Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - NaZGuL

Pagini: 1 2 [3]
31
serveru o sa mai tina, daca vrei si char deodata frumos iti vind inca ) numa scrie pM :)
Nu cumpar eu ma descurc si singur timp sa am :D mrs de propunere :D

32
Vreau sa incep sa joc da stau pe ginduri sa incep acum sau sa astept vreo 3-4 luni, poate vreun restart si incep in rind cu totii :)

33
Pentru sa mai deschizi un server,sa-i inviti si sa le dai ban...

Numai chinui lumea degeaba ,joci activ,urmaresti sa nu fie disc ca sa ajungi in top si peurma adminul sa-ti ia tot chinul cu banul...nui deajuns ca suportam discurile si toate bagurile ....datorita noua,acestea care am stat online mult...au aparut si ceilalti...

Numai te folosesti de noi,wega ....imi stric impresia de acest server...decati ani stiu serverul niciodata n-o fost date banuri asa intraiurea
Cred ca MTZ deranja pe cineva mai de mult de, iar comment de pe forum au servit doar ca un motiv sa i se tai din aripi altfel nici eu nu imi explic momentu

34
Issues | Probleme | Проблемы / BC disconect
« : Iulie 26, 2016, 10:27:03 a.m. »
Wega a nu stiu cita oara in bc cind sa ajung la statuie face disconect, am mai scris deja de citeva ori da rezultat 0 lei 0 bani. Pina acum credeam ca se intimpla cind ma duc singur la BC eram pe DL, aseara in PT cu ReDD, si nu mai tin minte cine in BC 6 cind o aparut statuia mo aruncat din Joaka, asta se repeta a 7 ori a 8 oara, o zi in saptamina iau bc restu ma arunca din joaca, nik Kill4Fun.  hai verifica ca deja ma joaca la nervi momentu ista ca nu pot sa fac bc pin la urma.

35
Cel mai mare Defense - DK, Cel mai mult HealthPoints - DK, cea mai puternica arma - Daybreak - DK, nu va pare nica?


da vrei sa ini spui cine se ca4 singur cel mai greu din toate charurile?????

36
Issues | Probleme | Проблемы / Re: Dark Horse
« : Iulie 11, 2016, 02:25:56 p.m. »
MTZ unde te bagi??? daca scoate din cal pai asteaptate ca BK sa ramina fara RD exe:):) nai tu atita shiastie.  Orikum daka BK poate slivi pe cineva, lumea, ( ABECEDAR) mereu o sa spuna ca e dizbalans.
Cred ca a fost corect cind cineva a scris mai devreme ca serveru e facut numa pentru DL, stiu mai multa lume joak ku MG si crede-ma ca au si ei destule probleme da nu se face asa mare tragedie ca pentru DL.
 

37
Issues | Probleme | Проблемы / Re: Breaker for BK
« : Iunie 27, 2016, 09:18:19 a.m. »
Sunt de acord cu arme pentru  MG  :good: :good:. Daca in alte sezoane imbraca Archanghel aici e greu pt el sa faca PVP, oricum din cite am observat DMG e ceva mai mare la el in setari aici, dar totusi nu are la moment real ce imbraca pentru a da dureri de cap la BK.
P.S. Cu calul la DL is de acord sa il scoateti sa fie balans :D:D

38
Issues | Probleme | Проблемы / Re: Breaker for BK
« : Iunie 25, 2016, 10:36:49 a.m. »
in afara de tine nimeni nu se plinge atita ca e mare DMG la Daybreak, daca ar fi dupa tine, ti-am mai spus, toti DK ar imbla in leather set si Short Sword. Daybreak o fost mereu cu DMG mare + ca aici nu Archanghel Sword asa ca nu mai porni tema asta cu Daybreak ca nu are rost.

39
Issues | Probleme | Проблемы / Disconect BC
« : Iunie 23, 2016, 09:35:38 a.m. »
Wega deja a 3 oara cind stric Statuia la BC imi face disconect, carei problema ??

40
Issues | Probleme | Проблемы / Re: Daybreak
« : Iunie 14, 2016, 02:18:09 p.m. »
in genere lasati la DK numa Short Sword si Leather set si gata ce o mai ramas, la restu puneti Venom Exe , SUnlight Exe, Soley Exe, Viper Exe, etc, etc... si atita vorba, Combo nui, micsorati dmg la Daybreak, pentru ce sa isi faca oamenii BK??? doar de dragu de a da exp in pt??? din 2005 de cind am inceput sa joc mu  ideea de BK e pentru PVP , ce fel de PVP daca indiferent de ce nu sar scoate de la BK se gasesc oameni carora le cresc minile din fund si motiveaza in Fel si Chip sa aiba numite avantaje.  Ori voi vreti sa fie CS si sa treac o ee pe linga dk si sa il dee jos, nam inteles ???????????? si asa is putin BK pe server din cauza ca el creste greu in LVL, poate in genere facem sa nu i se dee pt la BK, mereu solo  :rtfm: :rtfm: :rtfm: :rtfm: :rtfm: :rtfm:

41
Nici un fel de puncte, poate sa arate doar cite staturi are, nu si felul cum le-a repartizat. Sunt persoane care joaca de ani de zile pe anumite formule create de ei insasi,nu cred ca e corect ca persoanele care au cautat mai multe sezoane un banas pentru personajul lor sa fie copiate de cineva care abia intra, lasa fiecare sa incerce ce si cum nu tot deodata.

Pagini: 1 2 [3]