Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Subiecte - TALEASIK

Pagini: [1]
1
Era sitema cu bonus exp in pt.Daca sunt 5 rase diferite in parte sa fie un bonus exp sau in bc solo ei 3 2.5 upuri in pt faci 7 cm din un up .Rog sa fie cumva regulat exp in party bc ,ds ca mam saturat de arena si lot afk vreau bc ds !

2
Sa fie o limita a guildurilor la castel ! Royal a luat 4 5 guilduri in aly  si peste 120 + lume nici nui interesant sa te bati ,fizic nu dovedesti sai gz !As dori sa fie un balans intre guilduri sau macar o limita !

3
adaugarea din +5  sa cada Viper bow ,  Great Lord Scepter , KB,Kundum staf !380 puwti si stafuri is cu mult mai bune ca viper, great ,kb exe !! Nu v-a fi un dizbalans ! Deoarece la golduri defu ii mare da dmg nimic,mai ales iner cu manasheld nui real sa il uciz chiar cu cast fara ! Inca lumea nu are decriment full ! Ce va fi pe viitor ? Asteptam schimbari, daca nu va fi ne lasam nui interesant deja nici pwp-ul la castel !

4
ADMIN as propune sa fie scos Bow la gaya set ! ar fi un set bun pentru ae.Dar la moment toate haine gaya sunt vindute in gos !

5
Admin prea repede merge eventul castle siege , nici nu dovdim sa stringem dino satani ww. Rog sa fie schimbata durata nu la fiecare 3 zile dar macar 5 sau 7 . Sa fie fiecare simbata sau duminika taman in timpul zilelor libere!!

Pagini: [1]