Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - Ruffin

Pagini: [1]
1
:gamer3: :gamer3: :gamer3:

WEGA! Сколько можно?????????????????
4 Reload EXP мертвый PSC!!!!!!!!!!
за 4 Reload не дали вообще нефига......
Я понимаю что люди бросили играть и у тебя нет доната, но ты хотя бы сделай хоть что то бля для тех кто остались для этих 2.5  человека ёлки палки сколько можно продолжаться этой ХЕРНИ??????????? :help: :help: :help: :help:

ну штиу деспре че ворбешть, еу аму ам факут четвертый релоад ла дл-у неу, ш ние нио дат путеовка в израели, ла момент стау ши беу коктель ку израельские тсыганочки.
 :beach: :beach: :beach:


https://imgur.com/pmgVXwv

2
1) Interesanta ideie, dar de ce anume trebuie al doilea guid? clar ca toti o sa creeze guild nou o sa arunce restul charilor care nu stau in guildul de baza si atit. In loc de asta propun ceva de genu "Murder/Massacre Time" numitio cum vreti, ideia consta in faptul ca undeva la ora 20:45 se incepe. Pentru fiecare non-self guild kill, guildul primeste 1 "Murder/Kill Point" si pentru fiecare point guildul primeste ceva de genu:
+0.1 % dmg /wizdmg
+0.1 % defence
+0.1 attack speed
deci sa nu fie disbalans punem o limita la aceste bonusuri de ex.:
10% dmg/wiz dmg
10% defence
10 attack speed
Se primeste aproape acelasi WW ring numa la nivel de guild.
Deci ca guildul sa primeasca aceste optii la maxim trebuie de dat la buci la 100 nubari.
OPTIONAL: Optii care apar la atingere unui anumit nr. de killuri ex: 500/1000/1500(tre de testat kit de repede se string aceste killuri): 5% critical, 3% exe dmg, 1% ignor.

Acest "Murder Time" sau sa dureze vreo 2-3 ore sau sa implementati un mecanism de genu: daca in 3 minute nu sa produs nici un kill atunci acest "Kill Bonus" isi pierde 10% din putere(adica 1% dmg, etc.). Astfel in 30 de minute fara killuri guildul trebuie sa piarda tot bonusul. Sau 30min no kill = full bonus out.

Si daca se poate de scos urmatoarele orase din asanumitul bonus points earnings: Arena, Lost Tower, Icarus, Doungeon 1-3 de ce? Intri pe un noob 250, Move ->GZ ->Move si nabivesti pointuri.

2)Doungeon 3 o zona cu un mare potential pt. spoturi, propun sa scoateti icarus 2, iar mobii in icarus sa la puneti in dun3, numarul de spoturi o sa mareasca cu mult mai mult.

3)Pe arana lasati cite 1 mag /spot. Topii stau si se ca4 in icarus2 -_-

4) Scoteti in afara orasului Archangelul De la bc, adica oaia ceia care sta in jenunchi. de ce? La noi era problema, ca nu puteau sa intre in bc. Acum o sa intre in BC acei care o sa merite, adica prin pvp, vrei sa intri docojeshte ca zaslujil. ne zaslujil - ne mujik

5)Exe si unik - tema aparte. In loc sa mearga la golduri oamenii pot sa steie la spot un lishnii pol chesa si sa stringa exe cu decris si unik la 13. Propun: ridicati drp la exe DAR scoateti posibilitatea ca exe sa cada cu luck si 2 optii. Da cu unik deam ii pozna, amush o sa apara seturi la 13, si daca o sa il taieti o sa fie multe lacrimi.

Critica constructiva este binevenita.




3
Nu stiu cum voi, dar eu as dori ca mana sa fie in banci a cite 50-100.

4
тут же все от ДПС будет зависть...
Ai testat, poti sa desfasori un pic?

5
во первых у Голдов будет не так много ХП что бы пойсон так сильно решал...
Tu la noi esti admin si stii cit hp are goldu?
во вторых если ты знать не будешь сколько ХП у голда ты не умрешь...
Special pentru prostitine mai explic inca odata, fara informatica care priveste cit hp are goldu, arunkarea charmurilor nu are sens, dar aruncatul charmurilor constitue un feature de baza in gold fight.
в третьих а ты хочешь все и сразу и кач и Голды...ясный что по началу нужно будет выбирать или кач или 2-3 часа по мучатся с голдами...потом с уровнем будет по лехче.
Nu eu vreau doar goldurile, nu vreau sa pierd timpul pt. ca4, dar sunt nevoit.
в четвертых ты писал что если голды сбалансируют для 300+ лвл уже нубы 50-150 лвл не смогут брать голды....А КТО ИХ ПОДПУСТИТ к ним ??

Aici pot spune ca dupa observatiile mele, noobii in timpul in care top clanuri luau +5/4/3, ei luau +2/+1, si eu cred ca aceste +2/+1 este un stimul pt. joc, dar acum noi ii luam unica posibilitate de a lua aceste golduri.
у тебя предложения еше тупей чем у твоего друга СРТ...
el nu nii drug, poate e al tau?

6
Eu tot as dori sa expun parerea pe acest subiect.
In primuml rind poison, haideti sa ne amintim care e rolul lui:
  • Scoate % din viata mobului.
  • Ne arata cit HP ia mai ramas.
Deci, daca scoatem poison efectele vor fi urmatoarele:
  • Noobii de lvl 50-100-150 no sa poate sa ucida golzii, ghiciti ce o sa fie? corect, noobii(inclusiv si eu) o sa plinga pe forum c nu pot s ieie goldu, si pentru ca sa evite acasta situatie adminul o sa reduca HP si def a golzilor( si toti vor fi bucurosi pe un timp), dar noobii nu stau pe loc, si dupa o luna-doua lvl max o sa fie 300, si golzii o sa cada in 5 min, si deci iara o sa plinga pe forum( ca pvp dureaza scurt, vrem mai mult) si deci adminul iara o sa schimbe golzii, def si hp mai mult, si iaca aici o s apara primul paradox, iara noobii 50-150 no sa poate lua golzii dar de data aceasta scaderea hp/def este exclusa. Deci dupa vreo 2 luni putem sa nu mai asteptam carne noua in forma de noobi care o sa imble la +1/+2, ei pur si simplu no sa le poate sa le ucida.
  • IN al doile rind eu vreau ca voi sa va aduceti aminte cum se folosea informatia care ne arata cit hp are goldul? corect, daca nabivul nu era al tau, dar tu stiai ca goldul acus cade, aruncai chearmuri, si asta un fel marea sansele tale ca sa ei goldul. Acum fara informatia aceasta aruncatul chearmurilor va fi aproape inutil. Ceia ce va duce la un fight monoton la gold.
  • Si in al treile rind vreu ca voi toti(acei care au luat Bossul din Kalima macar vreodata) sa va amintiti cu el se lua pe serverul anterior la ~300 lvl? Cei care nu stiu, eu o sa va spun, bossul se aduce la inceput de Kalima se bloca dupa o cheatra, si se batea du poison pin la 4k HP si apoi co nova, si astfel el era posibil deluat la lvl 300 in 4 oameni( EE, 2 DW, si un char care tine goldul), si dura toata aceasta actiune de la 30 min-1 ora. Deci, acum dupa parerea mea primul boss va fi luat atunci kind dw o sa poate sa tina dmgul bossului in fata, si asta nu va fi degraba. Si aceasta "teorie" ne aduce la urmatorul pas

Si anume - Perecastul. Din cauza ca bossul nu va fi real de luat primele 2-4 luni(dar hainele unic din bos dupa parerea mea se estimeaza la 80-90% de pe server), primele seturi noi de unic, care dupa cuvintele adminului aduc balans in pvpul dintre AE-BK, o sa apara anul viitor, dar poate si inca mai tirziu.

Si inca un lucru in apararea perecastului, amintitiva va rog in proiectul trecut, la un lvl anumit top ae, AXILES, a scos staturile din perecast si din vitality, si lea aruncat in agg, si ce credeti ca sa intimplat peste o zi? lea scos iara din agg si lea aruncat inapoi, in perecast si vit.
Proof: 5-7 rind http://mmo.md/forum/index.php?topic=27.msg49#msg49
Concluziile va apartin.

8
Illusion / Re: THE MOVE
« : Aprilie 24, 2013, 10:21:58 p.m. »
da nu  nah ???? +20 Dmg  diferenta dintre Lighitng si Distraction , Dmg se imparte la /2 , deoarece in a 2-a mana avem Hyon Sword , si i-an spune tu nie BK in BD castiga +100(+) defence + 30-40 de la Spear .... lasa in pace DK hyon , daca naterpelsa de la asa BK , nu vorbi in dodii !!!
incearca sa ridici asa BK , sau sa-l imbraci k el sa rupa cum spui tu...
Blya, eu pur si simplu am expus parerea, eu nu spun: admin pune așă sau eu șî patzanii din dvor zabivim.
Daca critici pai propune ideia ta, ca acum noi discutam si in urma discutiei va fi decisa soarta la The Move.
Dar pur si simplu sa spui: asta îi huinea șî asta tot. Tot nu-i treaba.

9
Illusion / Re: THE MOVE
« : Aprilie 24, 2013, 09:04:35 p.m. »
Baieti haideti odata si pentru totdeauna sa ne lamurim cu toate istoriile acesta cu introducerea seturilor unik noi.
NU ESTE POSIBIL DE INTRODUS ACESTE SETURI
De ce?
Deoarece nu poti suka sa pui discuri de 23' pe un zaporojiț.

10
Illusion / Re: THE MOVE
« : Aprilie 24, 2013, 01:43:13 a.m. »
Eu cred ca mai bine ar fi astfel:
-AE
   1.Divine set, Great Reign Crossbow
   sau
   2.Viper si nici un set exe nou.
-Dk
   1.Black Dragon set si dragon spear. Ma intrebati de ce nu Sword of Destruction? deoarece patzanii in hyon + destruction o sa rupa   
      totul.
-DL
   1.Dark Steel set, si eu cred ca Great Lord Scepter tot trebu.
-MG
   1.Thunder set si Dark Reign Blade, sau Thunder Blade.
-DW
  Iata aici e mai greu. Archangel Staff nu cred ca e buna ideie deoarece el e un pic mai slab ca Kundun Staff dar cere staturi mai putine
  ca Legendary Staff, in opinia mea ar fi mai bine de pus Kundun Staff exe, si Grand Sol set.

11
Illusion / Re: Список обновлений на 15.02.2013
« : Februarie 16, 2013, 05:06:46 p.m. »
na sheot skill konea DL ea dumaiu 4to pravelino zdelali 4to izmenili, a to staial 1 dl v ref adet i 6k hp, padaiut vse ot refa, a on tolkaet pod pe4atiu , a nasheot nova, ea adel sheild i i na.rati na novu po 300 biot, mojna legko othilivatsa najimaia Q odin raz za 10 sec :), DW esli imeeet malo hp to mojet praiti v teleporte, a ee mogut movati mover, +esti esti life stone u GM, tak 4to ne pla4te...
4uvakkk, tu pi shi server joshi?

Pagini: [1]