Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Subiecte - H1dd3n

Pagini: [1]
1
Te-o  rrugat lumea sa maresti hp la boss,dar tu ai adaugat inka 7 cercuri.Noi luam in 4 dw si ee + dl fire scream in minim o ora(fara pwp).Ce v-a fi cind va veni toti si v-a fi pwp si inca is 2 bosi.......

2
E timpul de bagat acest qwest!

3
Issues | Probleme | Проблемы / Pwp pe 1 server!
« : Aprilie 22, 2020, 01:02:59 a.m. »
Am o rugăminte sa vezi ce e cu pwp pe 1 server,deoarece avem doi boși unde merge pwp (Maya,Baracs).Dmg este foarte scăzut in baracs batem cite 200 300 unu in altu și dw-ul in teleport bate 4lighting.Imposibil normal de făcut pwp.

4
Am o propunere da din miini sa cada random mystical sau exe.Dar din boss maya sa cada kundum staff exe,divine cross exe,AA sword exe. Sa fie si la maya pwp interesant,ar fi bine inca un boss unde sa fie pwp!

5
bc7 ds 6 ???

6
As dori ca seturile 380 lvl  sa fie putin resetate,sa il poti imbraca dupa ce faci a 3 profesie dar sa nu fie restrictia numa la lvl-ul 380.Nu vad dar sens sa il imbraci doar pentru 20 lvl . Si apoi sa mai astepti o luna pina sa il poti imbraca. Sword,bow,staff e ok dar seturile daca se poate de modificat!

7
Poate e timpu sa faci arena ??? daca nu vrei sa faci spoturile care erau fa cu magi ca sa nu poti afk sta.

8
wega ori faci spoturi mai multe AIDA 2,Tarkan 2 (tantali,zaikan),kanturu in general fa multe spoturi inceput de la 1 pina la ultimu.Eu nu vad diferenta ca ai adaugat ceva spoturi, tot pe cele vechi ridicam lvl-uri.Ori pui arena ceva cum a fost cu magi ori fa ceva ca deja mi se incepe a face greata.

9
Admin e timpu de Castle Siege deja lumea face a 3 reloud !

10
Issues | Probleme | Проблемы / Durability la Raven!
« : Martie 02, 2019, 12:42:32 p.m. »
Verifica terog durability la cioara,moare foarte repede cu lvl maxim 50 ! moare in o ora jumate pe spot.

11
Ce se aude cu Castle Siege,cam cind planifici sa fie pornit ??? Ceva informatie ar fi bine sa stim!

12
Am asha o intrebare kalima 7 boss este ?? si daca este pe ce server?

13
admin numa nu spune ca nu ai schimbat nimic !! In 4 dw 335 lvl imbracati bine luam o ora un gold dar toate 3 golduri iti ea in jur de 2 ore daca sunt unite ! Dar daca o sa fie si restu goldurilor cit timp pierdem pe gold ??? Hai sa fim seriosi hotaraste intrebarea asta !

14
ADMIN mareste limita persoanelor !!! Hai fii serios deja e maximum online lumea nu poate juca,hai mai multa seriozitate si pune cite 200 persoane pe 1 server !

15
Ori iti bati joc de lume ori esti indiferent!Oamenii se plictisesc ca nu sunt golduri,serveru e full deja ambele nu putem intra,daca crezi ca e pwp la +1  +2   nimeni nu se duce nici pe un server!Daca in timpul curind v-a fi la fel si + goldurile pe ambele servere,noi nu mai jucam!

Pagini: [1]