Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - He3HauKa

Pagini: [1] 2 3 4
1
News | Noutăți | Новости / Re: WEGA MU CLASSIC
« : Noiembrie 18, 2020, 06:07:38 p.m. »
WEGA BRAT CIND ACOLO UN SERVER LA PATANI ?

atficiaiu, hai dai drumu ca vreu sa usig!

2
News | Noutăți | Новости / Re: WEGA MU CLASSIC
« : Mai 22, 2020, 12:26:39 p.m. »
Bai omu vo aprins serveeru nu are laguri, nu va arunca , gata bl** stati si plingeti cum o sa fie recuperate 1 zi de fara ka4? Serios? si vrei sa iti recupereze sa iti daie numai tie % la exp 1000000 , ca sa ridici reepede 1-2 lvl care l-ai pierdut intr-o zi? , daca sa nu uitam noi toti am pierdut din ka4 si vad ca nimeni nu se plinge blea , pai hai sa nu mai fim asa copii mici , ca nu asa , ca nu asa , POATE AJUNGE ? , aveti plea cite 30 de ani da va comportati parca aveti 15 , cica cum va fi recuperata 1-2 de ka4 , ca eu am 400.......FACEPALM

total de acord! toti eram in aceeasi situatie! nime nu a facut lvl! nu mai plangeti atata, una doua nu va place ceva! si pula mea mai stati pe serveru ista daca nu va place! schimbati si gata, exit game si delete mu!

3
Poate deja vreți și o  sauna , fete , un chelner sa va deservească în BC și DS ? Un calian net net? Voi ce visați peste noapte veniți și-i turnați lu wega ideile voastre aici pe forum!
Eu consider ca trebue sa fim multumiți ca ne-a pus Ancient in drop!
Voi probabil uitați ca Jucați pe Hard Server !

fiecare isi expune parerea, si da idei pentru a fi ceva nou pe server, ce pula mea nu-ti place ? si asta demult nu-i hard server cum voi toti credeti!

4
Issues | Probleme | Проблемы / Re: GUZGANOS fara EE cu BUFF in BC
« : Aprilie 29, 2020, 01:07:15 a.m. »
ce p.. mea cauta koz9vka intrare devias lore ? poti sami spui ? cand ai nostri sau apropiat de voi ati oprito, vrei sami spui ca steklovata in Unik set sta fara BUFF la sfarsit de pod ? lasa te rog prostiile ca nu jucam 1 server aici.

5
Issues | Probleme | Проблемы / GUZGANOS fara EE cu BUFF in BC
« : Aprilie 29, 2020, 12:40:42 a.m. »
pe 3 serv orele 00:30 PvpJK, Boracho si steklovata pe coord 14 50 stau fara EE dar au BUFF, au vazut ca din guild nostru au intrat in in BC si au oprit EE care printrun oarecare bug sta Davias > Lorencia si da Buff. Nick EE - Koz9vkA sta intrare devias din Lorencia. + saptamana trecuta erau Kalima7 BOSS cu kast mereu dar EE nu era in Kalima. Admin va rog verificat BUG si rog sa fie pedepsiti pentru BUG.

6
Issues | Probleme | Проблемы / Re: Pwp pe 1 server!
« : Aprilie 22, 2020, 03:10:30 p.m. »
daca ai facut server2 sa fie pt PVP, atunci muta toate pvp evente pe 2 server te rog.

7
News | Noutăți | Новости / Re: WEGA MU CLASSIC
« : Aprilie 18, 2020, 12:17:09 p.m. »
sau trebuie sa fie interesant  numa la sfirsit de joaca ?  in rest trebue sa ne farmam nervii ? aveti o logica  pizdet....

nu mai am missuri cum la inceput erau, sa normalizat, probabil intradevar trebuie sa pui mai mult agil.. Daca AE pune 70% in agil nu inseamna ca trebuie sa aiba attack rate cu 70% mai mult decat cel ce pune doar 200 agil.. e tot balansat cu stats, asta cum 50 points dau 1 speed la AE si 10 la SM, pentru ca SM pune putin agil dar AE tot in agil practic.

Pur si simplu noi ne-am deprins ca serverul era setat gresit si ne foloseam de acest bag pentru a pune stats cum ne doream, se vede ca aici admin a facut careva setari care sunt pe season3 si de asta conteaza attack rate/ defense rate + lvl la personaj.

8
News | Noutăți | Новости / Re: WEGA MU CLASSIC
« : Aprilie 04, 2020, 01:46:08 p.m. »
Вега ты ждешь что бы онлайн упал до ГУД?  делай что большинство просит. мы играем на этом сервере. надо идти к клиентам на уступки и делать как им играть удобней...

типичный шантаж, вы давай... это... уходите, медлить не надо, скучать не будем.

п.с. за большинство ты выдаешь пару человек которые на форум отписываются? Я тебе раскрою секрет, большинству на это наплевать, они в игре катают. А кто тут пишет, это абсолютное меньшинство... помимо этого, они все игроки одного клана, наверняка.

п.п.с. Играя на других серверах нигде не видел столько нытья на форуме. А еще нигде не видел чтобы админ столько изменений вносил по просьбе игроков. Обычно есть настроики выбранные Администрацией, кто хочет тот играет.

setarile, ok! e ceva nou si trebuie sa te adaptezi, sa schimbi strategia. cand lumea spune ca DK pun str si te bat fara kast mai tare ca tu pe ei cu kast, + le dai 4-5 miss, asta e OK setari? lumea spune sa mai verifice odata si sa faca careva ajustari! te rog abtinete de la comentarii inutile, nici macar nu umbli event dar scrii diferite nebunii aici.

9
Issues | Probleme | Проблемы / Re: Miss Miss Miss + SD
« : Aprilie 04, 2020, 01:16:47 p.m. »
da mie-mi pare că asta-i cea mai bună versiune a serverului Wega pe care am jucat. inclusiv cu buffer, cu sd și toate restul.

Atît de tare zaebal pvp-u cel vechi, de aur cum îl plîngeți pe forum, unde tot serverul umblau numai dk... și pentru plăcerea la cîțiva pvp-șnici din top, tot serverul fugea din oraș cîte 300 ori, da ei țineau goldul la infinit... ee/ae/dw toți cadeau dintr-un hit. like WTF? nu sunteți deloc flexibili și nu apreciați deloc chestiile interesante adăugate.

Când văd că jucați de cînd s-a deschis serverul și elementar nu înțelegeți că toate missurile de care ziceți se fac pentru că bateți cu un CHAR fără buff-ul elfului din oraș într-un CHAR cu buff, mă face să cred că sunteți alienați mental... iar dacă sunteți așa, automat și toate propunerile care le înaintați par debile, ceea ce e foarte trist.

Bufferul și sd îi avantajează pe 90% din server, iar scoaterea lor, unica ce va face e mai plăcută șederea pe server a top pvp chari, care ca înainte iar vor da jos pe toți din 1-2 hituri, REMBO moldoveni blea.

Viața nu se termină dacă n-ai luat goldu. Și nici dacă nu-l iai și mâine și poimâine, în schimb acum e interesant și pentru toți low-lvl să joace și pentru ce-i care nu prea știu cum și pentru cei care nu prea știu ce. Acum aleargă din oraș toți și asta-i vesel. Cum o să înceapă istoria veche, cu 1 party-pack care la infinit dărîmă pe toți și nu cad de la gold, cum serverul o să se sufoce de frustrările celorlați.

Cel mai rațional din partea administrației îmi pare, să blocheze în genere forumul, scrieți numai postări de trash și hu*neli pe aici, nimic constructivitate și nici nu miroase a păreri obiective. Fiecare tot ce scrie e: făceți să-mi placă mie să joc, să cadă tot serverul de la mine.

eu sunt de acord cu tot, inafara de ceea ca tu zici ca umblam fara buff EE si de asta batem miss ) crezi ca eu nu stiu cand iau buff si cand nul iau ? cand EE imi da kast si cand eu imi dau perekast singur mie ? fii serios te rog, unicul care scrie lucruri triste esti tu paremise. Unica ce trebuie sa faca adminul sa mai verifica odata setarile Defence rate, attack rate.

10
Issues | Probleme | Проблемы / Re: Miss Miss Miss + SD
« : Aprilie 04, 2020, 01:40:00 a.m. »
Missurile ar trebui sa functioneze in felul urmator:
  • Daca Defense Rate e cu mult mai mare ca Attack Rate e miss permanent
  • Daca Defense Rate si Attack Rate sunt aproximativ la fel, sunt missuri frecvente
  • Daca Attack Rate e cu mult mai mare ca Defense Rate, missuri practic nu sunt

Odata cu cresterea nivelului missuri vor fi mai putine. A fost la fel si pe serverele precedente.
Attack Rate si Defense Rate pot fi crescute si cu Jewel of Harmony.

Experienta de pe serverele precedente sugereaza ca SD e necesar.

Un exemplu de PvP fara SD de pe un server precedent.
https://youtu.be/dhTtUm50NHA

cred ca-s gresite setarile putin, pentru ca AE are attack rate mare, DK cu 200 agil sau EE au putin defense rate! Poate mai verifici odata ?

11
fara suparare, nu cumva Dodon e admin?

12
Issues | Probleme | Проблемы / Re: Stamina
« : Aprilie 01, 2020, 10:08:15 p.m. »
Пожалуйста сделайте что бы на первом сервере тоже стамина работала нормально так же как и на 2 сервере. так как БК без Парти. не возможно одному сидеть на макросе.Не реально прокочаться так.

online prea mare! el nu poate face nimic cu asta!

13
Issues | Probleme | Проблемы / Re: Miss Miss Miss + SD
« : Martie 28, 2020, 10:13:20 a.m. »
Missurile depind de Defense Success Rate si Attack Success Rate.

Din experienta serverelor precedente, SD e necesar.

SM este mai rapid, dar si hituri face mai putine. Acest aspect pentru moment nu poate fi modificat.

Elf Buffer e necesar pentru asigurarea unui damage minim. Au fost modificari, acum e disponibil in mai multe locatii.

Treptat PvPul va evolua. Propun sa revenim la acest subiect cand ajungeti la nivelul 720.



Întrebarea principală , de ce oare tu ai decis să faci schimbari globale, și de ce intentez bicicleta? Pecînd pînă acum totul a fost destul de ok neluînd in considerație(ceva buguri care probabil nu depind de tine dar de WEBZEN), luînd în considerație proiectul trecut.Mai bine creez un SEASON mai nou cu personaje,boși,mape noi decît să te ocupi de prostologii și inventări dea-le tale. Aici pe forum lumea își exprimă dorințele și nedumeririle dar tu le dai BAN(dacă luai în considerare mule cucruri nu aveai atîta HATE), foarte urît, probabil că ai noroc că o alternativă a altui server MD nui pîna ce la moment, dar menționez la moment....... :rtfm: Paremise am avut un server cu așa tratare față de jucatori și se numea GENESIS cine ține minte   :acute: :new_russian:

+100 ! astfel de schimbari pe server aduc la disbalans! pe 1 serv e un dmg la PVP, cand mergi pe 2 alt DMG. unii DK bat AE mea din 1 veter) cate 10-15 SM sar la gold si nici nui vezi nici nu le poti face nimic! Sa facut sondaj de a scoate buff pe serv2, sa terminat sondajul pe 26 martie, nici o actiune din partea ta !

14
Sondajul s-a terminat ieri. Admin asteptam actiuni din parte dvs. ?

15
Issues | Probleme | Проблемы / Re: Miss Miss Miss + SD
« : Martie 26, 2020, 11:06:53 a.m. »
Sa ii futtt misurile . 6 misuri la rind in in dk rapanos cu set la 11. Sii el blea mg cu 1000 de agila sau ce? Tu Wega ai putait ceva in nastroishi.

presupun cai din cauza la BUFF de la Elf cela.

Pagini: [1] 2 3 4