Illusion Temple

  • 0 Răspunsuri
  • 5599 Vizualizări

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

*

Offline Rayness

  • *****
  • 1603
    • Vezi Profilul
Illusion Temple
« : Iunie 04, 2016, 02:35:18 p.m. »

Illusion Temple
- este un templu unde se duc lupte pentru puncte între 2 echipe (pînă la 5 caractere fiecare) selectate aleatoriu.

Ora desfășurării: 17:00 , 21:00

Pentru video ghid - PLAY


Cum particip

Pentru participare e nevoie de ticket, numit Parchment of Illusion. Acest ticket poate fi creat din Illusion Sorcerer's Covenant, Old Scroll și un Jewel of Chaos. Aceste 3 ingrediente se combină în Chaos Machine.

Illusion Temple ca și alte event-uri e împărțit pe nivele, astfel fiecare nivel are un interval propriu în dependență de care puteți intra.

Mai jos sunt ilustrate aceste nivele și intervalele corespunzătoare lor



Odată ce aveți bilet, mergeți la NPC Mirage The Mummy la ora desfășurării event-ului. Se află în Lorencia (139:140).



În interior pînă cînd începe evenimentul vă veți afla într-o zonă de așteptare . Atunci cînd evenimentul începe echipele sunt aranjate aleatoriu, astfel nu vă puteți alege aliații sau adversarii.

 
Spoiler: Cum arată echipele (hover to show)


Reguli ale event-ului

Illusion Temple are 2 base camp-uri pentru fiecare echipă situate vizavi unul de altul. Scopul este de a capta cît mai multe mingi (Flame of Hell) și de ale aduce la base camp. În partea de sus și de jos a hărții sunt situate statui din care obțineți aceste mingi (flame of hell)

Illusion Temple e păzit de guarzi pentru din care obțineți kill points (mai jos despre kill points).

Flame of Hell e afișat deasupra personajului care l-a ridicat. Viteza de deplasare a personajului care transportă Flame of Hell la baza lor, e redusă de două ori. Echipa adversă îi poate lua Flame of Hell prin kill. Personajul ucis va fi teleportat la base camp, iar dacă el avea cu Flame of Hell, acesta va rămîne jos.

După fiecare livrare cu succes a Flame of Hell la base camp, echipa va acumula cîte un punct. Câștigă cel care a câștigat cele mai multe puncte. Pentru a înregistra Flame of Hell, trebuie să ajungeți la base camp și să apăsați pe statuie, după ce banda va ajunge la sfîrșit, punctul va fi adăugat.

Va cîștiga echipa care va avea cele mai multe puncte la sfîrșit de joc.


Fiecare membru al echipei cîștigătoare primește o cutie specială (Box of Illusion Temple), din care cad jewels și experience în dependență de contribuție.

Skill-uri adiționale

În IT fiecare membru are în plus 4 skill-uri. Pentru fiecare skill e nevoie de un anumit număr de kill points. Pentru a utiliza aceste skill-uri utilizați combinația shift + click dreapta. Toate skill-urile adiționale se află în partea stîngă sus. Puteți schimba skill-ul prin apăsarea pe săgeata situată adiacent sau derulați cu roata mouse-ului.
Tot acolo găseși și informație cu privire la kill points. Primul număr indică cîte puncte aveți nevoie pentru skill, al doilea - cîte sunt acumulate.


- creează un scut în jurul caracterului, care îl face invulnerabil pentru 15 secunde.
- imobilizează adversarul pentru 15 secunde.
- teleportează către caracterul care a luat Flame of Hell. În cazul în care nimeni nu l-a ridicat, skill-ul nu se activează
- reduce numărul SD cu 50%.


Informație cu privire la drop-ul elementelor pentru Illusion Temple


IT Number
Monster Level
Illusion Temple 1
70-80
Illusion Temple 2
81-87
Illusion Temple 3
88-95
Illusion Temple 4
96-101
Illusion Temple 5
102+
« Ultima Modificare: Martie 06, 2017, 10:01:14 a.m. de Rayness »