Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - Venezuela

Pagini: 1 2 [3] 4 5
31
Cum saf spune neam spalat :focus:

32
degeaba faceti spuma...... wega nu raspunde...  eu din proectul trecut spuneam cai enervanta treaba cu stunu :slow: :slow: :slow: :slow: :slow: :slow: :slow: :slow: :slow: :slow: :slow: :slow: :slow:

33
Wega dai un raspuns sau nu??  Se incepe ca in proectul trecut intrebari fara raspus ...... :smoke:

34
Wega lesi un comentariu???? :lazy: :lazy: :lazy:

35
Aveti nevoie de recreare  sau dino imp   nui problema nu veniti si veniti urmatoarea data cu de tote si cu mintea limpede  .... 
 La boss nu doriti o data la saptmanina??? Sa  facem odihna sa stringem imp dino bilete acolo tot merge pvp cite 3 ore... ce spui?

36
Cum poti spune tu asa .... de ce dara nui pe la toate spoturile cite 2 monstri si respowen 1 min????desteptule asa vre sa vad cum ai plinge pe forum  de ce in maya tower nui la fel 2 monstri la un minut? Vedem  ce spui la " vrei 380 stai la 2 montri in maya"

37
De ce nu sunt spoturi in crywolf?  monstri au in respowen foarte mare.... atunci cum mai facem fenir cind vom savura placerea jocului ? jucam dar multe lucruri nici nu le apucam fenir  3 wings 3 quest unic eu nu vad sens doar sa ridic level...
nui destul ca pentru un fenir ai de strins  foarte mult dar mai apar si monstrii la 1 min  si doar cite 2monstri la spot)))) plus ca nui 100 % ca vei avea fenir... :bomb: :bomb: :bomb: :bomb:

38
Nustiu cum alti dar  eu deja nu vad interes... wigs 3 vor aparea cind va murii online unic forte putin ce mai vorbim de seturi la 13 unic?  Carei sensul  si sadisfacti cind aud ca nu pot face alti al 3 quest  sau reload  la ce  vrei sa ajungi wega baga cc la 5 ore  sunt multe seturi  dintre care cade numai gaia si apolo  sau  vrei lumea sa Inbrace warrior apolo si gaia?

39
Nu trebu nimic de schimbat vat deprins dl 800str si restu vitla sa rupa tat serv ca n proectu trecut! Dl are multe avantaje si nui necesar sa fie  top hero parea mea

40
News | Noutăți | Новости / Re: Class by Class (PvP Tournament)
« : Februarie 09, 2017, 01:31:16 a.m. »
Sa nu apara intrebari pe urma wizard ring chearm olive. Bless soul mixt merg.?

41
News | Noutăți | Новости / Re: Class by Class (PvP Tournament)
« : Februarie 09, 2017, 01:26:55 a.m. »
Ma intereseaza ora  daca fac register  va trebui sa astept toata ziua?
Daca e pina la 3 ziua ma inscriu
HaPKo3
Venezuela
 bk

42
Tu spui de team play. Cade Kundum si toti klickaesc, noi jucand in team, nu reusim fizic sa dam jos 30 oameni cu SD. Sa fie fara SD noi cu team play am avea sanse mult mai mari in 5 oameni sa dam jos 20-30 oameni care stau la gold si klickaesk! Dar cu SD 1 la mana se termina stamina, 2 la mana prea mult timp ia ca sa scoatem SD la toti. Tu le dai o sansa altora care au lvl si haine mai slabe, in schimb noi ca ridicam lvl si vibivim haine, cum suntem favorizati din partea platformei voastre? Noi tot facem singuri, nu avem nevoie un ajutor din partea nimanui! Am spus tot. Fa concluzii.

Cu Respect,
kamrE
Problema ta daca nu reusesti  adunativa si voi 30 si osa puteti da gz la 30... voi in 5 vreti sa dati jos 30  ^^  e ok asa cum este cu SD

43
News | Noutăți | Новости / Re: Ready for a new story?
« : Decembrie 30, 2016, 02:47:59 a.m. »
Box + 1...+5  cad din inventari?

44
News | Noutăți | Новости / Re: Ready for a new story?
« : Noiembrie 27, 2016, 04:07:51 a.m. »
stai....  ca ne invata viata)
 :slow:

45
News | Noutăți | Новости / Re: Ready for a new story?
« : Noiembrie 20, 2016, 03:54:44 a.m. »
daca te vei inbraca usor nu va fii nimic pvp si earasi nu va tine mai mult de  3 luni pvp
eu am ars peste 15 seturi pina am facut unu cu decries dupa asta  nu mai aveam atractie la gold

Pagini: 1 2 [3] 4 5