresant.

Ce folos că vor fi 300 online dacă toți stau AFK pe spot? Mai bine 150 dar activi.

Referitor la penalități, este evident că pentru penalități se aplică sancțiuni. Nimeni nu are dorința benevolă de a bana pe cineva, dar acese sancțiuni sunt necesare, în caz contrar va fi haos.

Toate momentele trebuie discutate și clarificate în mod democrat.
« Ultima Modificare: August 08, 2016, 07:39:22 p.m. de Rayness »

*

Offline Rayness

• 1603
    • Vezi Profilul
« Răspuns #4 : August 08, 2016, 07:30:24 p.m. »
dupa o vacanta de 2 saptamani am intrat si eu la golduri din curiozitate sa vad daca baietii exagereaza cind zic ca serverul asta so dus pe ..... Pai cum sa-ti spun draga WEGA, poftim o mica statistica:

Royal- (30 oameni) dintre care 50-60% online = stau doar afk, goldurile nici nui intereseaza (18:15)
Trashers (19 oameni) = 3 online = 0 la golds (aici intrebarea de golds poate fi scoasa pentru ca sunt inca in curs de dezolvatere, insa numarul online vorbeste pentru el)
KINGS (64 oameni) = 41 online = nu iam numarat insa au fost la golds cel putin vreo 25.  Bear in mind ca guildul acesta de cind a fost creat serverul dau dovada doar de frica si de evitarea pvp-ului care din umbra la +4 nici nu iesea pentru ca nu au experienta si cunostintele pentru a obtine un build correct.

CONCLUZIA: Pai draga wega, la ce am ajuns? La un server unde un guild (turma) de noobi pur si simplu alearga la golduri fara pvp pe cind guildurile care au ceva experienta si expertiza in domeniu au fost banati/ sau alungati tot de tine?

Sincer imi pare rau si tu personal mai dezamagit. (si inca mai pui ban la acc pe forum care scriu adevarul) От правды не убежишь

Din top care au plecat e din cauză că nu-i ancient atît de accesibil. În viziunea lor dacă ancient nu e atît de accesibil atunci gata (deși acum e foarte accesibil). Totodată o parte au plecat pentru că alții au spus că gata. În guild-uri de obicei dacă cuiva ceva nu i-a plăcut atunci la toți nu le place.

Dar în mare parte sunt simple nelămuriri sociale interne. Guild-ul nu s-a putut organiza și nu a avut capacitate să se adapteze, din cauza aceasta apare inactivitate și drept urmare pleacă.

Au fost create condiții ideale, 0 donate, caractere cît de cît balansate (sau cel puțin spre asta se tinde), 0 cheats, economie stabilă unde se prețuiesc și jewels și zen, limitarea monopol-ului, echitate în creștere prin limitarea ferestrelor, posibilități de creștere multiple, bonus-uri și premii pentru activități, event-uri în fiecare weekend, support (prioritar forum/mail), acum 0 lags și conexiune stabilă cu toți providerii. Totuși oamenii mai degrabă caută de ce ar pleca decît de ce ar rămîne
« Ultima Modificare: August 08, 2016, 08:03:39 p.m. de Rayness »

*

Offline aLto

• *
  • 47
    • Vezi Profilul
« Răspuns #5 : August 08, 2016, 08:02:50 p.m. »

Din top care au plecat e din cauză că nu-i ancient atît de accesibil. În viziunea lor dacă ancient nu e atît de accesibil atunci gata (deși acum e foarte accesibil). Totodată o parte au plecat pentru că alții au spus că gata. În guild-uri de obicei dacă cuiva ceva nu i-a plăcut atunci la toți nu le place.

Dar în mare parte sunt simple nelămuriri sociale interne. Guild-ul nu s-a putut organiza și nu a avut capacitate să se adapteze, din cauza aceasta apare inactivitate și drept urmare pleacă.

Cuvinte de aur...lumei nui place....apoi fa le pe placul lora dar nu pe al tau.
Sincer cite odata se pare ca singur joci pe acest server de aceia al balansezi sub tine.

Daca lumea vrea acc arena/BC/DS fale cum vreau...daca nu inseamna ca ai interese personala sau eshti p....t

Nam zis ceva correct?? argumente tergo!!!

*

Offline Rayness

• 1603
    • Vezi Profilul
« Răspuns #6 : August 08, 2016, 08:11:08 p.m. »
Evident, dar aceasta contravine intereselor pe termen lung (ale lumii). Și cum am spus, modificări au fost, acum ancient e mai accesibil. (vorbim despre același echilibru)

Odată ce un item, în acest caz ancient devine accesibil, atunci acest item își pierde din valoare, totodată își pierd din valoare și restul item-elor. Ancient e accesibil, de ce să căutăm altceva?
« Ultima Modificare: August 08, 2016, 08:16:51 p.m. de Rayness »

*

Offline aLto

• *
  • 47
    • Vezi Profilul
« Răspuns #7 : August 08, 2016, 08:21:26 p.m. »
Evident, dar aceasta contravine intereselor pe termen lung (ale lumii).

Odată ce un item, în acest caz ancient devine accesibil, atunci acest item își pierde din valoare, totodată își pierd din valoare și restul item-elor. Ancient e accesibil, de ce să căutăm altceva?

Accient iteme mai ai de ridicat la 13...aceasta se intimpla mai pe inchiderea serverului...acuma cind cu mare ce greu gaseshti iteme cind sa le mai ridici ?
Ce valoare pierd alte iteme ? RD,Guardian,StormCrow exe tot timpul era pretsuit.

in asta shi e faza, hainele 380 daca le gaseshti ushor ce rost este din Acc? mai ales daca 380 iteme sunt 13 da acc +9 ??

*

20inch

« Răspuns #8 : August 08, 2016, 11:18:54 p.m. »
HAINELE SI STATS intotdeauna au fost mai presus decat tot, odata ce mergi jumate de ora la +4 si apoi iti cade Celestial sau mai bun Giant Sword, apoi una si vrei sa scrii in post, pentru ce a fost banat si buharik. Sorry dar asta e , cui in PLM ii trebuie giant swordu cela sau celestial pe cand 80% is 250+ lvl.