Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - Kido

Pagini: [1] 2 3
1
Фишка  o fost ka sa ramina ei detinatorii la kastel spre final de proiect, makar ka nu au intrat pe intreaga durata a serverului...fiecare ku gindaceii lui in kap  :biggrin:

2
Rayness incepe sa te gandesti la un proiect nou, la un server mai atractiv. Presupun ca sunt level-ul 700, nu-i nimic interesant de facut pe server.
1.Trebuie orar official  la Boss,cocos,maya in asa mod sa fie mereu pvp.
2.Quest-ul care trebuie sa ucizi monstri si primesti un point,box,zen - e inutil. Nimaeni nu l-a trecut pe server, inca are si bug, 10 mobi iti socoate  doar 1.
http://forum.bless.gs/index.php?showtopic=24820
Aici un exemplu cu online 1000, quest-ul e util asa cum la lvl1 asa si la lvl 500.
3.IL Quest - interesant, dar sa poti intra doar cu un jucator, este un quest abuziv la moment dat.
4.Acces doar maximum 2 ferestre! Sau una singura.
5.Balgass sa-l ia cine a scos mai mult hp, nu cine bate ultimul.
6.Castelul dupa fiecare 3 zile sa fie mereu a lu' wega si sa bagi ma mult defense la telepoarte, nu HP cum ai pus ca nu schimba mult, ce iti vb lumea dar tu ai decis sa pui Box din illusion....
7.System return box of kandun nu vad sa mai fie activ sistemul tot de tine gandit. Tie ti-e greu sa rsp pe skype, dar sa intorci box nici nu mai vb... rezolva bug-ul cu boxurile, si visual bug!!!
si pe server mai este nevoie de un admin, tu singur nu te discurci cu 100 de moldoveni sa rsp la toti, sau sa fie ceva event-uri interesante...
se string toti lora pe ring si iaca cel mai serios pvp de pe server.

Cu toate ca tema de discutii era alta dar aici se propune ceva destul de real care ar corecta problemele de pe serverul dat shi ar crea pe viitor ceva interesant pentru a atrage mai multi useri pe acest proiect   :gamer1: :victory:

3
Din toate proiectele jucate am observat ca toate se finiseaza in acelasi mod, fastom zadrot, golds pentru haine, peurma un k7 event , iar dupa castel serverul incetisor pleaca in offline mode, motive sunt multe,dar in mare parte motivul principal ca te plictisesti de acelasi event, la golds ca exemplu o mare parte vine pentru funn, la moment miza este doar castle siege dar dupa experienta din serverele anterioare si castelul nu a fost deajuns pentru mentinerea cit de cit a onlineului.De aceea vin cu propunerea ca in tema data sa venim cu totii cu ceva propunere concrete pentru indeplinirea funnului si mentinerea cit de cit a onlinelui, tema cu castelul demult e epuizata baieti, sper iarasi ca lumea sa vina cu propuneri poate de pe alte proiecte, sau ceva idei noi pentru cumva sa schimbam pe serverul dat ,iarasi repet pentru atragerea cit mai productiva a onlinelui)

Fara nici o shansa, am diskutat la direct ku WEGA pe skype momentul dat inka o luna jumate in urma, pe chind serverul inka mai "rasufla". Am venit shi ku exemple concrete de pe alte proiecte- drept raspuns : Vom analiza situatia shi va fi un anunts public.
Avem mai mult de o luna deja trecuta shi nici sumar la analiza nici raspuns, nimik nu este. Recunosc ca ideea este buna pentru a da un refresh la server dar cu parere de rau nu are cine se ocupa de asta  :cray: 

4
Обьясните как их вообще выполнять ? Что за квесты ? Где ?
Лора возле круга, Давиас и Нориа у выхода из города есть НПЦ (Tipsy Jony Qwest). Kликаеш на него и тебе он выдаст квест.
Успехов :hi:

5
Ну и оставьте это фишкой ДЛа.

А почему только ДВ может набивать голд пойсоном, а у МГ это было по стандарту но отобрали?)

Vova  atit timp cit in setari este prescris, ca la balgass event elfii nu pot fi dati gz,respectiv ilusion nu poti da gz la coechipieri pai trebuie sa fie conform setarilor, unica idee la ce ma induce ca este un bug , dar astept wega sa raspunda concret la tema.
+1

6
Sustin +

8
Contra skimbarii dropului la Jewel of Guardian

9
WEGA, ca sa intelegi situatia nu am in genere disconnect, dar atunci cand fug pe cal [DarkHorse], sunt des disconnecturi, mai ales la Golds.
Si nu numai la mine dar la toti DL cares pe DarkHorse.
Verifica te rog, multumesc aticipat.
 :hi:

Sustin

10
Aici un sondaj la acest subiect

Вега, а может ты будешь как-нибудь анонсировать в игре подобные опросы? Которые меняют всё с ног, на голову. Или делать их на главной странице сайта, и на более длительный период, чтобы как можно больше игроков проголосовало? Чтобы опрос отражал мнение большинства? А то я смотрю, тут жизнь и настройки на сервере определяют три с половиной человека, которые срут тут кирпичами ежедневно?!
++ WEGA a promis in una din temele de discutie ca pe viitor toate sondajele le va plasa pe pagina principala(sau ceva alternativ). Dat fiind faptul ca multi nici nu cunosc cum stau treburile pe Forum shi nici nu il viziteaza...

11
este un disbalance, DK imbracat la fel si cu aceliash lvl ca oricare alt char nu poate fi ucis, are si dmg mare si hp mult...

trebu un pic echilibrat.

sau de redus HP sau DMG
Sau Delete  :lol:

12
O ieshire din situatia data ar fi sa aiati HP  la (DK,MG) la fel kum ati facut la DLi  aceshtea in final ku ku 600-1 k stats in vit sa nu aiba 4 k HP. Atunci situatia va fi mai aproape de realitate shi o oarecare egalitate-mai mult sau mai putin. :declare:

14
Sustin ideea de a micsora DMG kind ai 2 BB. La fiecare in parte nu trebuie de atins. :blush:

15
News | Noutăți | Новости / Re: NEON Expansion
« : Martie 21, 2017, 10:15:01 p.m. »
Salut )
As dori o mica precizare referitor la " Set-urile Excellent Black Dragon, Grand Soul, Divine, Thunder Hawk, Dark Steel, Valiant vor fi adăugate în Box of Kundun +5. Cele existente coboară cu un nivel mai jos. De exemplu, dacă Red Dragon pînă acum era în Box of Kundun +5, acum va fi în Box of Kundun +4, Sphinx din Box of Kundun +4 în Box of Kundun +3 etc."
asta inseamna ca din +2 va cadea RING OF ICE ?
iteme din +2 vor merge +1 ?
dar +1 items unde vor merge ?
Vor merge in Box of Heaven  :lol:

Pagini: [1] 2 3