Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - Mordor

Pagini: 1 [2] 3 4
16
Wega e prostie cu sternul dat!! Mareste mai bine rezist sau hp la gold decit sa pui! Peste fiecare 3 sec de baga in stan si nu mai ai cast, vine bk ae la gold si le dispare castul! nui interesant pentru pvp, aici o sa aiba prioritate deja cei care au mult hp!
E parerea mea, dar lasa si altii sa se expuie pe tema data!

17
Parțial are legătură cu bug-ul de la budge dragon. Acum nu ar mai trebui să cadă, raportați-ne dacă apare ceva suspect.

Item-ele au fost șterse, cei care au raportat vor fi premiați.

Operativ) Foarte bine ca au fost sterse!

18
de la noi din guild! da cine stie cite haine au luat altii, noi la +2 foarte rar imblam, nu ai posibilitatea cumva sa verifici?

19
Cînd s-a întîmplat și cum s-a întîmplat?
acum la 18.15
din +2 a cazut Boxul si 2 Haine Heras Shield si Helm si mai devreme tot a cazut helm Heras!!
verifica te rog si corecteaza ca nu e normal asa!!!

20
Issues | Probleme | Проблемы / Re: Baza Jocului!
« : Iulie 13, 2016, 06:00:28 p.m. »
WEGA eu cred ca ar fi mai bine sa incetezi cu setari si fel de fel de eventuri pe cand sunt atitea buguri in baza serverului
de exemplu:
FireScream
TP SM
FireSlash
Death Stab
Vizual bug nu vezi pe nime si poc apar toti pe ecran
EE da cast la jucator nu ajunge CAST!
Si multe altele care sunt de baza si sunt cele mai importante p/u un joc normal si placut.

p.s. WEGA unde sunt cadourile mele p/u raportarea bugurilor, in subiectele precedente ai mentionat ca jucatorii care vor denunta anumite buguri sau coduri vor primi recompensa.
Si daca tii minte eu primu eram care am creat multe teme in privinta lui JekVorobei si toata banda ca fac DUPE+Cand mobi cadea din 1 hit absolut toti... Si multe altele... Dar nu am primit nici o recompensa cum ai sustinut in conversatiile anterioare!  :hi:
:sarcastic: :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic:

21
Azi a cazut heras helm, mai 2 zile in urma gaia silk!! Rayness Verifica te rog nui corect asa!!!

22
Sunt pentru drop bun in BC 7 ! Nu vad sens sa pierd timp,zen pentru a face invitatie sau sa caut ingrediente  pentru un ka4 de "rahat" (ma scuzati de expresie)
+1

23
in bc 7 ridic 25-30% din up, nui sens de mers, dar daca maresti expa sau scoti bariere sau vor fi iteme interesante in bc7 atunci o sa mearga mai des lumea!! in Kanturu sau K6 mai mult ridici decit 15 min de bc!

24
+1, life e greu de tot, procentul de succes e mic si lifuri putine, sau puneti mai multe lifuri sau mariti % de succes!

25
trebuie de plins in toata ziua pe server ca sa se rezolve vriun bag!! cum sa nu rezolvi niste lucruri care tine de bazele unui caracter?! asta cu Ee sa nu poata sa dea cast!!

26
Se verifică

Update:

Nu au fost depistate semne evidente de participare la fraudă.

Au fost șterse itemele provenite din fraudă.

Eu nu inteleg cum faci tu!!! La mine numai suspiciuni!, ai vazut clar ca nu am facut clone, numai ca am avut haine care mi leau dat si mie miai scos 30 lvl da la altii tu nu scoti!! undei dreptatea? Nui suficient ca am stat 2 saptamini in ban pentru nimic!

27
Ca și în cazul lui TasteME sunt suspiciuni, dar fără semne evidente. Din set, armura a fost crescută ilegal prin clone. Shield e din clone de BoK. Spre deosebire de TasteME, aripile au fost crescute legal.

Ca și în cazul lui TasteME, contului i-au fost aplicate mai multe sancțiuni, au fost șterse item-ele provenite din fraudă și itemele excellent (din excellent a fost lăsat doar itemele legale din set) și -30 level.

Shild grand soul cu dd a fost dat mie imediat dupa ce a fost aruncat din +5 fata de toti, tiger a aruncat. Daca vorbesti de armura simpla legendary nici nu ma indoiesc pentru ca miau ridicato baietii adica Calypso. Leam dat 2 armuri cu luck si miau dato la 13 dupa asta ( mersi foarte mult tie Radu) mai in scurt clar numai suspiciuni!!!

28
Ați intrat adînc în polemici. O investigație amănunțită poate lua peste 3-4 ore. În timpul săptămînii timpul rezervat e mai mic, astfel aceste cereri sunt analizate în limita timpului disponibil.

Pe PLAHA sunt iteme crescute ilegal și chiar iteme din clone de BoK. Se caută semne că acest cont nu a participat exclusiv la fraudă.

Wega tu poti vorbi odata la concret, ce fel de iteme si care iteme din BoK? eu exe nu am nimic pe mine in afara de staff Dragon Soul si Armor Legendary care dupa revert precis nu mai sunt! si am un set legendary simplu la 13/8, despre care clone tu vb? si care iteme eu ilegal le-am ridicat! cind vii cu detalii explica te rog ceva mai amanuntit! Sa inteleg si eu la ce te referi si despre ce spui!
Dar cu iteme din CLONE BoK chiar ca e o gluma cred ca nu am nici o haina exe!!! Dar bine astept sa verifici tot si la urma sa te expui!

29
pe mine ma stimula sa joc ca eram in top, acum sa joace restul!! nu inteleg de ce asa se comporta!?

30
zeozea deam nici nu mai vreau sa joc!!! am o saptamina stau fara nici o vina in ban si am inteles ca nu se grabeste sa ma scoata!!!

Pagini: 1 [2] 3 4