Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Subiecte - AngryJoe

Pagini: [1] 2
1
Vreau sa ridic intrebarea dropului, domnule WEGA de ce ai taiat in jumate jewl drop in BC? Serveru trecut era perfect in acest punct, plecai in BC si ieseai cu 7/7++. Aici plec in BC 7, party de 5 oameni !!! si a cazut 1 Bles !!! 2 S si 1 Jol .... asta la 5 oameni ..... si primele reloaduri vin foarte repede si iti trebuie si acolo jewls .... nu mai am nici un interes de a juca, pentru a face un set la +13 aici ai de umblat cite 8 BC pe zi in timp de o luna, asta e un FULL TIME JOB si pina le stringi ajungi la reload si le dai in vint. Serveru trecut era mult mai placut si comod, interesu era de la pvp si iteme scumpe pe care le dobindeai, nu ca aici sa stai non stop BC 6-7 sau 1 si sa stringi farmaturi ...

Socot ca dropul trebuie marit considerabil in BC sau cu incetu va disparea de pe serv. oamenii care mai au treburi de facut nu doar BC 8 ore pe zi ... bag picioru in asa cv.

2
Issues | Probleme | Проблемы / Bug in Kanturu
« : Ianuarie 01, 2018, 06:47:55 p.m. »
Evil spirit nu lucreaza permanent in kanturu, asa era si pe serv trecut, se observa nu la toate spoturile si in special pe la primele spoturi.

3
WEGA atrage atentia te rog la problema data, pe zi ce trece apar noi caractere care umbla sa ucida in pk pe toate mapele, is sigur ca serveru va pierde o mare parte din jucatori care au viata personala si nu pot sta in joc 24/24 ca un degenerat, iti explic si de ce socot ca e o problema.
In fiecare joc mmo PK se penalizeaza extrem de dur, in unele jocuri cad itemele de pe char de ex. is sigur ca initial webzen nu a facut pk sistema cu ideaia ca fiecare char o sa aiba moover personal si ca 20 de pk se va scoate intrun BC. Propun sa scoti moove din arena sau sa introduci ceva updates sa faca viata la pk mai complicata decit este acum, o sa raminem iarasi cu 100 online in o luna.

4
Rayness ce se aude in previnta la SD, va mai fi sau nu?

5
Issues | Probleme | Проблемы / Lags
« : Decembrie 16, 2017, 02:03:50 p.m. »
Nu stiu ce sa intimplat dar de ieri am inceput sa am laguri si delay de 1-2 secunde, la altii parca totul e ok (eu nu is in MD)

6
WEGA daca tot aduci DLu la standart poate pui dmg pe bone blade inapoi la standart? Altfel vom avea iarasi disbalans si noii imba vor fi DLi ca pe serv trecut.

7
Issues | Probleme | Проблемы / Found AG Hack Disconect
« : Mai 29, 2017, 01:06:40 p.m. »
Domnule Admin poate rezolvi odata problema asta cu Found AG hack si disconect?
Me-a dat disconect direct in CC cu asa mesaj, si fiecare noapte da disconect tot cu asa mesaj, poate e timpul odata sa rezolvi asta nu ?

8
Domnul Rayness iarasi a aparut o problema cu Balgass. Multi stimati domni din podonki au lasat in sfirsit jocul si acum din frustrare intra si ucid elfii la balgass, stii cum e la moldoveni, daca nu faci cuiva rau nu te simti bine. Nu ar fi timpu in sfirsit sa faci crywolf non pvp zona ? E o gluma proasta eventul acum, doar nervi.

9
Issues | Probleme | Проблемы / BC Bug
« : Februarie 19, 2017, 08:28:54 p.m. »
Am luat BC'u, cind am vrut sa dau quest itemu me-a disparut archangel weapon din inventar si BC mergea mai departe, asa si nu am mai putut sal finisez.

10
Exista o problema de balans la noi pe server si as vrea sa o discutam. Toti stiu ca 380 weapons is cu mult mai bune ca top exe din +5 fie ele si cu toate exe options posibile. Problema e ca la noi pe server oamenii nu pot lua nicidecum balgassu pentru a avea sansa de a dobindi astfel de iteme, ramine doar k7 boss care e monopolizat de un guild, si tot ei nu dau voie la restu sa ea balgass, presupun ca le e frica sa nu aiba si altii acces la top weapons.
Am mai multe propuneri:
* Sa nu poti ucide elfii pe altar.
* Drop mic de 380 weapons in bc7 la ultimii mobi
* Drop mic de 380 weapons k7/kanturu tower
* Nerf la 380 weapons (+ 200 dmg curate fac weapons din +5 absolut fara folos)

11
Propun sa fie mutat dropul la crystal sword din +5 in +4, acum din +5 cade crystal sword, sword of destruction si dark breaker. Crystal sword nu concureaza nici pe aproape cu dark breaker nu e logic sa fie in acelasi box mai ales ca mai cade si sword of destruction.

12
Donnule Admin, dupa ce facem reload vom mai putea folosi 3 wings si 380 weapons daca suntem mai mici de 380 ?

13
Issues | Probleme | Проблемы / Virus in Custom.dll
« : Februarie 01, 2017, 01:11:13 p.m. »
Imi da alerta cu virus Trojan.win32 Dynamaer!ac in custom.dll care il scoate launcheru

14
Am scris ingame /Valiant Gloves si am vazut ceva straniu, un parametru nou care la +13 e 56%. Cineva stie ce inseamna aceste procente (atack speed sau agility or what)

15
Draga WEGA, as vrea sa discutam putin despre non exe weapons pe server. Stiu ca inca pe serverul trecut ai modificat dmgu la daybreak si platina staff din motive ca weapons din +5 (Crystal Sword si Dragon Soul Staff) nu au un avantaj mare asupra lor si nu sunt cautate. Asta eu inteleg weapons din +5 treb sa fie intrebate, dar mai apoi ai adaugat in drop din +5 Exe Dark Breaker !!! cu un dmg turbat, dar daybreaker a ramas la fel. Acum se primeste asa o situatie de monopol cind nu ai cum sa lupti la +5 cu daybreak taiat in jumate impotriva la oameni cu exe dark breaker .... Diferenta e mult prea in dmg si dupa cum stii nu asa a fost conceput de webzen.

Pagini: [1] 2