Baza Jocului!

• 3 Răspunsuri
  • 3571 Vizualizări

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

*

Offline ABECEDAR

• 307
  • ABECEDAR,NewEmpire,PATRICK
    • Vezi Profilul
Baza Jocului!
« : Iulie 13, 2016, 01:34:47 p.m. »
WEGA eu cred ca ar fi mai bine sa incetezi cu setari si fel de fel de eventuri pe cand sunt atitea buguri in baza serverului
de exemplu:
FireScream
TP SM
FireSlash
Death Stab
Vizual bug nu vezi pe nime si poc apar toti pe ecran
EE da cast la jucator nu ajunge CAST!
Si multe altele care sunt de baza si sunt cele mai importante p/u un joc normal si placut.

p.s. WEGA unde sunt cadourile mele p/u raportarea bugurilor, in subiectele precedente ai mentionat ca jucatorii care vor denunta anumite buguri sau coduri vor primi recompensa.
Si daca tii minte eu primu eram care am creat multe teme in privinta lui JekVorobei si toata banda ca fac DUPE+Cand mobi cadea din 1 hit absolut toti... Si multe altele... Dar nu am primit nici o recompensa cum ai sustinut in conversatiile anterioare!  :hi:

Re: Baza Jocului!
« Răspuns #1 : Iulie 13, 2016, 06:00:28 p.m. »
WEGA eu cred ca ar fi mai bine sa incetezi cu setari si fel de fel de eventuri pe cand sunt atitea buguri in baza serverului
de exemplu:
FireScream
TP SM
FireSlash
Death Stab
Vizual bug nu vezi pe nime si poc apar toti pe ecran
EE da cast la jucator nu ajunge CAST!
Si multe altele care sunt de baza si sunt cele mai importante p/u un joc normal si placut.

p.s. WEGA unde sunt cadourile mele p/u raportarea bugurilor, in subiectele precedente ai mentionat ca jucatorii care vor denunta anumite buguri sau coduri vor primi recompensa.
Si daca tii minte eu primu eram care am creat multe teme in privinta lui JekVorobei si toata banda ca fac DUPE+Cand mobi cadea din 1 hit absolut toti... Si multe altele... Dar nu am primit nici o recompensa cum ai sustinut in conversatiile anterioare!  :hi:
:sarcastic: :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic:

*

Offline Diadora

• **
  • 82
  • [GUZGANOS] pvpjk
    • Vezi Profilul
« Răspuns #2 : Iulie 13, 2016, 06:50:14 p.m. »
Rayness da-i o rena omului sa nu planga.

@ABECEDAR, tu raportezi doar pentru remunerari sau pentru un joc normal?

*

Offline ABECEDAR

• 307
  • ABECEDAR,NewEmpire,PATRICK
    • Vezi Profilul
« Răspuns #3 : Iulie 13, 2016, 11:10:07 p.m. »
Rayness da-i o rena omului sa nu planga.

@ABECEDAR, tu raportezi doar pentru remunerari sau pentru un joc normal?

Eu raportez neajunsurile p/u a le rezolva...Dar WEGA singur a mentionat ca va da recompense asa ca eu nu sunt impotriva ) :hi: