Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - NaZGuL

Pagini: 1 [2] 3
16
Salut,Daca te referi la un build pentru a dobori un DK,BK,BM  ,,Nu cred ca exista .

Dar daca doresti un Build chit de chit bunicel pot sa te ajut daca ma contactezi in PM
ia verifica PM tia venit ceva :D

17
                                                                           SALUT

Propun ca Castle Siege sa fie o data la saptamina!

Ar fi o idee deoarece multi dintre noi avem un post de munca si multi din noi dorim sa participam la acest event

Propun sa fie Simbata dupa orele 19:00 20:00 ,Poti sa stai linistit sa participi la Event ,pe toate serverele Acest event e odata la o saptamana vedem ce spune lumea
  Cam des castle siege in 2 zile posibil nici sa nu gasesti ceea ce cauti.
  Si da e mai bine intro zi libera, majoritatea lucreaza nu isi permit sa vina regulat la castel

18
Acum fara gluma, imi zice cineva un build de Dark Lord la lvl 720 va rog frumos!!!
 Stats si caracteristicile buildului daca se poate.

19
Una din metodele de a egala toate rasele este sa adaugam la cerintsrle la Destruction, lighting sword, duble blade niste staturi, analogic ca la BB.
Restu armelor pe 2 mini de lasat neschimbate. Aceste setari a sa excluda posibilitatea la bk sa ishi varieze staturule asha tare.

La fel trebue extras bufurile la dmg din xShop, si de adaugat in locul lora attac speed 20-30.

Tu stii ca problema principala nu era dmgul la BB si WEGA dmgul dar insasi optiunea violeta,ma bucur ca wega cit de cit a mai regulat staturile necesare pu bb deoarece era o prostie mare raportul staturilor cerute fata de ce dmg dadea, aduti aminte testurile tale care le faceai un dk cu bb cu perecast cum dadea la moaca la ae cu hp + cast.Acum respectiv propunerea ca sa poti adauga optiune violeta la toate armele va facea si mai mare dezbalanta eu cred, pe linga BK va aparea imba bmg , iarasi ae, dl , dw vor fi calariti cum s-ar zice. Ce tine de xShop total deacord , luind in consideratie ca puteai procura +60 dmg + ww ring si din pumkin de sarbatori cadouri de la WEGA mai cade artifacte de genul 100 dmg sau speed, mai adaugam iner de energy bk apareau imba caractere unde de unul singur putea curati partyuri intregi ).

Respectiv sunt deacord scoaterea dmg din xShop si contra adaugarii optiunelor violete la restul armelor
De optsiuni violete nu a fost vorba, vorbeam de cerintsele armei, adica sa nu ceara 300str shi 200 agi da cam 600str shi 600 agi.Shi anume armele enumerate mai sus, nu cele pe 2 mini sau cele slabe.
Pai eu iti explic la moment BB cere 813 agi la 13 si 1472 str. Ce crezi ca nui de ajuns?????, eu personal cred cai prea mult  macar la 600 agi sa faca bb, plus optiile pink au fost reduse asa ca nu vad problema in arme la BK.
  Plus daca faci un calcul BK o sa imbrace BB doar dupa 3 sau 4 reload.

20
Una din metodele de a egala toate rasele este sa adaugam la cerintsrle la Destruction, lighting sword, duble blade niste staturi, analogic ca la BB.
Restu armelor pe 2 mini de lasat neschimbate. Aceste setari a sa excluda posibilitatea la bk sa ishi varieze staturule asha tare.

La fel trebue extras bufurile la dmg din xShop, si de adaugat in locul lora attac speed 20-30.
Eu nu stiu cu ce joci tu si daca stii cit cere BB si Mace of Wega, da eu iti spun ca daka bk baga 1000 de agila sa imbrace BB sau Mace ramine fara hp si fara str. Poate in genere propui ca BB si restu armelor sa ceara si cite 500 de ene la bk daka tot asa ai cerinte serioase.

21
Issues | Probleme | Проблемы / Disconect
« : Noiembrie 22, 2017, 11:03:31 a.m. »
wega cred ca din cauza ca incerc sa fac gold fenrir sa primit disconect de acum dimineatza, imi cer scuze fata de jucatorii care is on. Dar e o problema cind incerci sa faci fenrir gold aseara a fost cam aceiasi situatie, daca poti sa verifici ar fi super.

22
Админ,sdelai 400 lvl 3x ili 500 5x i +5 max Black Dragon, Divine, Grand soul, DarkSteel, Thunder Hawk!!! Otkroi lu4e Staruiu mu.in.md!!! Dumaiu mnogie soglaseatsea??? Nu ili postavi golosovanie, narod doljen vibiraty a ne administracia!!!
++++++

23
Wega ceia  ce  arati tu in Video  cela de la WebZen  este   shatra  de  ciobeni care nu stiu care si ce sa faca  si nu se folosesc de  Q ... dar  noi cind intram in Castelu cela  noi fara  2000 de mixuri de  HP nici nu aveam ce face  ca  la noi  mergea intradevar  pvp  serios  da  nu  cum  aestea din Video  o data la  3  min  bate  cineva  in el .... Lumea  va  muri   si in bc   si  in DS  si  peste tot  din cauza la  HP ista  care il faci tu acuma ... cu  HP care  era  chear  de nu  aveai haine bune,  si in bc  te  batea la vo 10-20-30  puteai  sa  stai  pe  Q Q Q Q  si sa  mai rezisti la  ka4 ... da  asa  pina  o sa facem vo 500 de lvl toti  vom muri  ca nishte patlajele .. in deosebi  DW  AE  MG....

Se menține mai mult din SD, iar HP se consumă după necesitate. Evident, acest model presupune că din când în când mergi în safe zone, nu poți fi nemuritor pe seama la Q nelimitat. Cineva a scris "așa nu pot să stau lângă gold apăsând Q". Să presupunem, dar prin ce se manifestă echlibrul atunci când cineva poate sta lângă gold fără să-l părăsească?

Referitor la rezistența în locații - așa este. Nu te menții - nu poți accesa locația. Dacă te bat în 10-30, ai putea să te menții și cu modelul actual, dar dacă mai mult probabil nu. Revii atunci când te poți menține. Deși evident vorbești cred de început. Mai apoi având mai mult HP ai putea să te menții și când te bat mai tare. Aceasta e și contra aspectului descris mai sus, ca peste 2-3 luni să nu apară mesaje că jocul e plictisitor, pentru că de exemplu setul în Kanturu în loc să fie agonisit la nivel mai mare e agonisit de îndată ce Kanturu e accesibil, la fel și cu boss în Kalima 7 și alte elemente.

În ce privește leveling, va fi relativ accesibil. Ne dorim ca marea majoritate cu un efort nu prea mare să ajungă între 500 - 700 și să participe la event-uri. La fel, jocul vă va asigura cu un minim necesar de a parcurge majoritatea locațiilor, evident dacă nu se va sta doar pe AFK. Jucătorilor le este lăsat partea cea mai interesantă - vânătoarea de iteme/creșterea lor/raid boss/PvP/Castel/Events ș.a.

Din nou aceleasi proble... Eu chiar incerc de la o vreme sa te inteleg da nu prea reusesc( FreeWiner iti face demonstratie clara de test cu video tu spui ca SM fuge in teleport si se reincarca, pai cam cum sa fuga daca nui fixat telportu lasa asta nui nimic.
  Referitor la faptu ca iti vin o multitudine de idei si solutii in skype... daca sunt vreo 3 4 persoane care au aceleasi principii de joc ca si tine nu inseamna ca trebuie sa construiesti joaca sau sa o adaptezi dupa ei. Ilumineazane si pe noi si pune pe forum ce propuneri ai primit concret, nu spune de la cine da zi propunerea si lasa majoritatea sa dea cu opinia.
   Nu tin minte cine si nu mam uitat dar stiu ca era cineva care te tot intreba de clasa EMG, pai cu setarile de acum cam cum crezi ca o sa creasca EMG care de obicei BC 1-2 se ducea singur si DS 1-2 la fel???? EMG o sa creasca mai greu ca DK no sa aiba timp nici la WC sa se duca sal lase 5 minute ca o sa moara, sau ca sa nu moara o sa bage o tona de HP si nimic DMG si iara no sa faca nimic.
   Ce tine in linii generale: toti joaca mu ca in cele din urma sa mearga la PVP, astai ideea de baza vrei nu vrei dupa ce se imbraka aripile se incepe kill peste kill. DIn ce vad eu si din setarile care le faci daca nu joci cu BK in PVP nai ce cauta, prin urmare o sa fie un server plin de BK pentru pvp si in rest doar twinuri pt lvl si pietre.
  Chiar nu stiu tiau dat o sumedenie de propuneri baietii ce tine de imbunatatirea serverului si de balansare da din ele nam vazut mare lucru.
  Vreau sa joc pe wega si prietenii la fel da vrem pe serverul de alta data cind ae in unik dadea jos DK, cind DL in HP ref era in rol de tank la Castel, cind SM nu era fugarit pe toata harta de toti da dadea si el un KILL si cind EMG nu statea doar afk da venea la gold si toate eventurile......... asta cauta toti nu sa fie imbatabili da sa poata ucide.
 

24
Nu credeam sa spun asta dar, ABECEDAR  sunt de acord cu tine ce tine de max RD Guardian... unic etc. ce tine despre 380 seturi au creat un disbalans pe care nici azi nu lau rezolvat de asta si majoritatea chiar de nau facut 400 sau vreun reload au lasat, nici un interes din CS sau Gold Invasion.
  Eu inteleg ca noi suntem in Moldova si ne legam la cap cind nu ne doare da nici in asa hal.
Din toate episoadele pe mmo acesta a fost cel mai nereusit.

În ce mod golden invasion va face atrăgător CS? Când nu erau 380 nu tot așa s-a întîmplat?

   1.Era vorba despre opinia personala
  2. Dupa cum sa enumarat in ultimele 4 luni pe forum de o multime de utilizatori faptul ca 380 arme seturi cu harmony option fac ca exe si unic sa fie fara folos.
3. Combinatia set 380+ yellow +5 reload la BK  si un SM= restu FF/ fara folos.
 Acum spuneti-mi mie cu ce sansa de succes se duc la +3 sau +5, 10 caractere lvl 350-400 imbracate in seturi RD exe Lega etc. cind dau peste un tank cu 5 reload 380 set cu DD si 1 SM???
  Acum o sa apara opinii de genu pai pina la dobindit setu ista... da is de acord da cum sa mai zis de 100 de ori pe forum nu toti au posibilitatea sa fie 24/24 on line, plus la asta pe serverele trecute te mai trezeai la 4 dimineata si iti scapau si tie un gold sau 2 in zilele de simbata duminica cind erai acasa si nu iti era rusine sa iesi la un PVP, in cazu de fata asa ceva a fost imposibil, si nu din lipsa de timp da din faptul ca 380 set+arme a anulat eficienta exe si unic la asta mam referit.

25
Nu credeam sa spun asta dar, ABECEDAR  sunt de acord cu tine ce tine de max RD Guardian... unic etc. ce tine despre 380 seturi au creat un disbalans pe care nici azi nu lau rezolvat de asta si majoritatea chiar de nau facut 400 sau vreun reload au lasat, nici un interes din CS sau Gold Invasion.
  Eu inteleg ca noi suntem in Moldova si ne legam la cap cind nu ne doare da nici in asa hal.
Din toate episoadele pe mmo acesta a fost cel mai nereusit.

26
Atitea vorbea aiurea ... Da sa pun si eu doi banuti aici. Serveru a murit din motiv ca e si timpul, oamenii au jucat jumate de an .... pur si simplu sau plictisit, atit.
Vreti server pe ani? Puneti x1 rate, si max 1 fereastra de pe IP, dar atunci online nu va mai fi 300 din start.
Ce tine de 1X e cam deplasat da faza cu 1 fereastra e ft reala

27
Ideea era ca din 65 online de fapt is doar jumate activi = 30 de oameni nu era despre citi vin la pvp etc

28
😂😂😂😂😂😂 la moment 65 online as mii interesant cite ip sunt conecate ca de cind nui limita la ferestre toti au cite 6 7 personaje online

29
NO GZ AFK DE PE SPOT. Cerintele: 1) Sa fie online un player din party
2) sa fie party minim din 4 personaje

In cazul in care cineva a dat gz cind minim 1 este online = ban

GZ AFK DE PE SPOT. Cerinte 1) Sa fiu toti afk in intervelul de 5 minute (De ex: intreb in continuu de 5 ori daca sunt on, fac 5 printuri, in cazul in care nu a fost un raspuns gz ks este admis.)
 
Pareri?
Adica daca tu vii la 4 dimineatza si scrii 5 minute si nu raspunde nimeni din pt dai gz? Cam nu cred ca o sa fie ok  :lazy:

30
Vreau sa incep sa joc da stau pe ginduri sa incep acum sau sa astept vreo 3-4 luni, poate vreun restart si incep in rind cu totii :)

serverul va mai fi activ inca cel putin 2-3 luni (poate si mai mult). + WEGA oricum il va tine online inca vre-o 2-3 dupa ce online o sa scada. Mai bn apucate acum daca vreai sa joci
pai ma apuc da mii teama ka o sa merg singur bc ds si imi va fi urit  :cray:

Pagini: 1 [2] 3