Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Subiecte - johnydepp

Pagini: 1 [2]
16
Issues | Probleme | Проблемы / BUG ?
« : Decembrie 27, 2016, 08:31:21 a.m. »
Am incercat si eu sa creez Feather of Condor in Chaos Machine .
Iteme folosite : Wings2 BK+Luck+9 add+16
Gaia Silk Unik Pants+Luck +9+add+16 .
Inainte de ridicarea exp-ului am invercat de 2 ori.De fiecare data arde si itemele se fac la +6+7... Dupa ridicarea exp-ului am incercat de 7 ori la rind. La fel de fiecare data a ars partial iar itemele au devenit la +6,+7..
Este posibil astfel de random ??

17
Fa te rog un update la server info cu toate specificatiile serverului unde sa incluzi deasemenea si lipsa combo la Bk + nr. exact de golzi+ drop din principalii mobi de le server. Nu-mi este prea clar sa gasesc raspunsuri la intrebari prin sectiunea "news".
+ Ideie : vazind ca gold hunt se desfasoara ca o rutina , oamenii stiu ca sint 5 gold ii cauta pina ii gaseste si le fura la toti micii playeri care nu fac parte din niciun guuld care sa-i ajute; propun :
modificarea nr. de golds care apar si anume, sa apara random , spre exemplu 5+3, 4+5, 1+1 s.a.m.d. iar alta data  1+3, 0+5, 10+1 asa incit la sfirsitul zilei golzi per total sa fie cum si este acum 25+1,2,3...
daca e posibil ar fi ceva absolut de neasteptat pentru phono care stau ca botii si asteapta numai +5...
un deget in sus cine este de acord

18
Sunt ferm convins ca siege o data le 3 zile e cam des. Trebuie sa existe o perioada de timp intre atacuri pentru a efectua niste schimbari de genul: adaugu niste lvl+points, mai recrutezi niste oameni in guild, sau chiar schimbi setul. Asta nu este posibil doar in 3 zile : de fiecare data : aceeasi oameni in aceleasi seturi in acelasi loc. Da timp la oameni sa se gindeasca bine inainte de a ataca.

p.s. ei cred ca e miere in Land of Trials. "nifiga"- poti sta 1 noapte sa cada 1 unik si acela apollo.
p.s.s. pe multe alte servere exista un fel de reward pentru apararea castelului (exemplu: daca il aperi de 3 ori primesc un cadou sub forma de GEMuri sau orice altceva ce-ti trece prin minte).
p.s.s.s. vazind ca multi se pling ca e rau serverul vreau sa sustin adminul - e chiar aproape ideal ! daca unii au atins deja 400 si n-au ce face inseamna ca nu trebuia sa va grabiti iar acum odihniti-va - exista lucruri mult mai importante de facut.
WEGA, atrage atentia la lucrurile cu adevarat importante si nu te grabi cu schimbarile : o schimbare va necesita o alta schimbare ulterior, pentru echilibru si asa mai departe.
cea mai buna versiune de joc este cea originala.
Un joc placut tuturor !

Pagini: 1 [2]