GENESIS BOX

  • 61 Răspunsuri
  • 19075 Vizualizări

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Re: GENESIS BOX
« Răspuns #60 : Aprilie 10, 2014, 11:50:40 p.m. »
поставте все голди  чтобы падали с этого бокса

Re: GENESIS BOX
« Răspuns #61 : Aprilie 17, 2014, 10:04:04 p.m. »
sunt deacord sa cade exc din mobi. si va spun argumente
1. hainele vor cadea in dependentsa de nivelul mobilor, adica nubii nu o sa poate gasi exc red dragon, sau lededary, in losttower sau aida... sa nu creada ca cei care pina acuma au jucat ca le va fi usor la nubi.
2. in al doilea rind , dropu la haine exclent trebu sa fie si cu luck inclusiv, si 1 opt sau doua, dar in schimb % mic.
3. concludem, ca un nub, in losstower 7  chiar daca ar gasi un excelent acolo iar cadea ceva bone sau scale cu luck hp dexemplu.
4. din moment ce dropu la excelent e mic, inchipuiti cite ore trebu sa stai la comp, pe spot de 3-5 mobi, si sa astepti haina asta???
5. in bc ds daca ai gasi 1 haina pe sutka ar trebui sa spui merci))) 

ring, pends trebu sa fie la fel in drop.

deci, si ultimu argument, clickeru stringe totul de pe jos, nu doar jewels si exc shmot, de asta sa nu crezi ca nubii pe afk vor vedea shmot)))   

deci astea sunt argumentele pentru a inlocui box of genesis cu drop de excelent. si chiar daca sa ai noroc sa cada un box, pe afk il poti lua , poti avea loc, dar haina excelent doar cel e la comp)))

si inca un argument,ca cei crescuti cu lvl mare, sa fie protejati de faptul ca nubii de 200 lvl sa nu umble in rd excelent,  spoate de facut ca pe server fiecare sasi poata ridica doar dropul sau, adica drop strain la spot sa nu poti ridica.   comun sa fie doar in  party sau guild ,alianc members.
« Ultima Modificare: Aprilie 17, 2014, 10:06:28 p.m. de LiubliuMu »