Cum pornim jocul pe MacOS/Linux (prin Wine)

  • 0 Răspunsuri
  • 7175 Vizualizări

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

*

Offline Rayness

  • *****
  • 1603
    • Vezi Profilul
Cum pornim jocul pe MacOS/Linux (prin Wine)
« : Martie 28, 2017, 03:14:28 p.m. »

This guide was written by a volunteer

1. Downloadăm și instalăm PlayOnLinux sau PlayOnMac (în dependență de OS): https://www.playonmac.com/en/download.html sau https://www.playonlinux.com/en/download.html

2. Înainte de a instala WEGA MU, trebuie de adăugat Wine versiunea 1.6.1. Pentru aceasta deschidem PlayOn… Tool > Manage Wine versions și alegem versiunea 1.6.1.

3. După ce Wine a fost instalat, click pe Install și se va deschide Wizardul de install. Alegem Install a non-listen program.

4. La intrebarea ce dorim să facem înainte de instalare, bifăm toate 3 opțiuni5. Alegem versiunea de Wine 1.6.1.

6. În Wine Configuration mergem la Graphics și bifăm Emulate Virtual Desktop. La dorință setăm rezoluția 1024x768.

7. Următoarea fereastră propune module ce ar urma instalate. Din acestea selectăm: POL_Install_d3dcompiler_43, POL_Install_d3dx9_43 si POL_Install_ie8.

8. În momentul în care IE finisează instalarea, se va selecta Restart Now. Aceasta va restarta doar mediul Wine.

9. În continuare selectăm fișierul downloadat de pe site și instalăm în discul virtual Wine - WEGA_MU_SETUP.EXE

10. După ce a fost instalat, aplicația va intreba ce launchere dorim din toate fișierele EXE depistate. Selectăm Wega.Launcher.exe și apoi finisăm11. WEGA MU a fost instalat și este gata de lansare. Pornim Launcherul și efectuăm ajustările necesare.

NOTA: Dacă jocul nu pornește, din ferestra principală PlayOnMac/Linux selectăm Launcherul, selectăm Debug și încercăm să pornim jocul. Mesajele din Debug pot fi furnizate aici pentru analiza și posibile soluții.
Autoclicker

Dacă se dorește Avanta Clicker se va proceda în felul următor:

1. Înainte de a apăsa Start Game din Launcher, se va selecta Launcherul și se va apăsa Configure (colțul din stînga jos a paginii principale PlayOnLinux/Mac).

Tabul Wine > Task Manager > File > New task.

2. Apăsăm Browse și alegem calea spre fișierul EXE a clickerului, apoi click OK. Odată pornit iconița va apărea în colțul stînga jos a ferestrei Wine:3. Pornim jocul prin Start Game. Enjoy


NOTA: Hotkey-urile Avanta lucrează însă fereastra de configurare (F9) nu se desenează în Wine (motive încă necunoscute). Configurarea clickerului se va efectua pe un mediu nativ Windows apoi va fi copiată în mediul Mac OS/Linux. Clickerul va fi pornit din directoriul undeva va fi copiat (pasul 2).

Fișierele de configurare clicker sunt:

• MUAutoClicker_1.dat
• MUAutoClicker_2.dat
• MUAutoClicker_3.dat
• MUAutoClicker_4.dat« Ultima Modificare: Martie 28, 2017, 03:37:56 p.m. de Rayness »