Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - dilocika

Pagini: [1] 2
1
imi da perecast si poate sa staie si afk) cind eu o bat la 100-200))iar ea la 3k,asta tii ti se pare normal?))nustiu nustiu,sa fi stiu imi faceam ae)
automat ce itsi da AE perecast socoate ca te batsi 2 vs 1.
Shi cei ce au jucat pe test stiu ca AE cu cast vs BK fara cast AE pierde, cam 80% ca BK cistiga in acest duel.


Pe test server cind era pvp nu erau ee cu atita ee+ la asta erau bb cu 200 dm, kanewna ca cadea, aici altai istorie, mie a ride tipa da cast si ca si cum 2-1))) Hai fii serios, da perekast si bati la 150, neidiferent la kit dmg nai avea.

2
Daca sincer este primu server cind Ae intradevar e imba)pecind restu stau alaturi si fumeaza)la orice event cistiga acel Ally ce are mai multe AE si care are ae mai multe care stiu sa joace bine)e prea mare diferenta,acelasi DL sau BMG macar ca are point mai multe si fie in anc set sau fie in full exe set din+5 nu face fata la o ae de talie medie,ca un variant ar fi de scazut buf la EE cu vo 40-50%

Tu vezi comentariile lu alde Lordic, icewind si toate ae care au scris in tema aceasta, tipa nuu si ca ae nui imba:D ini vine a ride cum fiecare traje oghealu in partea lui. Dar  cel mai rau ca adminu nu vide asta in proces de joc, iar aici o sa vada ca o scris tipa nu tot normal si asa o sa lese, asta-i cel mai pe4ealina(((

3
DC voi in genere atsi hotarit ca personajul fara cast trebue ceva sa faca in potriva acelui cu cast ?

dc voi ati hotarit ca ae trebuie sa aiba perekast?nui deajuns ca bate de departe, si are mult hp,dar inca sa schimbe si castul?
asta cu ce ocazie?

4
Считаю что не надо!
Но, если проецировать эту ситуацию на ситуацию с МГ и пойсоном, то надо увеличивать количество енерджи, как сделали для БМГ.
не путай возможность набивать голд с пвп  тоже аут ...

Tu vreodata ai testat sa bati macar in mobi cu cast si fara sa vezi diferenta? Eu am testat: chiar in mobi simple din kanturu bat la 250, cu kast 3500 enery bat in 1700...
Cu ce ocazie atunci ae trebuie sa dea recast de 92 ee?Cum sa o ucizi cind are 4k hp? Unde so vazut ae cu tonele de hp???
Acolo unde e numai lvl 400 e ok, castul nu e asa serios, dar la 4k ene diferenta se simte, hai sa fim seriosi,asta-i perebor.
Propun atunci sa faca ADMINUL ca castul cu mai mult ee sa ramina pe personaj si vseo, cum e facut si pe serverele oficiale.

5
Salut, nu-ti pare ADMIN ca cam prea multa libertate ai dat clasei AE?
Pe linga ca orce ae are perekast ( poate sa schimbe castul oricui cu 92 enery) mai au si cite o tona de hp ( cite 3-4k hp minimum cu  iner.) Acuma cum iti inchipui sa ucizi o ae care iti da perecast,iar ea ramine cu cast si peste 3k-4k hp???
Am fakut test: DK cu Cast impotriva la AE cu cast, dupa ce ae da perekast Dk bate intr-o 100, respectiv 10-0 pentru AE
Am fakut test: DL cu Cast impotriva la AE cu cast, dupa perekast bate la 150 in ae, respectiv 10-0 pentru AE
Am fakut test: MG cu Cast impotriva la AE cu cast, dupa perekast bate la 150 in ae respectiv 10-0 pentru AE
Am fakut test: DW cu Cast impotriva la AE cu cast,unicul personaj care mai are ceva sanse, dar luind in considerare ca AE poate s-si permita sa puie si hp si ++ si cu Iner cite 4k hp, chiar si pentru DW nu este usor, totusi  scoRul a fost 7-3 pentru ae, din cauza ca teleportul  nu e bun dw a fost mincat, chiar daca era in anubis.
iN toate cazurile  testul a fost facut cu cast de EE cu 3500 ee.

Vin cu propunerea urmatoare: Sau AE sa nu poata da perekast ( deci nu-mi imaginez cum e posibil)
Sau pune  castul de la 400-500 enery, ca ae sa poata aleaga:sau  hp sa aiba si fara recast, sau invers, recast dar fara hp
Stiu poate e tirziu de facut careva schimbari, dar practic devine de jucat imposibil, toti se bazeaza nu mai pe acest perekast, iti da ++ ae si so terminat distractia.


Da acush multi o sa comenteze negativ, mai ales cine joaca cu AE,dar hai sa fim seriosi, serverul trecut pink option la arme era mai mare, erau pinkuri  de 100 dmg, de rau de bine aveai sanse impotriva la perekast, aici nu faci nimik, mai ales daca  AE umbla CU cast mai mult de 3k ee.
PE ACEST SERVER Nici un Dk, nici un MG,nici un DL cast la cast NU POATE da jos AE, pentru ca ae poate sa-si permita sa puie mult vitality, si poate sa-si permita sa dea recast!!!

6
Nu prea cred ca este vreo solutie din partea adminului dar pentru ca sa stie toti si sa le poata da un raspuns acestor oameni,  acestea sunt din guildui lui FimaZZz  |||| . Asa ca puteti liber sa va razbunati pe orce om care e la ei in guild) Da nu spun nimic, ei sunt  top lvl, dar daca toti sa-i sliveaska pe ei, atunci o sa simta gustul amar al gz-ului))

7
Adevarul e undeva pe aproape...

8
Eri, in urma raiderului efectuat de cetatianul dat, a fot depistat moverul datorita caruia se teleporta pe mape. Respectiv nicknameul lui :Taxi14222, care aparatine cetatianului TaiOmu, unde face parte din partyle urmator AgreSivS , l7aLlaH4eK.   Sa nu creada ei ca sunt unicii destepti pe server, dintr-o parte roaga sa traim in pace si armonie , da din dos redica difirit Trolli pentru a da gz ).


 Elis a fost depistat Kanturu  cum TaseaDoma (Ermak) respectiv /7agohKu dadea move si cast lu Elis

Respectiv dragi cetateni astept propuneri ce facem cu cetatenii dati :) :victory:
Tot astai 4eos, dar in linii generale,orce guild are kilerii sai,eu singur joc dupa muver si nu odata mau rugat sa le dau move prin kanturu.Eu tot pot spune ca Royal da gz) Sa ne abtinem de la invinovatiri,fara dovezi adevarate nu murdariti forumul degeaba.

9
anime    in temnita va rog

10
Macar inca niste spoturi, sau cel mai bun variant, pune 2 server cum era si proectul trecut si intrebari jo sa fie

11
Issues | Probleme | Проблемы / Re: MAYA QWEST
« : Decembrie 19, 2017, 07:28:32 a.m. »
Pacat

12
Issues | Probleme | Проблемы / Re: MAYA QWEST
« : Decembrie 19, 2017, 01:05:36 a.m. »
Da sa va vad cum o sa va stergeti ceari, ca o pus donat, ca am zadracit  blablabla...  Adminul de la inceput vo spus ca va face asa server ca sa fie aproape toti egali ( intre acei care lucreaza si acei care zadracesk) desigur ultimii vor avea haine mai bune, dar totusi in lvl macar sunt sanse de ajuns. Ca ati pus bani pentru Vip e treaba voastra, nimeni nu va tras de mineca. Ati ajuns lvl 400, ma bucur pentry voi, mai puteti esi oleaka afara, sa mai faceti chestii personalo, sa asteptati si pe ceilalti sa ajunga lvl. Stiu ca mereu vati bazat sa fiti lvl mare, ka4 ka4 ka4, dar cit se poate atita? Eu personal cind ajung 400 tare o sa ma bucur ca o sa pot umbla la gold,cc si sa sting compu si sa ma culc normal)Sper ca pinacind Adminul nu va face schimbari, pentry ca no sa fie cinstit fata de ceilalti jucatori.
De toate comentariile negative, in cot ma doare.
Rayness eu sustin ideea, si orcine nar spune ca totu sunt in potriva, poti sa face copie la mesajul acesta si sa le arati)
Da voi care spuneti ca faceti Delete la caractere sa va vad... ca sunteti niste balaboli) asa-i in viata noastra, unii vin-altii se duc, nu poti la toti sa le intri in poara.

13
+... si de marit putin dmg la ae,dw cas morti

Total deacord +++++


14
Admin uje skozal, budet x10-x15,bez golosovania,smotri v drugoi teme

15
Buna am testat dw la pvp, am mai urmarit unele comentarii pe forum, si vreau sa intreb de admin:
O sa fie dw asa cum e acuma? ( e bun numai pentru ka4,pvp e slab de tot)
Va fi cum pe serv trecut ( cind dw real rupe buka si in pvp si in ka4)
Cel mai tare ma intereseaza parerea Adminului, sau a jucatorilor care doresc dupa dw.

Pagini: [1] 2