Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - AngryJoe

Pagini: 1 2 [3] 4 5 ... 16
31
Credca e prea tirziu deja pentru asa schimbari. Eu personal is pentru ceia ce propune wega la moment cu sd, potions de 1 sec delay, 3% max decrement, fara 380 weapon bonus.
Unicul lucru care as vrea sa fie schimbat e TP la SM, asta e bataie de joc nu gameplay.

33
Nu credeti ca vor fi prea puternici DLi pe serv urmator?

34
E posibil de facut ceva cu box drop din golds cind il bat mai multi ?

35
Am impresia ca nu se mai porneste nimic, a trecut atita timp si nici o noutate, macar e anul asta ?

36
Referitor la K7 intradevar e ireal de luat.

37
El nu va face o demonstrație dacă DW va fi prea impunător.

Exact!
Risc sa fiu aruncat cu pietre da eu as da o sansa la schimbarii Q delay, nu vad probleme cu asta, fara q delay orcum dk se putea lecui cu poturi cel mai bine din cauza ca are cel mai mult HP, daca adaugi delay orcum el se lecueste cel mai bine ca are cel mai mult hp, absolut nimic nu se schimba in acest plan

38
Am scris nenumarate ori ca delay la Q este numai in favoarea lui BK, nu ma ascultsi nici o data, nici la o intrebare.
Rasele EE AE SM EMG sunt shi mai mult defavorizate...

In al doilea rind...nam scris pe forum ca sa nu fac panica din start dar scriu acum...delay la Q nu lucreaza la totsi, cunosc cel putsin 2 oameni la care nu lucreaza, asta ii favorizeaza de x100 ori pe ei...numele lora ca shi pina acum nu le zic, da sunt din guilduri oponente.

Shi in final cu tema despre teleport...am facut video demult dar dupa ban IP mia trecut gustul de al mai ajuta pe WEGA.
Pentru totsi cei care doresc delay la TP uitatsiva cum de fapt lucreaza el la noi pe server.

https://youtu.be/OSt3I8y_giE
.
.
.
.
.
.
.
.
.

SCOATE ODATA BAN IP sau dai un raspuns clar DA/NU

De ce crezi ca in 1vs1 SM trebuie sa ucida DK ??????

Socot ca toata problema e din cauza la resets, s-a ajuns la un moment cind e imposibil de balansat, faci un mic fix undeva si se strica balansul in alta parte .....
Trebuie de reparat teleportu la SM, SM trebuie sa cada repede de la duel cu BK face to face, ceie ce a aratat freewinner in video e o anomalitate datorita la staturi de 700 lvl si la mana shield non standart.

Daca de continuat de chinuit ideia cu resets, socot ca trebuie taiat tare mana shield si de reparat cumva teleportu + de marit dmg la toti, in special SM si AE ca sa fie folositori si fun de jucat ( ideia de "glass cannon" bati tare dar si cazi repede daca esti prins)
Daca vor fi asa modificari trebuie de ridicat si dmg la DK, si de scos ring enchant la +5 si in sus, dk trebuie sa bata foarte tare in lupta corp la corp (death stab) asta e toata ideia din acest class dar el totodata trebuie sa fie foarte slab impotriva la slow si kiting (ice arrow sau penetrationu nou cu slow)

39
Admin mai am o propunere in privinta la golduri. Ca sa nu fie peste 4-5 luni comentarii de genu : gata mam imbracat fulll nu mai am ce face pe server" nu pune sa cada asa haine din +5 precum BD exe Divine Exe etc etc.  Dar sa fie introduse peste vo 4-5 luni ca lumea sa aiba mereu interes fata de golduri si alte evente.
Buna ideie, se poate de facut ca Raid Tiers in WoW, de introdus iteme mai puternice peste ceva timp, nu cred sa fie deacord adminu ca e mai mult de lucru pentru el si zadrotii care vor sa nu doarma primele luni tot nu vor fi deacord.

40
Faceti ceva cu teleportu la SM, asta nu e gameplay sa sari nonstop in teleporturi e plictisieala si pentru SM si pentru altii ca sa-l prinda. Lasa sa bata asa cum bate da sa fie un delay putin mai mare intre teleporturi.

41


A fost test deschis până acum, dar nimeni nu dorește să testeze aspectele specifice care au fost anunțate.

Сам виноват, делаешь как взбредет в голову, не слушает мнение людей, игноришь и не держишь свое слово.

Impresia mea e total diferita, Rayness e destul de activ in discutia cu jucatorii, mai ales la inceputul vietii serverului)
Deja a facut schimbari cerute de jucatori, a scazut decrement, a taiat 380 weapons etc. doar toate astea a fost cerute de jucatori.
As mai vrea sa atentionez problema cu spoturile in LoT, de ce sau adaugat albini la spot asa si nu am mai inteles, orcum toti le muta de pe spot si se pun AFK, de ce avem nevoie de asa bataie de cap.


42
Propun iarasi sa fie introduse ceva schimbari referitor la 380 weapons, parerea mea e ca doar aduc disbalans si devalorifica golds ... Daca ai 380 weapons mai stringi si ancient si pentru ce tie golds ?? Propun sa fie scoase cu totul sau de micsorat PvP Bonus si de facut weapons din toti golds mai puternice.

43
Hai la mai concret.Personajul summoner va fi ? Locatia Raklion Boss selupan (Seson 4 ep 2 etc) ceva din ele vor fi?

Un season mai nou înseamnă și bug-uri noi. Deocamdată nu se preconizează o migrare. Chiar și așa, în joc sunt destule elemente de explorat.


Deocamdată nu există o dată de start, dar vă vom anunța cât mai repede posibil.

Care e pozitia ta referitor la 380 weapons ?

44
Sustin sistema noua de reloads. Sustin sa fie scoase 380 weapons sau macar option, aduce la disbalans si face weapons din +5 fara folos. Sustin sa fie scos si decrement pe haine ca dupa citeva reloads e imposibil de dat pe cineva jos asa.
Propun sa fie marite staturile la arme din +2 +3 +4 ca sa fie o crestere logica in puterea lor de exemplu o crestere de 10-15% in putere de la un kundun la altu (nu cum era, toate armele din +2+3+4 in GOS)
Propun sa faceti ceva cu teleport la SM ca e aiurea de tot, stai si sari in TP si deabea gideli cu lightning, sari asa pina te plictisesti si lasi sa te scoata ....
Propun sa micsorati DMG la SM in castle siege.
Propun sa relucrati Land of Trials, sorry da e o mare timpenie ... pentru ce sau refacut spoturile si nu e cum era original gindit, schimbarea asta doar te face sa muti albina de pe spot si te pui afk, cu ce scop sa introdus albina pe fiecare spot nu inteleg.

45
Imi aduc aminte cum eram odata pe dk si vine in arena EdWyn sa ma ucida,  batea de 900 exe dmg in dk care avea atunci cu 1000 staturi mai putin. Dk cu 5k hp si el da exe dmg de 900, orice om sanatos ar intelege ca nus sanse, dar nu domnul skill in cauza ))) Domnul skill sarea ca un bolnav 1 min imprejur la dk si cadea apoi venea iarasi si tot asa, a cazut de vreo 3 ori pina mam plictisit de asa action sa bati sm in teleportu nostru perfect si mam teleportat in alta locatie sa las la afk. Groaza serverului nu alta ))

Pagini: 1 2 [3] 4 5 ... 16