Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - BAROSANU

Pagini: 1 [2] 3
16
Vot GUZGANOS.
a Vot ishio odin GUZGAN    nick : Bonny
v naceale kakoita diciu zanimalsea na goldah!

https://www.youtube.com/watch?v=YlSFYzy0n90&t=



Prietene  :victory:, ceea ce face Bonny se numește Swich  :gamer1:,dar ceea ce faceți voi nu este  Swich  :wizard: ,din motiv că DL BoRaiCho  apare in 2 secunde tot in party ba chiar îndată dă move (Summon) la tot party, menționez că BoRaiCho apare în oraș cînd moare  și peste 2 secunde in locul unde a fost  :wizard: , dar tu pe Bonny nu o bați din motiv că ea este in Swich nu facea pe altcineva prost   :mail1:  Întrebarea cum poți din Atlans safe zone sa ajungi in atlans 2 in 2 secunde ??

17
 :buba: Bună seara tineretul :hi: sper de data asta Administrația să nu închidă ochii  :don-t_mention: cum o fac deobicei :yes:,motivînd ca e vriun ''BAG'' :spiteful: care nu l-au fixat :help:, știind regulile unui server adecvat  :help: pentru HACK shi folosirea Bugurilor se dă BAN  :big_boss: #staiacasa #lasaHACKU 

P.S  Rog insistent cetățenii care  folosesc asemenea porcarii să nu caute scuze (оправдание)  :scaut:   de gen asta nu eu asta cumatru meu  :friends:  :blush:

18
Salutare  :hi: cea mai mare problema cred eu ca este in season , :acute:  :buba: anul 2018 oamenii joaca MU2 dar noi stam tot in season 3  :crazy: probabil minim de ce lumea are nevie acesta este season 4 ep 6  :good: , personaj nou (Summoner)  :give_rose: , mape noi  :rtfm:  , eventuri noi ( boss event(Selupan))  :wizard:  iteme noi (sochet items) , GM event , dar din pacate stam pe loc shi mereu serverul tine aproximativ tot acelas timp!  :help: Posibil ca la administratie i este indemina acest lucru   :drinks: ,fie ca fac ceva bani (stabili)  :big_boss: ,fie ca sunt lenoshi pentru ceva nou  :smoke: ,si nu doresc sa investeasca si sa rishte la ceva ma mult!  :mail1:  Season Nou aceasta e problema !!   :scaut:

19
Buna ziua  :hi: te rog frumos sa scotsi sternu de la gold ,e foarte iritabil,pvp isi pierde sensul,nu mai vorbesc de oamenii care sunt cu haine mai bune shi nivele mai mari kad de la noobi kind stau in stern.  Faza cu Kundunu:lasa cum shi a fost,era normal, cum a spus shi FreeWinner % la pene in icarus e foarte mic.

20
Hey Kazino :acute: o mica paranteza o deschid,(uite ca vip server este pentru oameni lenosh sau cei care nu despun de timp necesar de a sta 25/24 la calculator,shi lasa afk cu nadejdea ca e vip server shi nu totsi iubitorii de a da gz de pe afk sunt acolo + exp un pic mai mult)ce tsine de ridicarea in top,cunosc foarte mulsi oameni care stau printre primii in top fara vip,ei sunt persoanele care au posibilitate in mare parte de a sta la calculator sau serviciul le permite,sau nu lucreaza,sau joaca in 2 oameni,sau se atirna in alt mod fatsa de joaca(bc,ds,bc, 30 min atl, tarkan,arena ... etc o  fac asta 4-5 ore pe zi sau un pic mai mult)deci fiecare ishi face datoria fatsa de joaca   :gamer1: Shi totush daca nu ai bani sau nu vreai sai cheltui pentru dezvoltarea unui server care tot tu joci shi ai pretenzii kind sunt buguri sau citeri sau alte probleme, sa nu uitam ca prin donatie de 5-10$ ai placerea tu shi totodata ajutsi serverul,cei care nu vor sa aiba vip server sunt bine dispush sash stringa cash point prin alte metode(referali,ore online,qesturi.......)Multumesc de atentie shi ca ai reactionat la acest subect

21
Multumesc pentru raspuns :hi:,dar ce tsine de vip server :this: ,ar trebui sa faci un sondaj ,poti lasa sistema cu procurarea de cash point cum shi a fost + vip server de alta plata :rtfm: :victory:! Eu ca exemplu sunt Pro  :i-m_so_happy: vip server :victory:,  nu vreu sa comentez :buba: ! suntem multi  :drinks: asha ca pareri sunt multe si la sigur comentarii vor fi multe. :new_russian: Sondajul va rezolva multe. :hi:

22
Hai la mai concret.Personajul summoner va fi ? Locatia Raklion Boss selupan (Seson 4 ep 2 etc) ceva din ele vor fi?

23
Personaj(e),qest,location,boss ceva nou se va adauga?? Sau tot ce a fost pina acum pe server din 2009?))
(Skimbari +- nishte seturi shi atit)

24
 :ok: cred eu ca ar trebui de facut o dezbatere mai mare shi sa argumentam mai multsi :rtfm: pentru ce ar fi bine un season nou :acute: parca vad ca o sa ceara argumente shi propuneri prea tirziu  :spiteful:(ca deobicei :scaut:)

25
Off-top / Proiect Nou,Personaj Nou (SUMMONER)
« : Septembrie 06, 2017, 06:11:19 a.m. »
Multe ori ma intrebam , daca ar fi actual sa jucam deja si cu personaje noi,in season mai noi,ajunge sa stam pe loc si sa vedem unele si aceleash tactici,personaje ,iteme, poate atingem tema de crearea unui server mai nou,nu vorbesc de season 6-7-8-9-10 cu personajele  Rage Fighter,Grow lancer :gamer1:! un season 4-5 cu Summoner nar fi rau! vreu sa aud pareri si dezbateri pe aceasta tema!

Va multumesc  :hi:

26
 :good: :beach: Hey salut lume,salut Rayness  :hi: wow demult e timpul pentru Wipe,online 23 ohh :shok: + -  1 luna si ar trebue proiectul nou sa fie gata  (testat de lume) :buba: nu shtiu la ce se ashteapta lumea   :friends: dar eu personalma astept la un season nou  :gamer3: (4,5) ,alte personaje(Summoner)ba chear sa fie cu plata achizitionarea lui (Summoner Card)  :this: ,alte locatii(raklion),alti boshi(selupan),posibil atle eventuri,alta tactica de joaca(5 rase,summoneru creaza alta tactica a jocului),o balanta puternica (kit si personaje,iteme atit  si bagurile regulate) :yahoo: si pina la sfirshit oameni bravi care au dorintsa de joaca :new_russian: ci nu fete care pling kind dau de un greu :cray:,va urez o saptamina kit mai perfecta la totsi!! :sun_bespectacled:

Ashtept comentarii mai desfashurate privitor de rasa noua SUMMONER! :wizard: (pareri,sugestii,dezbateri)  :help:

27
Totushi cred,daca faci un server unde joaca 250+ online, si mai ai ceva sustsinere la intretsinere acestui online,trebue sa ai responsabilitatea sa auzi si sa intselegi top jucatori care practic numai ei ishi bat capul de procesul jocului,la tine se adreseaza 2 TOP guilduri nagoHKu si oiFseo,clarifica intrebarea si fa ce te roaga lumea, ceea ce am scris mai sus sunt cerintse generale,nu am rugat sa pui drop in LOT mai bun sau sa pui numai top items din boss,sau alte porcarii!


SUCCESE!

28
DRAGA ADMINISTRATSIE ROG ATENTSIA LA ACEASTA TEMA
1. DESPRE GOLDS:
a)raza de atack la  +5 +4+3 trebuie micsorata pentru a putea duce/ascunde/muta goldu

b) nr de golzi trebuie micsorat pentru ca sa fie concurenta/strategie/interes la acest event : 2 +5, 3 +4, 3+3 etc...


ATENTSIE!!!!!c) dropu din  +5 (dupa putere) dupa parerea mea trebuie sa fie undeva intre 380 +13 si unic +13, in asa mod  lumea o sa vrea sa stringa seturi exe pentru ca sunt mai bune decit cele 380 care se string fara pvp.

2. DESPRE Boss k7

a) paremise razas plashului trebuie de micsorat ca nu-l vezi pe harta da el te bate

b)dropu din el trebuie sa fie unic si 380 pusti 50%/50%

c) ingrediente la bilete k7 trebuie sa cada in arena/lot

3. DESPRE MANASHIELD

a) de unde ai luat ca SM trebuie sa aiba 60 % absorb,dupa cum tsin minte pe toate serverele era in jur de 20-25 % ene mag si max 35(dupa cite tin minte pe nabiv)

b) aici 1 SM simplu(energy SM) in unic se tine ca 1 nabiv(logic huli)

c) propun ca MS sa fie ca pe servere precedente

d) si / sau sustin ideea de a nu putea da ms in party daca ramine pe formula actuala

4. DESPRE BALGASS
a) trebuie de lasat cu PVP sa fie pentru ca pina cind nimeni nu o depus efort pentru al lua dar toti bocesc ca-i imposibil

b) ar fi ok ca guildu care il ia sa aiba + % la exp

5. DEPSRE PIATA

a) ar fi ok ca sa putem cumpara/vinde iteme pe gemuri pe site daca stiti pentru a trezi la viata piata si scoateti reward gem de pe afk.

b) chear sar putea de vindut iteme pentru Gemuri(nu totsi dispun de bani reali pentru a investi si timp+ rabdare de a trece quest)

ASHA DAR TOATE SPUSE DE MAI SUS,SUNT OPINIILE  OBIECTIVE AL GUILDULUI ‘’OiFseo’’

Dupa cum observam,oamenii(Artistu,2gpm,Seth,Ermak) Deci vorbim despre TOP GUILD si kear unii din cei mai activi oameni Ishi pierd interesul din motive simple,scrise mai sus,cred eu ca lista va continua exemplu : Fury,RealSteel,Fire,Euphoria,Kashtiuk,KOLYAGARAJ,npyxa,WhiteNight,adfg...ETC

VA MULTSUMIM PENTRU ATENTSIE                Guild ‘’OiFseo’’

29
Думаю что по роботать в оффлине вы и проблему по спокоине решыте и игроки одохнут и наряга не будет!!! :buba:
 2 -3 дня или сколько надо и все бедет оки !  Да и думаю что за это время можно и одохнуть и соскучатся!! :buba: :big_boss:

30
Вырубите сервер на тех работы!!  :declare: 1-2 дня,или сколька вам надо! :buba:  Решыте проблему и спокоина запускаите!!! :acute: :gamer1:

Pagini: 1 [2] 3