0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
baietele a 4 saptamina!Da tu ce nai stiut ca wega e bratan cu noi si ne deseneaza si haine ?Mai bine ai tacea si nu te pozori de aceia ce scrii
Adminu e cu noi ! Adminu e cu noi !! În șfirșit misterul a fost dezlegat în baza cui luăm castelașul!!
Salut Domnule Wega)Spune-mi te rog cit o sa continuie colaborarea ta cu clanul Karantin ?Adica ei la castle stiau ca a 3 saptamina tu o sa pui Statuie dar la restul de ce nu ai spus?
Citat din: NightPower din Iunie 08, 2020, 02:36:17 p.m.Salut Domnule Wega)Spune-mi te rog cit o sa continuie colaborarea ta cu clanul Karantin ?Adica ei la castle stiau ca a 3 saptamina tu o sa pui Statuie dar la restul de ce nu ai spus?Iti dau un raspuns decent ! Nu a fost nimeni nu a stiut si nici o colaborare cu wega nu a fost , nu este si nu va fi !!
Citat din: atvmtv din Iunie 09, 2020, 03:30:10 p.m.Citat din: NightPower din Iunie 08, 2020, 02:36:17 p.m.Salut Domnule Wega)Spune-mi te rog cit o sa continuie colaborarea ta cu clanul Karantin ?Adica ei la castle stiau ca a 3 saptamina tu o sa pui Statuie dar la restul de ce nu ai spus?Iti dau un raspuns decent ! Nu a fost nimeni nu a stiut si nici o colaborare cu wega nu a fost , nu este si nu va fi !!Ooo cuvinte sovremenîe o țișnit din muztv, progress Sa găsit cine sa comenteze ca nu colaborează cu wega ...